Digidexo.com

Lice behandlinger

Lice behandling er nødvendig når en person har en infestation av levende hodelus. Hvis en person har lus i et hjem, alle husstandsmedlemmer og behandle infested medlemmer på samme tid. Noen mennesker kan trenge to behandlinger for nye egg som kan ha klekket. Riktig identifisering av lus eller egg (nits), behandling, og tar forebyggende tiltak er viktig for å unngå en andre angrep. Resept og over skranke behandlinger er tilgjengelig for lus behandling.

Symptomer

Symptomer på lus kan være en kløende hodebunn bak ørene eller i bunnen av nakken din. Det kan også være røde merker eller utslett. Husk at selv om disse symptomene er typiske de er ikke alltid til stede med en lus.

Identifikasjon

For å identifisere en nit, sjekk hårsekken nærmest hodebunnen. En live nit vil ligne på små partikler av sukker og noen ganger er forvirret med hår gels, spray, eller til flass. Forskjellen er at det vil holde seg til hårstrået og må trekkes av. Døde lus luseegg vil være brun eller gul nesten likner en liten sesamfrø.

Forebygging

Forhindre lus kan være vanskelig siden noen i kontakt med en infestation kanskje ikke engang vet det. Låne børster, kammer, lue, eller andre personlige elementer bør unngås. Må du rengjøre elementer som sengetøy, bilseter, og nakkestøtte i bilen. Fortell barna dine til å holde personlige eiendeler adskilt heller enn å kombinere hatter, frakker, eller hansker med andre barns personlige eiendeler.

Reseptbelagte behandling

Du lege kan forskrive en resept for lus. Lindane solgt under navnet kjede Kwell brukes ved å bruke til håret, og deretter skylling. Det har vært brukt i over 50 år, og er den minst effektive. Det bør anvendes som en siste utvei, siden det har blitt rapportert tilfeller av anfall hos barn etter anvendelser. En annen resept, Malathion, påføres på håret og vasket etter 8 til 12 timer. Det anbefales å brukes bare på resistente tilfeller av lus siden alkoholinnholdet er høyt slik at det er brannfarlig. Etter behandling med disse produkter, bør en lus kam brukes for å kjemme og eksisterende egg fra hårstrået. Ved bruk av enten produkt, bør du passe på å følge legens instruksjoner.

Over the Counter Treatment

Pyretrin (permetrin) er en over disk metode for å bli kvitt lus. Det er tilgjengelig under navn som NIX eller kvitt og noen andre store merkenavn. Denne metode er betraktet som trygge og effektive. Bivirkninger kan være kløe, eller utslett. Motstand mot disse produktene i USA har økt, og noen ganger krever mer enn én behandling. Etter behandling av lus med pyrethrin, bør en lusekam brukes til å gre ut noen egg igjen på hårstrå. Når du bruker en over mot lus produkt, bør du følge retningen på etiketten.

Husholdning og reinfestation Treatment

Mange ganger etter behandling for lus, vil folk bli frustrerende når lus er fortsatt ikke borte. Hvis du behandler for lus og savner bare noen få levende lus, kan reinfestation begynne helt på nytt. For å unngå reinfestation, bør husholdningsartikler behandles også. Alle senger må vaskes i varmt vann og tørket i høy varme. Hele huset skal støvsuges inkludert møbler, madrasser og lus insektmidler er tilgjengelig også hvis du velger å bruke disse. Plasser leker som ikke kan vaskes i en forseglet plastpose i to uker. Vask alle personlige elementer som børster eller kammer i varmt vann eller erstatte dem. Som en siste utvei, klippe håret kort eller i mange tilfeller av gutter eller menn de vil barbere hodet skallet eliminere lus.

Alternative behandlinger

Mange bruker hjemme rettsmidler som for eksempel majones eller eddik eller en kombinasjon av husholdningenes matlaging produkter. Ifølge University of Nebraska, Lincoln, "Forskning har vist lus kan overleve når nedsenket i vann i 14 timer ved 86-98 grader F." Denne forskningen viser at bruk av hjemme rettsmidler som for eksempel majones er ineffektiv siden lus kan leve under husholdning matlaging elementer for opp til 14 timer i tillegg. Helsekostbutikker selger Hair-Clean-1-2-3. Det har vist seg å være like effektivt som eller bedre enn Nix eller Rid. På grunn av alkoholinnholdet er meget lett antennelig også. Det krever at brukeren å gre nits ut etter behandling og en ny behandling etter 7 to10 dager.