Digidexo.com

Heart Attack Prevention & Signs

Ifølge Mayo Clinic, opplever en person vanligvis et hjerteinfarkt når blodstrømmen til koronar, en del av hjertemuskelen, blir blokkert av en blodpropp. Skade på hjertemuskelen oppstår hvis flyten av blod til hjertet blir avbrutt for en lengre tidsperiode, ofte resulterer i døden. Livsstilsendringer kan redusere risikoen for hjerteinfarkt. Læring symptomer og faresignaler på hjerteinfarkt kan gi deg en bedre sjanse til å overleve.

Tegn og symptomer

Det er ikke alltid lett å vite om du har et hjerteinfarkt. Mange tror at alle hjerteinfarkt streik plutselig, forårsaker intense smerter. Men ifølge American Heart Association, de fleste hjerteinfarkt begynne langsomt, forårsaker bare mild smerte og ubehag. Dette er grunnen til at mange mennesker dør av hjerteinfarkt. De er ikke i stand til å identifisere faresignaler. Det viktigste tegn til å være klar over er brystsmerter og ubehag. Intermediate milde til sterke smerter eller trykk i midten av brystet er ofte en advarsel. Du kan også føle smerte eller ubehag i armer, rygg, nakke, skuldre eller kjeve, ifølge Mayo Clinic.

Andre tegn og symptomer du bør se opp for er kortpustethet eller problemer med å puste, intens halsbrann eller smerter i øvre del av magen, rikelig svette, en følelse av kvalme eller svimmelhet, tretthet, oppkast og besvimelse. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er det ikke uvanlig å forvirre tegn på et hjerteinfarkt med dårlig fordøyelse, halsbrann eller angina. Husk at ikke alle opplever de samme tegn på et hjerteinfarkt. Noen mennesker kan oppleve tegn på et hjerteinfarkt så lenge et par uker før hjerteinfarkt streik, melder Mayo Clinic.

Forebygging

Folk er mest utsatt for å få hjerteinfarkt er folk som røyker, har høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, er overvektige eller fete, har diabetes, er fysisk inaktiv eller har en familiehistorie med koronarsykdom. Hvis du passer inn i noen av disse kategoriene er det trinn som du kan ta for å forhindre hjerteinfarkt. Oppretthold et sunt, godt balansert diett som er lav i fett og kalorier. Spis et rimelig stort antall frukt og grønnsaker på en daglig basis. Redusere saltinntaket eller eliminere salt helt. Bli aktiv. Begynne å trene regelmessig. Å gjøre disse tingene vil bidra til å redusere høyt kolesterol og blodtrykk, samt hjelpe deg å gå ned i vekt, ifølge det nasjonale hjerte lunge og blod Institute. Hvis du er en røyker, gjør en innsats for å slutte å røyke så snart som mulig. Unngå overdreven drikking. Administrerende stressnivået kan også bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Det er svært viktig å behandle de forhold som setter deg i fare for hjerteinfarkt. Ta medisiner som legen foreskriver for å senke kolesterolet og blodtrykket og å administrere din diabetes. Betablokkere, niacin, statiner og fibrater er noen av de medisiner som legen din kan anbefale. Aspirin, en blod tynnere, kan også kjøpes over-the-counter og brukes til å holde blodet fra clotting. Leger anbefaler ofte en daglig aspirin til mennesker i fare for hjerteinfarkt. Snakk med legen din før du tar blodfortynnende medisiner eller begynnelsen en aspirin diett.

The Mayo Clinic råder deg til å få regelmessige legekontroller for å være sikker på at du er i god helse. Legen din kan teste for tilstander som kan sette deg i fare for hjerteinfarkt. Også, hvis legen din oppdager et problem med ditt hjerte han kan foreskrive medisiner som kan forebygge koronarsykdom.