Digidexo.com

Negative effekter av Sugar

Negative effekter av Sugar

Sukker kan ha skadelige virkninger på menneskekroppen over tid. Det er ikke så ufarlig som det virker. Vanligvis brukes hvitt sukker er bleket med klor blekemiddel. Dette er et farlig stoff å svelges. The American Heart Association (AHA) gir et sett av retningslinjer sukkerforbruket. Den anbefaler ikke mer enn 6 ts. om dagen for kvinner og 9 menn. Den gjennomsnittlige amerikanske diett består av 22 ts. eller mer om dagen.

Inflamation

Sukker forårsaker frie radikaler for å danne som forårsaker betennelse i kroppen på cellenivå. Dette fører til endringer i hudfargen og utseende. Vanlige effekter inkluderer dype rynker, saggy hud, mørke ringer under øynene, poser og forverring av akne, som er egentlig en inflammatorisk sykdom.

Svekker Immunitet

Immunforsvaret er svekket etter å ha spist sukkerholdige matvarer. Dette gjør kroppen mer mottagelig for infeksjoner. Sukkerinntak reduserer antall hvite blodlegemer, som igjen svekker immunforsvaret.

Gjær infeksjon

Candida, eller gjær infeksjoner, er lei av sukker. Symptomer på en gjær infeksjon inkluderer kramper, leddsmerter, alvorlig kløe og svie. Disse infeksjonene utløse sterke krav til sukker, selv når det er uønskede bivirkninger på kroppen og gi abstinenssymptomer hvis sukker er stoppet brått.

Emosjonelle problemer

Angst, økning i PMS symptomer og ekstreme oppturer og nedturer i følelser er mulige bivirkninger av sukkerforbruket. Depresjon er også vanlig hos mennesker med en sterk sukkeravhengighet. Sukker kan utløse kronisk utmattelse, overspising og irritabilitet.

Risiko for diabetes

Når det er en konstant kilde til sukker i kroppen, er bukspyttkjertelen nødvendig å arbeide hardere. Dette overforbruk kan føre til at den slites ut og gjøre det ineffektive i å rydde ut sukker fra blodet. Diabetes kan bli resultatet.

Fedme

Bearbeidede karbohydrater ofte inneholder tilsatt sukker. Denne kombinasjonen fremmer fettlagringen i kroppen. De vanedannende egenskaper av sukker kan føre til at du spiser mer enn det som er hensiktsmessig eller nødvendig for kroppen.