Digidexo.com

krystaller i hælen

Urinsyregikt rettsmidler for Heel

Urinsyregikt er forårsaket av urat krystaller som danner i leddene. Urat krystaller dannes når det er for mye urinsyre i kroppen, som et resultat av diett eller sykdom. Urinsyre er produsert når kroppen bryter ned puriner, og er normalt skilles ut via nyrene. Hvis for mye urinsyre er til stede og / eller ikke skilles, de urat krystaller dannes og kan gjøre leddene føles hovne. Ofte føttene - inkludert tærne og hælene - er deler av kroppen der urat krystaller danner.

Bade Heel

Soaking fôret i ulike medisinske bad kan bidra til å avlaste gikt i hælen. Ett alternativ er å legge til 1/3 av en kopp bakken ingefær til et badekar fylt med varmt vann og suge hælen og foten. Det varme vannet vil få deg til å svette og ingefær vil trekke ut urates, lindre hevelse i leddet og gikt symptomer. Du bør la foten i badekaret i ca 30 minutter, og vask foten forsiktig etterpå for å fjerne dvelende ingefær. En Epsom salt bad er et annet alternativ - to kopper Epsom salt kan blandes i vannet og foten kan være gjennomvåt i 30 minutter for å lindre smerter i hælen.

Påfør en Salve

Hvis du ikke kan suge hælen, det er andre virkemidler som kan brukes, inkludert ulike pastaer og salver laget av husholdning ingredienser. Du kan slipe sennep, og legg en del sennepspulver til en del sammalt hvete pulver og bland i litt vann. Resultatet skaper en lime-lignende salve som kan brukes direkte til hælen. La salve på natten for å avlaste hæl smerter.

En myk absorberende klut, som en flanell klut, kan også være gjennomvåt i varmt lakserolje og plassert på hælen, og deretter pakket i plast. En varmepute skal brukes til å holde lakserolje varm som duken holder seg på hælen og holdes på av plast.

Mat og drikke

Enkelte drikker som fersk juice eller urtete kan bidra til å redusere nivået av urinsyre i kroppen, og dermed bidra urat krystaller i hælen for å løse opp og lindre symptomene på gikt. Spise kirsebær, drikker svart kirsebær juice eller spise jordbær kan også gi lindring fra gikt som forårsaker hæl smerter. Sitronsaft og vann drukket tre ganger daglig er også nyttig. Endelig kan økologisk eple cider eddik blandet med honning bli konsumert og smertelindring skal oppnås i løpet av timer.

Hvordan å oppløse krystaller i urinen

Hvordan å oppløse krystaller i urinen


Krystaller i urinen er dannet av varianter av salt oppbygning i nyrene. Den salter, xantin, kalsiumoksalat, cystin og urinsyre blir meget konsentrert på grunn av ekstremt lave nivåer av urin eller høye nivåer av krystalldannende salter. Ute av stand til å oppløse, mister den konsentrerte salt væske og danner krystaller i ureter eller blære. Hvis disse krystallene ikke blir spylt fra kroppen, krystalliserer de inn nyrestein kalt nyresten. Tegn og symptomer inkluderer smerter i korsryggen, ødem (væskeansamlinger) og nyre smerte. Make-up av steinene avgjør hvor raskt de skal løsne eller de virkemidlene som trengs for å oppløse dem.

Hvordan å oppløse krystaller i urinen

Process

•  Ta kontakt med din lege før du starter noen rensing diett.

Kjøp ingredienser fra et supermarked, apotek eller helsekostbutikk, avhengig av hvor mange av de valgfrie elementer du planlegger å bruke.

Drikk en kopp eplejuice med hortensia root skjær tre til fire ganger daglig i tre uker. Hvis du har en historie med nyrestein, ta det i fem uker i stedet for tre uker.

Drikk rikelig med vann daglig for å skylle giftstoffer fra kroppen din. Prosessen krever mye væske for å rense innsiden av legemet og kan ha form av saft og vann som brukes i variasjonen til å produsere en liter urin daglig.

Hint

 • Endre din diett for å hindre dannelse av krystaller i fremtiden. Salter som utvikler seg til nyrestein kommer fra en kombinasjon av mineraler og kjemikalier avledet fra individets diett. En diett høy på protein forårsaker urinsyrekrystaller å utvikle seg i ledd og nyrer kalles gikt. Hvis det skjer andre steder, er det som kalles acidose hos personer som lider av nyreproblemer. Unngå kaffe, sjokolade og andre industrielt forberedt matvarer som soya-baserte matvarer eller microwave matvarer for å unngå krystaller som, hvis ubehandlet, føre til nyrestein. Hvis krystallene ikke er oppløst og danne nyrestein, kan steinene bli store, og urinstrøm kan blokkeres.

Krystaller funnet i urin i Kids

Krystaller funnet i urin i Kids


Urin krystaller er en grunn til bekymring. Mens urin krystaller er godartet på egen hånd, kan de være en katalysator for noe mye verre. Når krystallene blir mange, kan de sammen til nyrestein. Mens årsakene og symptomene er de samme for både barn og voksne, er det viktig å vite så mye som mulig for å forhindre at urin krystaller fra tilbakevendende. Hvis du mistenker at barnet ditt har denne helseproblem, er det viktig at du søker legehjelp.

