Digidexo.com

Hvordan stoppe tannkjøtt sykdom

Tannkjøttsykdom er en alvorlig tilstand som påvirker tannkjøttet og bein rundt tennene. Dessverre, noen mennesker aldri besøke en tannlege. I sin tur, mange mennesker ikke tar vare på sine tenner. Som et resultat av tann pest og andre infeksjoner utvikle seg i munnen. Hvis venstre ubehandlet, kan tannkjøttsykdom utvikle. Heldigvis finnes det måter å forebygge og stoppe tannkjøttsykdom.

Bruksanvisning

•  Sørg for å pusse tennene to ganger daglig. De fleste pusser tennene om morgenen. Men det er viktig å børste mer enn en gang om dagen. Hvis du ønsker å forebygge og stoppe tannkjøttsykdommer, børste etter hvert måltid.

Gjør tanntråd regelmessig vane. Mens de fleste mennesker vanligvis pusse tennene, til en viss forsømmelse floss. Tanntråd eFlytter mat fra mellom tennene og fremmer sunt tannkjøtt. Forsøk på å bruke tanntråd en gang om dagen.

Se en tannlege minst en gang i året. Det er best å planlegge en dental rengjøring hver sjette måned. Hvis ikke kan gjøre det, kan du besøke en tannlege hver 12. måned. Tannleger kan fjerne tann pest og kan oppdage tidlige tegn på tannkjøttsykdom.

behandle infeksjonen. For å stoppe tannkjøttsykdom, må du se en periodontist. Denne type av tannlegen behandler forskjellige tannkjøtt sykdommer. Gjennom dype renseteknikker, fjerner periodontist pest som forårsaker infeksjonen. Dessuten vil de sannsynligvis foreskrive medisinsk munnvann og antibiotika for å kontrollere smitte.

Schedule tyggegummi kirurgi. Ofte ganger, dype cleanings og reseptbelagte medisiner er i stand til å stoppe tannkjøttsykdom. I alvorlige tilfeller kan periodontist anbefaler tyggegummi eller klaff kirurgi. Denne medisinske prosedyren innebærer kirurgisk kutting og løfte tannkjøttet for å fjerne tarter, pest og bakterier.