Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

Som foreldre, vi ønsker bare det beste for våre barn. Vi holder dem i våre armer mens de fortsatt er barn, og drømmen om deres fremtidige prestasjoner i livet. Når diagnosen bipolar sykdom er gitt, kan det virke som om alle de drømmene vil aldri bli realisert. Oppturer og nedturer, ensomhet og konstant følelse av usikkerhet i årene som følger kan være utmattende. Lær hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom og henge på de drømmene du har for dem.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

•  Aksepter sine forskjeller. Barn med bipolar sykdom ofte lider hyppige humørsvingninger, ustabilitet, sinne og depresjon. Dette er egenskaper du vil møte mange ganger i løpet av sitt liv. Ved å akseptere de dårlige med det gode, gi deg disse barna en uvurderlig trygghet midt i en foruroligende sykdom.

Sett grenser. Ofte vil barn med bipolar sykdom viser tegn på vold eller handle ut. Sett grenser tidlig i diagnostisering med rimelige konsekvenser. Dette vil bidra til å sikre at barnet lider av bipolar sykdom samt kolleger og andre som er i kontakt med dem.

•  Vær tålmodig. Bipolare barn har vanskeligheter med å få venner, fullføre oppgaver og noen ganger bærer på samtaler. Prøv å huske at disse barna håndtere konstant racing tanker, og de kan være irritabel samt ekstremt rastløs. Din tålmodighet under konstant omveltninger som finner sted i hjernen kan hjelpe dem å føle seg trygg og forsikre dem om at du bryr deg.

Study. The National Institute of Mental Health og National Allegiance for mental sykdom (NAMI) gi gode ressurser på bipolar lidelse på nasjonalt og lokalt nivå. Det er helt avgjørende for å holde deg på toppen av de nyeste teknikkene for å behandle sykdommen. Kunnskap er makt; utdanne deg selv vil ikke bare hjelpe deg å bedre forstå sykdommen, men vil også hjelpe deg å takle barn som lider av det.

Bli med i en støttegruppe. Kontakt din lokale mental helse sykehus eller NAMI kapittelet for å lære hvor foreldre og omsorgspersoner til barn med bipolar sykdom er møtet. Hvis det ikke er en gruppe, starte en. Voksne vil lære av hverandres erfaringer, og fungere som støtte under de mørke tider som følger med denne sykdommen.

Hold deg organisert og på en tidsplan. I en verden av spredte tanker, ustabile vennskap, leger avtaler og stadige justeringer medisinering, er rutine en livredder. Det gir en dypere følelse av trygghet og forutsigbarhet. Det kan fungere som et beroligende middel og å opprettholde en følelse av ro for bipolare barn.