Digidexo.com

Den beste Digital badevekt

I motsetning til de analoge skalaer av den siste tiden, dagens digitale vekter har så mye mer å tilby. Ikke bare kan du holde daglige orden på kroppsvekten din, kan du også spore fettprosent, kroppsvannprosent og body mass index. Noen spesielt fancy skalaer vil måle beinmasse, og visse aspekter av kaloriinntaket. Ifølge newsfornatives.com, er det fire faktorer å vurdere når de bestemmer seg for å kjøpe en ny skala. Holdbarhet er spesielt viktig hvis du er stor. De fleste skalaer nå kan holde ca 300 pounds. Hvis du er tyngre, må du kanskje vurdere holdbarhet over alle andre faktorer når du velger din skala. Kostnad er en stor bekymring når du kjøper noe. Vurder om du bare ønsker å spore din vekt eller andre prosenter også. Det vil i stor grad kutte ned på kostnadene hvis du bare ønsker å spore din vekt. Mens noen av oss ikke bryr seg hvordan vår skala ser, hvis det er i et bad som gjester vil bruke, kan dette være en vurdering. Tenk etter om det vil matche ditt bad innredning. Tillit er den siste faktoren. Hvis det er et bestemt merke du har kommet til å stole på, hold deg til det, sier newsfornatives.com.

Homedics Healthstation Body Composition Scanner

Denne skalaen måler kroppsfett, kroppsvæske, muskel og benmasse. Den har også en daglig kalori prediktor. Normal og idrettsutøver moduser tillate allsidighet. Veldig lett og med store tall, er dette en enkel skala for en eldre person å bruke. Det er ikke vanskelig å se eller å flytte fra rom til rom. En annen hendig funksjon i denne skalaen er det visning av hva du sist veide når du gikk på den. Denne målingen vil blinke på skjermen før du veier inn igjen. Vurderinger på amazon.com oppgir at denne skalaen vil gi konsistente resultater.

Tanita Body Fat / Body Water Monitor

Denne skalaen har en vekt kapasitet på 300 pounds. Den måler ikke bare kroppsvekt, men også fettprosent og vannprosent. Vurderinger tilstand at den måler vekten pålitelig, men at fett og vann målinger er fortsatt anstendig nok til å gjøre det samlede resultatet imponerende. Målingene ble funnet å være svært konsistent med denne skalaen og mindre tilbøyelige til å svinge opp og ned enn andre skalaer. Voksen, barn og idrettsutøver moduser tillate ulike typer mennesker å fortsatt få mest mulig ut av denne skalaen.

Weight Watchers Glass Electronic Scale

Denne skalaen er spesielt praktisk for de som krever en høyere vekt kapasitet. Denne skalaen vil måle opp til 381 pounds. Ifølge amazon.com, vil det vise starte, siste, nåværende og mål vekter. En balanse system innen maskinen skal vente å måle vekten til du står på en balansert måte på skalaen. Det er et attraktivt skala med et blått lys. Skalaen kan programmeres hvis ønske er å spore din vekt over en langsiktig periode. Hvis det ikke er programmert, kan du bruke den til vanlig, periodiske veie-ins. Den måler i tidels pund så de daglige svingningene er ikke så mye et problem, som du kan se hvor alle endringene skjedde.