Digidexo.com

Hvordan å behandle sår gums Naturligvis

Hvordan å behandle sår gums Naturligvis


Såre gummier kan være forårsaket av en rekke forskjellige orale helseproblemer. Noen årsaker kan være så enkelt som å pusse tennene for hardt, men oftere såre tannkjøtt er en indikasjon på foreløpige stadier av tannkjøttsykdom. For å avlaste såre tannkjøttet og helbrede dem slik at de vil være mer Robust til tannkjøttsykdommer, bruke naturlig rettsmidler i stedet for over-the-counter behandlinger som kan lindre smerte, men ikke faktisk løse problemet. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å behandle sår gums naturlig.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle sår gums Naturligvis

•  Kok en kopp varmt vann. Den enkleste måten å gjøre dette på er å mikrobølgeovn vannet på høy i to minutter i glasset målebegeret. Hvis vannet når en rullende koke før to minutter er opp, ta den ut av mikrobølgeovn og gå videre.

Bratte calendula og solhatt i varmt vann i 20 minutter. Dette vil skape en sterk infusjon som vil berolige og reparere tannkjøttet.

Sil ut de tørkede urter. Du kan ta infusjon i plastflaske for lagring.

Skyll to ganger daglig med blandingen. Swish den grundig rundt munnen i minst 60 sekunder. Ikke svelge blandingen. Du kan gjøre dette oftere hvis tannkjøttet trenger mer avlastning.

Brush og floss grundig hver gang du spiser eller drikker noe. Dette er avgjørende for tyggegummi reparasjon, siden slik mat å sitte på tennene vil ytterligere irritere tannkjøttet. Også regelmessig bruk av tanntråd og børsting bygger opp tannkjøttet 'motstand mot irritasjon, slik at de vil være mer Robust til infeksjon i fremtiden.