Digidexo.com

Herbal rettsmidler for Broken Capillaries

Ødelagte blodkar oppstår når cellene i kapillærveggene er svekket og mister sin elastisitet. Hvis de oppstår ofte, kan du se en lege for å sørge for at de ikke er et symptom på en underliggende sykdom. Noen medisiner inkludert aspirin, Warfarin og Coumadin er blodfortynnende og kan føre til kapillærene å blø ved å hemme din koaguleringsevne. Også unngå ekstreme temperaturer og alkohol. Heldigvis noen urter kan hjelpe til tetting av blødning kapillærer og styrke sine vegger.

Billberry

Billberry inneholder antocyaner som er viktige for kapillær og blodkar nettverk. Antocyaner reparasjon og regenerere ødelagte og utette kapillærene og blodkar. Blåbær er antocyaner øke produksjonen av mukopolysakkarider som hjelper syntetisere kollagen å styrke kapillærveggene. Det kan tas som et kosttilskudd.

Slakter Broom

Slakter kosten inneholder to aktive ingredienser, ruscogenin og neoruscogenin som reduserer betennelse og styrke fartøy vegger og kapillærer. Det kan tas tørket i kapsler. Ikke bruk denne urten hvis du har høyt blodtrykk fordi det constricts blodkar.

Gotu kola

Gotu kola inneholder triterpines, madecassoside og asiaticoside som styrker vein vegger og kapillærer og også forbedrer sirkulasjonen. Denne urten, som kan tas som en ekstrakt, reduserer åreknuter og arrdannelse. Ikke bruk denne urten mens gravide; det kan føre til spontanabort.

Arnica

Arnica er både en smertestillende og anti-inflammatorisk som forsegler ødelagte blodkar og bidrar til å helbrede blåmerker. Du kan bruke arnica krem ​​eller komprimerer dynket i arnica te laget med enten tørket urt eller noen dråper Arnica skjær i en kopp vann.

Comfrey

Comfrey er en av de eldste urte behandlinger som brukes for huden. Sin anti-inflammatorisk effekt bidrar til å stoppe blødninger kapillærer, det også gunstig for alle slags blåmerker og hud reparasjon på grunn av sin allanatoin innhold. Du kan bruke en krem ​​eller bruke en klut dynket i Comfrey te til området. Ikke ta internt; det kunne være skadelig for leveren.

Persille

Den felles husholdning urt persille kan også brukes til å behandle sprengte blodkar og blåmerker. Bare fukte persille og bruke den til området med en bandasje eller kompress; jo lenger du lar den på bedre. Bruke fersk persille hver gang du søker behandling.

Tumeric

Tumeric er en urt som inneholder curcumin. Du kan finne dette i din krydderskap. Det forhindrer blodpropp, øker blodgjennomstrømningen og styrker blodårer og kapillære vegger.

Geranium

Geranium essensiell olje brukes på sart moden hud for blåmerker, ødelagte blodkar, eksem og andre forhold. Det øker cellular regenerasjon til hastighet helbredelse.

Forsiktig

Hvis du er på blodfortynnende kan du snakke med legen din før du tar noen av disse urter fordi de kan motvirke medisiner og forårsake komplikasjoner.