Digidexo.com

Forkjølelse og influensa hjem rettsmidler

Forkjølelse og influensa hjem rettsmidler


Når folk blir syke, har de en tendens til å først ta turen til et apotek og lager på kaldt og influensa medisiner, ta tak i noe for å kvitte seg med en rennende nese, en irriterende hoste, sår hals og andre plager forbundet med kulde og influensa. Men det finnes andre virkemidler som kan klare opp en kald og minske symptomene på en influensa som kan gjøres hjemme.

Drikk Echinacea te eller Juice

Echinacea er en urt som er kjent for å ha helbredende egenskaper, særlig når det gjelder forkjølelse. Ifølge Health.com, som kombinerer 15 til 20 dråper av Echinacea tinktur med varmt vann og drikker det 4-5 ganger om dagen kan slå ut en forkjølelse. Echinacea te kan også lindre forkjølelsessymptomer og lindre såre og irriterte hals.

Ginseng Fordeler

Tar ginseng eller drikke ginseng te kan bekjempe forkjølelse, ifølge WebMD. Det er vanligvis brukt for å øke energi og helse, men i 2005, fant kanadiske forskere at når folk tar ginseng hver dag, reduserer de alvorlighetsgraden og lengden på forkjølelse og ofte forhindre det.

Hyllebær Tea

Hyllebær juice, te eller sirup er potent og kan hjelpe slå ut influensasymptomer. Ifølge Stason.org kan hyllebær juice blandes med sitronsaft og honning, brygget som en te eller inntas som et skudd av sirup. Det er kjent å rense lungene og huden, og generere transpirasjon til å redusere feber. Den har beroligende egenskaper også. Hyllebær fungerer også som en detox for øvre lufttetthet og kan rense ørene.

Gargling

Gargling med varmt saltvann bidrar til å lindre en sår hals, ifølge WebMD. Bland noen teskjeer salt i varmt vann, og gurgle med det omtrent fire ganger hver dag inntil smertene avtar. Te som inneholder tanin kan brukes til å stramme membranene i halsen, så vel redusere kløe når forbrukes i tillegg.

Dusjer og salver

Dampende dusj er gunstig når en person har influensa eller forkjølelse. Det beroliger kropp og fukter nesegangene, noe som gjør det lettere å puste gjennom en tett nese. En annen måte å åpne opp nesegangene er å DAB mentholated salve under nesen, ifølge WebMD. For huden under og rundt nesen som er irritert av for mye blåser, mentol og eukalyptus kan lindre smerte.

Andre naturlig rettsmidler

Ifølge WebMD, kan blåse nesen ofte og blåser ett nesebor om gangen lindre kaldt symptomer, sammen med å få nok søvn og drikke varm væske, som bidrar til å lindre tett nese og forebygge dehydrering.