Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Rice Diet

Hvordan å miste vekt på Rice Diet


Rice Diet er en lav natrium og fettfattig kosthold som har hjulpet folk mister vekt i mange år. Til tross for navnet på diett, er du ikke begrenset til bare ris på ris kosthold. Du faktisk har dusinvis av mat alternativer på en daglig basis. Etter å ha fulgt noen få skritt, vil du være klar til å gå ned i vekt på ris kosthold.

Hvordan å miste vekt på Rice Diet

•  Les hva ris kosthold innebærer fra Riceway hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Nettstedet har en innledning til ris kosthold og skisserer de ulike fasene av dietten.

kjøpe mat som trengs for ris kosthold. For å se hvilke matvarer du skal spise, gå til Riceway hjemmeside. Når på hjemmesiden, klikk på "deler" linken. Les hva som utgjør en del, og plukke matvarer som interesserer deg. De ulike kategoriene av matvarer er meieri, protein, stivelse, grønnsaker, frukt, krydder, drikkevarer og fett. Du kan også handle for ris kosthold fra komforten av ditt eget hjem på nettsiden Rice Diet Store. På Rice Diet Butikk hjemmeside (se Ressurser nedenfor), kan du finne all maten du trenger for ris kosthold og få den levert på døren.

•  Begynn ris kosthold ved gjennomgår detox fasen av ris kosthold. Detox fasen er forklart i stor detalj på Riceway hjemmeside. Klikk på "Faser" linken og du vil få en detaljert oversikt over hva du skal spise i løpet av detox fasen.

videre til andre trinn av ris diett. Mens den første fasen er vanligvis ment å vare bare en uke, er det andre trinnet å være bodde på mens du miste vekt du ønsker å miste. Du kan finne hva du har lov til å spise hver dag på "faser" linken i Riceway nettside.

Fortsett til den tredje og siste fasen når du har nådd Vedlikeholdsdelen av kostholdet ditt. Dette bør være på det punktet at du har mistet all vekten du ønsker å miste. Som med fase en og to, kan du finne informasjon for den tredje fasen på Riceway hjemmeside.