Digidexo.com

Sinus Lavage hos barn

Sinus Lavage hos barn


Sinus kylling er et begrep som brukes for å beskrive spyling av sinus hulrom som kan bli fylt med slim og rusk. Praksisen har fått mer og mer mainstream aksept og oppmerksomhet, og leger er å innlemme det mer i deres behandling planer for personer med bihuleproblemer. Denne artikkelen utforsker sinus kylling for barn.

Kylling for barn

Klinisk forskning har vist at barn i alderen 5 og eldre som har problemer som en bihulebetennelse, postnasal drypp eller blokkert nasal passasje dratt nytte av bruk av sinus kylling.

Proetz Method

Den Proetz metoden er en måte for foreldre å gjøre sinus kylling hos barn. Barnet bør ligge over fanget til voksen mens hodet er justert til en 90-graders vinkel.

Proetz Method (forts.)

Slippe noen dråper fenylefrin (tilgjengelig til enhver stoffet butikken) nesespray i hvert nesebor. Fyll begge neseborene med en saltoppløsning.

Proetz Method (forts.)

Suge løsningen ut ved hjelp av en pære sprøyte som vil forsegle nesen. Fortsette fylling motsatt neseboret med saltvann og utsuging for å skape en pumpe lignende virkning som fjerner rusk og slim fra nesen.

Advarsel

Ta alltid kontakt med lege eller lege før du starter noen lavage protokollen på et barn. Isotonisk og hyper tonic kan hver være gunstig for utskylling, så eksperimentere med begge deler.

Forebygging

Den beste måten å forebygge langsiktige bihuleproblemer hos barn er å ha dem pusse nesen helt når det blir fylt.