Digidexo.com

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett


Bleie utslett er en vanlig hud infeksjon forårsaker røde, skjellende flekker på babyens hud under bleien. I alvorlige tilfeller kan det føre til blemmer og pus-fylt sår. Årsaker til bleie utslett inkluderer skitne bleier igjen på for lenge, irritasjon fra dårlig tilpasset bleier eller vaskemidler, eller endring i kostholdet som kan skape endringer i avføring. Selv om bleie utslett er ikke farlig, bør alvorlige tilfeller bli tatt på alvor. Sørg for at du adressere alle mulige årsaken til utslett slik at barnet kan leges raskt.

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett

•  Ring legen din. I tilfelle av alvorlig bleie utslett, kan legen din velge å foreskrive en aktuell soppdrepende eller steroid krem ​​for å hjelpe fjerne infeksjonen raskt. Selv om han ikke tror en resept fløte er nødvendig, kan han foreslår bruk av en over-the-counter middel slik som vaselin for å bidra til å holde fuktighet bort fra huden.

Fortell legen din om eventuelle endringer i kostholdet, som endringer i babyens avføring er en vanlig årsak til bleie utslett. Be ham om å anbefale ulike matvarer mens utslett er healing.

Endre babyens bleie så snart den er skitten. Forlater en skitten bleie på for lenge kan gjøre eksisterende utslett verre. Pass på at ren bleie er løst opp, noe som vil hjelpe luften sirkulere og redusere irritasjon forårsaket av friksjon.

Rengjør og tørk bleieområdet helt hver gang du skifter bleier. Bruk en myk, ren klut, og unngå å bruke alkohol våtservietter, noe som kan føre til ytterligere irritasjon.

Bytt oppvaskmiddel. Hvis du bruker tøybleier, kan vaskemiddel du bruker være irriterende babyens hud. Prøv et mildt vaskemiddel og se om symptomene forsvinner.

slutte å bruke hudpleieprodukter som kremer eller pulver, som kan inneholde forbindelser babyen din er allergisk mot. Hvis symptomene forsvinner raskt, kan disse produktene har vært den skyldige.

Gi babyen naken tid. Uansett hvor rent du holde babyens bunn, bleier fortsatt skape de varme, fuktige forhold som bleie utslett blomstrer i. Spesielt i alvorlige tilfeller, tillate så mye bleie-fri tid som du kan slik at huden holder seg tørrere lengre og har en sjanse til å helbrede .

Hint

  • Hvis du bruker tøybleier, unngå tøymyknere som kan føre til ytterligere irritasjon og skyll dem en ekstra to til tre ganger for å sørge for at alle såpen er borte.
  • Bruker svært absorberende bleier for å holde babyens bunn så tørr som mulig.
  • Ikke bruk talkum pulver fordi det kan komme i babyens lunger.
  • Ikke bruk maismel fordi det kan forverre infeksjonen.