Digidexo.com

Typer rusbehandling programmer for Teens

Typer rusbehandling programmer for Teens


Vurdere en tenåring for et rusproblem bør aldri være den samme som for en voksen. Mens begge kan være narkomane, er det fortsatt ingen sammenligning. De fleste tenåringer ønsker ikke å oppgi noen form for behandling anlegget, så det må være en viss grad av tvang involvert, noe som bringer frem en enda større utfordring for personer som skal behandle ham.

Detox

I alle tilfeller av rusmisbruk, inkludert tenåringer, er frontlinjen tilnærming en trygg medisinsk avgiftning program. Fagfolk er i stand til å gjøre ungdoms komfortabel mens hun detoxes samtidig overvåke helsen hennes. Avhengig av stoffet (e) misbrukt, varer detox vanligvis ikke lenger enn 5 dager.

Poliklinisk behandling

Etter en nøye vurdering av ungdoms, kan det bestemmes om han er best egnet for poliklinisk eller døgnbehandling. Poliklinisk behandling vil bestå av en flerdimensjonal tilnærming av kognitiv atferdsterapi, familieterapi, positiv forsterkning og de tolv-trinns program.

Døgnbehandling

Døgnbehandling for rusmisbruk er for de som har en alvorlig avhengighet til narkotika eller alkohol. Den normale opphold for et program som dette er ca 12 måneder. De er svært omfattende programmer som lærer avholdenhet, atferd modifikasjon og mestring.

Medisinering

Ofte en kombinasjon av medisiner og atferdsterapi fungerer fint for tenåringer. Denne kombinasjonen er effektive i å endre holdninger samt atferd. Medisinen vil ta bort noen cravings ungdoms måtte ha for stoffet mens han lærer å leve et rusfritt livsstil.

Rådgiving

Uavhengig av behandlingsalternativ du bestemmer deg på, vil avhengighet rådgivning og / eller atferdsterapi bli integrert inn i den. Under rådgivning og terapi økter, tenåringer lærer å motstå gruppepress og hvordan du bytter rusmiddelbrukere med andre mer oppfylle aktiviteter.