Digidexo.com

Daglig mat porsjoner Basert på 1200 kalorier

Daglig mat porsjoner Basert på 1200 kalorier


En 1200 calorie diett anbefales for overvektige mennesker. Tappe kaloriinntaket med for mye er ofte vanskelig å opprettholde og skadelig for din generelle vekt og masse tap. Skulle du velger å følge et begrenset kaloriinntak, konsultere legen din først og sikre at kaloriene du gjøre forbruker er mer nærings og kvalitet rik. I tillegg er en kaloriteller guide, mat skala, og matdagbok er gunstig verktøy for vekttap reisen.

Mayo Clinic sunn vekt Pyramid

The Mayo Clinic anbefaler at hvis du mister mer enn to pounds en uke på 1200 kalori-en-dagers plan, så må du legge til flere kalorier til regimet. Finn ut de serverer størrelser for hver kategori før du starter dette programmet. I tillegg anbefaler det du innlemme minst en 30-minutters fysisk treningsprogram i din daglige rutine for optimale resultater. Daglige porsjoner for hver av kategoriene er listet opp: fire eller flere porsjoner med grønnsaker, tre eller flere porsjoner med frukt, fire porsjoner med karbohydrater, tre porsjoner protein / meieri, tre porsjoner med fett, og opp til 75 kalorier av søtsaker.

My Pyramid

Kosten retningslinjer satt ut fra USDA ble fornyet i 2010 som svar på de forstyrrende fedme trender som har plaget oss i det siste tiåret. USDA sluppet sine nye retningslinjer i respons til dårlig diett og fysisk inaktivitet amerikanere som er forbundet som viktige årsaker til sykelighet og dødelighet. Ifølge My Pyramid online kilde, daglig inntak av de ulike matvaregruppene er: fire gram av korn, en og en halv kopper grønnsaker, en kopp frukt, to kopper melk, og tre gram av kjøtt og bønner. My Pyramid anbefaler også 30 minutter med fysisk aktivitet for de fleste dagene i uken, opptil fire teskjeer en dag med oljer, og begrense ekstra fett og sukker til 170 kalorier om dagen

Prinsipper og Labs for Physical Fitness

Basert på 2010 My Pyramid retningslinjer, er porsjonsstørrelser brutt ned til relevante kalori størrelser. Noen ganger forberedelsestid hindrer en sunn hensikt, slik at programmet lar deg erstatte en lav-fett frossen hovedrett for én viktigste måltid. Imidlertid har denne Tree å være mindre enn 300 kalorier og mindre enn seks gram fett. Kosten retningslinjer er som følger: seks 80 kalori porsjoner med brød, frokostblandinger, ris og pasta; tre 25 kalori porsjoner med grønnsaker; to 60 kalori porsjoner med frukt; to 120 kalori porsjoner med meieriprodukter; og en 300 kalori servering av en lav-fett frosset måltid.

Lag din egen

Feste med de samme ernæringsmessige prinsipper grønnsaker, frukt, protein inntak. Endre 1200 calorie diett i henhold til din kulturelle smak og kosttilskudd restriksjoner. En mat skala og en kalori guidebok komme godt med når du endrer andre dietter retningslinjer. Streber etter balanse og moderasjon, og kaste i en daglig 30 minutters mosjon regime.