Digidexo.com

Dietter for tenåringer

Dietter for tenåringer


De fleste tenåringer har en hard tid å følge en streng diett, spesielt siden de er omgitt av venner forbruker junk food. Det er lettere for ungdom å følge en diett som er enkel, sunn, næringsrik og full av moro fitness. Heldigvis er det flere dietter tilgjengelig for tenåringer. Starter tenåringer på et sunt kosthold i dag, vil øke sjansene for å fortsette en sunn livsstil i voksen alder.

Måltider Matter

Måltider Matters er en diett plan som er svært effektivt for tenåringer, fordi det forstår at de fleste tenåringer vil bli fristet til å hengi seg til junk food. Det demper junk food fristelser ved å fortelle tenåring å spise mindre av hva de normalt ville spise. For eksempel er det foreslått å bestille en liten stedet for en stor pommes frites, eller dele den fast food måltid med en venn. Måltider Matters tilbyr sunne oppskrifter, fitness mål trackere og mange sunne matvalg.

Spark Teens

SPARK Teens diett av tenåringer er veldig bra, fordi det ikke fremmer usunne som kjepphest dietter. Det oppmuntrer til å spise næringsrik mat med sunt måltid planlegging og oppskrifter, fitness ideer, og kalori meter. Å spise i løpet av fire små måltider med en sunn kalorigrense anbefales å tenåringer slik at deres metabolisms holde høy. Tenåringer er trent til å kontrollere sine lyster for junk food, og gjøre sunnere matvalg i restauranter og gatekjøkken stopper.

Unge kvinners helse

Mange dietter fortelle folk å se sine kalorier, men Unge Kvinners helse anbefaler tenåringer slutte å se på kalorier, og i stedet spise sunt for å føle full. Tenåringer rådes til å gjøre sunnere matvalg hver dag, slik som å velge vann i stedet for brus, spise en sunn frokost og kutte ned på fett kjøtt. Frukt er inkludert i nesten hvert måltid, og hele korn tilsettes i vanlige.

Help Guide

Hjelp Guide gir nyttig diett retningslinjer for tenåringer. Det er angitt på Help Guide at tenåringsgutter og jenter vil få halvparten av sitt voksne vekt og 20 prosent av deres voksen høyde som tenåringer. For å hjelpe tenårings kroppen utvikle fullt, hjelpe guiden anbefaler rikelig med grønnsaker, frukt, hele korn, jern og kalsium. Tenåringsgutter rådes til å spise rundt 2800 kalorier hver dag, og tenåringsjenter spise 2200 kalorier hver dag.