Digidexo.com

Hvordan finne ut hvilken blodtype av en Baby

Hvordan finne ut hvilken blodtype av en Baby


Et individs blodtype bestemmes av antigener i blodet, er den vanligste av disse er A og B. Type A blod har en antigener på de røde blodceller, har B-antigener på de røde blodlegemer av type B, har type AB både A og B antigener på de røde blodceller, og type O ikke har A eller B-antigenet på røde blodceller. Blodtype bestemmes ved å analysere blodceller gjennom en blodprøve. Det finnes noen måter for foreldre å bestemme hvilken type babyen deres blod, som blodtype er genetisk bestemt.

Hvordan finne ut hvilken blodtype av en Baby

En forespørsel om å finne ut barnets blodtype etter levering. Alle 50 stater stikke en nyfødt hæler for grunnleggende genetisk testing og for å bestemme barnets blodtype.

Be at barnelege bestemme barnets blodtype hvis du ikke fant ut blodtype etter levering. En blodtype test kan utføres på legekontoret, eller legen kan ta blodtester som er gjort på et lokalt sykehus.

Lær din egen blodtype. Hvis du ikke er sikker på din blodtype eller som av partneren din, spør legen din for en blodtype test eller bruke et hjem blodtype test. Bruke elektroniske diagrammer for å fastslå sannsynligheten for barnets blodtype basert på foreldrenes blodtyper. For eksempel foreldre som begge har type A blod kunne ha en baby med type A eller type O blod. Søk "babyens blodtype" for å finne diagrammer.

bestille en bolig blodtype test. Forside-sett krever forsiktig lancing barnets finger for å få en dråpe blod, som deretter smurt på et gitt kort eller plasseres i en beholder. Settet vil enten gi et diagram som vil fortelle deg blodtype resultater eller har du sende beholderen eller kort tilbake til selskapet for testing. Selskapet vil varsle deg om resultatene i løpet av få uker.