Digidexo.com

Hvordan forstå Coconut Water Nutrition

Hvordan forstå Coconut Water Nutrition


Kokos vann er den klare væsken i umodne kokosnøtter, vanligvis en grønn kokosnøtt med noen pigmentflekker. Det er en populær drikk i tropene, slik som de karibiske øyer, Hawaii og Sørøst-Asia. Du kan drikke kokosvann frisk fra den unge kokos, og det er også tilgjengelig i flasker og bokser. Den nøyaktige smaken av kokos vann avhenger av plasseringen, men det er vanligvis mild og søt. Kokos vann er lav i kalorier og fett, men høy i mineraler.

Hvordan forstå Coconut Water Nutrition

•  Undersøk serverer informasjon for kokos vann. NutritionData.com gir næring informasjon om kokos vann. Denne informasjonen gjelder for fersk kokosnøtt vann med ingen andre ingredienser. Servering størrelse er en kopp kokos vann som veier 240 gram (g), eller ca 8,5 gram.

•  Studer kaloriinnholdet i kokos vann. En servering av kokos vann inneholder ca 46 kalorier totalt. Karbohydrater utgjør 36 kalorier, gir protein seks kalorier og fett bidrar de resterende fire kalorier. En servering av kokos vann gir 2 prosent av den daglige verdi (DV) for totale kalorier basert på en diett på 2000 kalorier per dag.

Undersøk karbohydrat og protein data for kokosnøttvann. En servering av kokos vann har 9g av totale karbohydrater, som er 2 prosent av DV for total karbohydrater. Enkle sukkere utgjør 6,3 g og kostfiber bidrar den gjenværende 2,6 g av totalt karbohydrat. En porsjon av kokos vann har også inneholder 1,7 g av protein, som er 3 prosent av DV for protein.

•  Vurder fettinnholdet i kokos vann. En servering av kokos vann har 0,5 g fett, inkludert 0.4g mettet fett. Dette gir en prosent av DV for total fett og 2 prosent av DV for mettet fett. Kokos vann har ingen trans fett eller kolesterol.

5 Se vitamin og mineral innhold av kokos vann. Hver servering av kokos vann inneholder 17 prosent av DV for kalium og mangan. Det har også 15 prosent av DV for magnesium og 11 prosent av DV for natrium. Andre viktige næringsstoffer i en servering av kokos vann omfatter 10 prosent av DV for vitamin C, 8 prosent av DV for riboflavin og 5 prosent av DV for tiamin.