Digidexo.com

Den beste måten å rense en Dental Splint

Den beste måten å rense en Dental Splint


Ifølge legene på Dentistry.com, har de fleste av verdens befolkning minst ett symptom på temporomandibulær lidelser eller TMD. Denne rekke lidelser resultater fra unormal bruk av kjeve eller kjeven felles, som fører til felles popping, kjeve muskeltretthet og smerter ved tygging. Overdreven tennene sliping også faller inn under denne kategorien. Disse handlingene kan føre til alvorlig hodepine, kjevesmerter og problemer med å spise. En løsning er en dental splint, et apparat i likhet med en spenne eller holderen bæres i munnen for å hindre sliping eller unormale handlinger med kjeven. Splinten må bli tatt vare på riktig måte for å trygt og sunt å ta vare på munnen din.

Bruksanvisning

Fjern tann splint fra munnen. Forsiktig lirke splint enten opp eller ned fra munnen (avhengig av plassering) med fingertuppene plassert under baksiden av splint. Det vil komme fri fra munnen med litt nysgjerrige.

Børst din skinne forsiktig med splint børsten som følger av tannlegen din. Suge busten i lunkent vann. Rengjør splint hver gang du pusser tennene, som skal være etter hvert måltid for å hindre at maten fra å bygge opp under splint.

Bløt skinne for å fjerne overdreven lukt eller flekker. Sug i en blanding av like deler kjølig vann og eddik eller 2 ss. av natron i en kopp med kaldt vann i 20 til 30 minutter. Du kan også kombinere kaldt vann med en protese rengjøringsmiddel og suge i 15 minutter.

Skyll splint grundig i kaldt vann etter at du pusser og suge den og før du legger den tilbake i munnen.

Hint

  • Med mindre annet er instruert av tannlegen din, bare fjerne splint for rengjøring.
  • Hvis du ikke har splint pensel, bruk en myk-tannbørste, for eksempel en baby tannbørste.
  • Ikke bruk varmt vann for å børste eller suge din dental splint. Hvis vannet er for varmt for fingrene, er det for varmt til å bruke på splint. Tilsvarende, ikke lagre splinter nær varmeovner eller varme apparater fordi plast vil smelte.