Digidexo.com

Liste over rusmisbruk Behandlinger

Mange rusmiddel behandlinger finnes for rusmiddelmisbrukere, ifølge nida.nih.gov. Alternativer for behandling omfatter medisiner, kognitiv terapi, bolig og polikliniske behandlinger. Å finne den beste behandling kan være vanskelig, men avhengighet kan bli behandlet og kontroll.

Medisiner

FDA har godkjent flere medisiner for behandling av opioid, tobakk og alkohol misbruk. Pasienter som behandles for heroinavhengighet kan motta medisiner for å redusere avhengighet når de går gjennom avrusning.

Metadon, buprenorfin og naltrekson ofte behandler opiod avhengighet. Legemidler som brukes til å behandle avhengighet til opioider påvirker de samme områdene av hjernen som heltinne og morfin gjør. Medikamentell behandling for opioidavhengighet bør skje først etter at pasienten gjennomgår avrusning. Nikotin erstatningsterapi fungerer som en vanlig form for behandling for røykere. Over-the-counter nikotinplaster, spray, tyggegummi og pastiller bidra til å eliminere nikotin suget over tid. To reseptbelagte medisiner - bupropion og varenicine - også behandle tobakksavhengighet.

Polikliniske Atferdsterapi

Polikliniske atferds behandlinger hjelpe pasienter endre sin livsstil, holdninger og atferd, ifølge nida.nih.gov. Reformelivsmønstre kan hjelpe rusmisbrukere til å endre mønstre som førte dem til narkotika-eller alkoholmisbruk. Pasienter kan besøke klinikken eller terapeut for å få poliklinisk atferdsterapi. Kognitiv-atferdsterapi fokuserer på situasjoner som kan føre dem til narkotika-eller alkoholmisbruk.

Polikliniske atferds behandlinger er basert i samfunnet og kan være svært nyttig for rusmisbrukere som er avhengige av for en kort tidsperiode. Det gir dem mulighet til å fortsette å arbeide og bo i deres normale miljø mens utvinne: en enorm fordel for narkomane som ikke har andre faktorer, som kriminelle historier, hjemløshet eller flere tilvenningen.

Boliger Behandlinger

Residential rusbehandling gjør det beste valget for noen narkomane, ifølge thetreatmentdirectory.com. Langsiktig narkotika eller alkohol-bruk kan gjøre utvinning vanskelig og farlig. Utdannede medisinske fagfolk rustet til å håndtere avgiftning kan hjelpe rusmisbrukere trygt gå over til en sunn livsstil med langvarig behandling, ifølge gatehouseacademy.com. Boligrusmiddel sentrene gir rundt-the-clock narkotikafrie miljøer. Kombinasjonen av medisinsk tilsyn og atferdsmodifikasjon terapi kan bidra til å reparere sosial fungering og adresse både fysisk og psykisk avhengighet.