Digidexo.com

Mat Kombinasjoner for å øke metabolismen

Metabolisme er prosessen med å bryte ned mat og kjemiske forbindelser, absorberende næringsstoffer og eliminerer avfall. Hastigheten som kroppen gjør som er metabolic rate. Kosthold spiller en stor rolle i hvor fort en persons metabolisme er. Det er mat kombinasjoner som kan hjelpe fart opp eller bringe den tilbake i balanse. Mange av disse matvarene støtte fordøyelsessystemet og balanse blodsukkernivået.

Ingefær og juice

Kroppen trenger fordøyelsesenzymer til sammenbrudd og fordøye fett, protein, karbohydrater og laktose. Kroppen produserer ikke nok fordøyelsesenzymer på egen hånd og trenger dem fra kostholdet. Grønnsaker og frukt er høy i fordøyelsesenzymer. Ginger root hjelper kroppen produsere mer fordøyelsesenzymer for å oppmuntre sunn fordøyelse. Ha frukt eller grønnsaksjuice om morgenen og inkluderer ingefær i miksen. Dette vil hjelpe kroppen har den optimale mengde av fordøyelsesenzymer i løpet av dagen.

Honning, sitron og cayenne

Honning er en naturlig antiseptisk og er veldig bra for fordøyelsessystemet. Sitron er antatt å være en kraftig rensemiddel for leveren. Leveren er ansvarlig for behandling av fett og støtter også fordøyelsessystemet. Cayenne pepper er kjent for å øke metabolic rate og rense tarmer. Plasser en spiseskje honning med saften av en halv sitron og klype cayenne pepper i en kopp renset vann. Du kan også legge til to spiseskjeer av eple cider eddik til kombinasjonen. Apple cider eddik inneholder et fiber som kalles pektin som er kjent for å skylle fett, toksiner og kolesterol fra kroppen.

Drikk denne blandingen første hver morgen for å rense kroppen. Drikk 2 flere kopper i løpet av dagen hvis du velger.

Kanel og havregryn

Kanel hjelper kroppen forbrenne sukker. Det hjelper også å stabilisere blodsukkernivået i løpet av dagen. Naturlig terapeuter anbefaler å ta mellom en halv teskje og en teskje kanel daglig. Havregryn inneholder en høy mengde av fettløselige fiber. Det tar kroppen i lang tid til å bryte ned denne, og som et resultat av insulinnivået i kroppen dråpe, som balanserer blodsukkernivået og øker metabolismen.

Protein og spinat

Protein tar lengre tid å fordøye og balanserer blodsukkeret så vel som holder deg mett lengre. Protein hjelper også med muskelutvikling, og musklene fortgang i metabolic rate. Alt kjøtt inneholder protein, men det beste for metabolismen er kalkun og grillet fisk og kylling. Tofu, soyabønner og tempeh er også høy i protein. Spinat inneholder mange antioksidanter, vitaminer og mineraler og bidrar til å rense kroppen for giftstoffer og avfall.

Yoghurt og rå mandler

Yoghurt inneholder live aktive kulturer også kjent som probiotika, som bidrar til å holde tarmen sunn. Mandler er høy i essensielle fettsyrer, som bidrar til å rense usunt fett fra kroppen. Proteinet i mandler og yoghurt bidrar til å gjøre at du føler deg mettere lenger og denne kombinasjonen gjør en snack som øker metabolismen. Kanel kan legges til for smaken og for sine metabolske fordeler.