Digidexo.com

Hvordan å få virksomheten til hjemmetjenester

Ifølge en studie fra 2006 av AARP, "nitti prosent av voksne amerikanere ønsker å bo i sitt eget hjem og være selvhjulpne så lenge som mulig." Få et hjem omsorg tjenesteleverandør tillater dem å gjøre nettopp dette. Faktisk ifølge Medicare.com, "Home behandling er billigere, mer praktisk og like vellykket som den omsorg du får i sykehus eller sykehjem." Mange forsikringsselskaper, statlige etater og privatpersoner forstå den økende betydningen av hjemmetjenesten og de kan gi din etat med nye klient henvisninger for å få deg ny virksomhet.

Bruksanvisning

Kontakt helseforsikring selskaper for å få klient henvisninger for hjemmepleier byrå. Ifølge Medicare.com, "Medicare gir dekning for utgifter til medisinsk behandling i hjemmet, inkludert hjelp til daglige aktiviteter hvis det er en del av legens ordre." Kontakt Medicare og andre forsikringsbyråer for å lære hvordan å få sertifisert med sine tjenester. De krever at du fremlegge bevis for lisensiering. Forsikringsselskapene vil måtte ivareta sikkerheten for sine kunder.

Foster et forretningssamarbeid med statlige finansierte programmer fordi mange vil henvise virksomheten til folk når de spør om en god hjemmetjenester etat i en stat. Sende ut informasjonspakker til disse etatene, slik at de er kjent med bedriften og de tjenestene du tilbyr. Spør om du kan registrere deg for å bli inkludert i deres database med leverandører.

gi gode tjenester fordi det kan føre til en henvisning fra en nåværende eller tidligere klient. Word-of-munn henvisninger er en svært effektiv måte å skaffe nye kunder. Folk som er kjent med tjenesten og liker kvaliteten på omsorgen de mottar vil mest sannsynlig fortelle andre. Mange mennesker bare liker å jobbe med organisasjoner som de har blitt nevnt. Det er derfor det er viktig å alltid gi den beste omsorg. Dette gjelder særlig med privat betalte individer fordi de ikke kommer som står om.

Brand dine tjenester, slik at folk skal bli kjent med virksomhetens navn og den type tjenester som du oppgir. Ha en logo og et slagord. Inkludere dette på visittkort, brevpapir, nettside, brosjyre og enhver annen virksomhet korrespondanse som du kan sende.

Delta på helserelaterte arrangementer og seminarer, og be om å snakke på konferanser, slik at folk vil se deg som en respektert profesjonell i ditt felt. Jo mer du markedsføre virksomheten din, jo flere potensielle kunder og partnerskap kan du fremme.