Digidexo.com

Etter at virkningene av MRSA

MRSA er meticillinresistente Staphylococcus Aureus, en multiresistent bakterie staph infeksjon. Det er mange komplikasjoner og etter at virkningene av MRSA, inkludert død.

Advarsel

MRSA er farlig fordi det har bygget opp immunitet mot vanlig antibiotika som brukes til å behandle staph infeksjoner. Leger trenger å bruke sterkere antibiotika for å behandle den, og infeksjoner er også blitt resistente mot noen av disse stoffene, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer

De første symptomene på MRSA ligne på en staph infeksjon med små røde nupper eller blemmer på huden og eventuelt feber. Hvis området blir større, hoven, rød, smertefull, varm eller fylt med puss, bør du kontakte lege.

Skin Etter Påvirker

Kjødet er spesielt utsatt for MRSA og kan resultere i appelsinhud eller necrotization av kjødet. Appelsinhud er ekstrem hevelse i huden og leddene i området, feber, oppkast og hovne lymfeknuter. Necrotization eller kjøttetende sykdom, er en sverting og død av vevet i området av MRSA bakterier. Hvis huden din dør, må du kanskje hud grafts å reparere den, avhengig av plasseringen.

Hjerte og Lungesyke Etter Påvirker

MRSA kan påvirke lungene forårsaker lungebetennelse og lungebetennelse. MRSA kan skade hjerteklaffene, forårsaker endokarditt. Venstre ubehandlet, endokarditt er en livstruende sykdom som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt.

Alvorlig Etter Påvirker

MRSA kan forårsake sepsis eller alvorlig blodforgiftning som kan være dødelig, ifølge Medline Plus.

Forebygging

Vask hendene ofte; ikke dele håndklær, barberhøvler eller noe som rørte andres hud. Unngå å berøre andres sår eller utslett.