Diagnose

Oppdager krystaller i urinen er det første skrittet i å ta opp og behandle problemet. Formålet med testen er å bestemme urin sin syrenivåer og oppdage eventuelle nærvær av stoffer som kalsium, natrium og urinsyre. Dette kalles 24-timers urin test, og det er gjort kort tid etter at et barn har allerede passert en nyrestein. Blodprøver er også nødvendig. Når resultatene er analysert, vil legene vite årsaken til krystaller og hvordan man skal håndtere dem.

Symptomer og komplikasjoner

Urin krystaller danner ofte i små nyrestein, som passerer smertefritt. Imidlertid, hvis en stor nyrestein utvikler seg, kan det være uutholdelig. En smertefull symptom er "renal kolikk", som skjer når nyre svulmer. Sårhet skjer i perioder, vanligvis varer i et par minutter. Det forekommer oftest om morgenen og om kvelden. Kvalme og oppkast er også avslørende tegn på nyrestein. I tillegg, hvis de steinblokker flyten av urin, kan en alvorlig infeksjon føre.

Behandling

Mesteparten av tiden, er nyrestein gitt videre sin egen innen seks uker. Legen kan foreskrive smertestillende medikamenter for å lindre ubehag. Barnet vil også bli pålagt å hvile i sengen og drikke mye væske for å unngå dehydrering. Større steiner kan trenge å bli brutt opp eller fjernes kirurgisk. En behandling kalles ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy. I denne prosedyren, er høy intensitet ultralyd bølger skutt mot stein, effektivt bryte den opp. En sten som ligger i urinblæren eller urinleder kan brytes opp ved cystoskopi. En visningsrøret og knusing enhet er gått opp gjennom ureter og kan enten trekke steinen ut eller knuse den. Et annet alternativ er perkutan lithotripsy. Det er en kirurgisk prosedyre som setter inn et rør gjennom et snitt i den ene siden av legemet. Leger deretter bruke elektrisitet eller ultralyd bølger for å bryte opp steinen.

Årsaker

Legene vet ikke hva som forårsaker nyrestein. Men noen faktorer øker risikoen for å få en. Dehydrering er en viktig grunn, så det anbefales at du drikker 8 til 12 glass vann om dagen. Stoffskifte ubalanser er også antatt å utløse krystaller i urinen, noe som fører til nyrestein. Ubalansen fører mineral salter for å samle seg i urinen, noe som kan bygge inn nyrestein. Skjoldbruskkjertelen, tarm eller tarmproblemer er også hovedmistenkte.

Urin Krystaller i babyer

Urin Krystaller i babyer


Oppdage krystaller i babyens bleie kan være helt normalt i den første dagen eller to av livet hvis du ammer, men utover at de er sannsynligvis en grunn til bekymring. Normal urin er vanligvis fargeløs og har en veldig mild lukt. Hvis du oppdager urin krystaller i babyens bleie utover den fjerde eller femte dag av livet, bør du kontakte din barnelege.

Normal for nyfødte

Nye babyer som blir fullammes kan ha røde eller rosa krystaller i sin bleie på den første eller andre dagen av livet. Dette er vanlig og er på grunn av den lille mengden av råmelk de mottar ikke å være i høy nok mengde til å produsere flytende urin. Når melken kommer i mellom dag 3 og 5, bør barnet være i produksjon i minst seks normale våte bleier per dag.

Bekymring i Eldre Spedbarn

Hvis babyen er fortsatt produserer urin krystaller i stedet for klar urin utover fem dager gammel, bør du kontakte din barnelege. Dette kan tyde på en utilbørlig inntak av morsmelk som resulterer i dehydrering.

Forvirring

Noen ganger kan en over-the-telefonen diagnose av barnelege eller hennes ansatte forvirre unormale urin krystaller med andre normale bleie observasjoner. I omskårne guttebarn, en rød farge - er vanlig å se i hans bleie - blod. I baby jenter, noen ganger er det en litt blodig utflod som skjer på grunn av mottak av mors økt hormoner i livmoren.

Løsning

Sørg for at barnet ditt har en skikkelig lås med begge leppene flensede ut, brystvorten og rundt en halv tomme i alle retninger av din areola i hans munn, og at du kan høre eller se aktiv svelger mens han er sykepleie. Søk råd fra barnelege og en internasjonalt styret sertifisert amming konsulent (IBCLC) hvis barnet ikke begynner å produsere normal urin i hans bleier.

Formel-matet babyer

Urin krystaller stede i en formel-matet babyens bleie er også en indikasjon på dehydrering. Sjekk at du forbereder formelen riktig. Hvis barnet blir urinen ikke blir normal raskt, ta kontakt med din barnelege for omsorg.

Vekttap Krystaller

Vitenskapelige data støtter ikke ideen om at krystaller har muligheten til å hjelpe folk ned i vekt, men de finne mange bruksområder for dem i teknologier som optikk, oscillatorer og kommunikasjon. Som de gamle grekerne, egypterne, Mayaene og andre kulturer rundt om i verden, mange mennesker i dag, spesielt de som er involvert i New Age bevegelsen, mener at krystaller er potente objekter for medisinske, seremonielle og åndelige formål.

Betydning

Crystologists tror at krystaller kan beholde og overføre positive energier, som deretter passerer healing eller positiv endring for menneskekroppen. Hver krystall visstnok vibrerer med en distinkt frekvens, som gir den unike krefter. Troen på krystall healing lenker tett til ideen bak chakraene (åndelige energi sentre). Crystal entusiaster og crystology mestere kan bruke vekttap krystaller for å fjerne ubalanser i chakraene som førte til vektøkning.

Funksjon

Vekttap krystaller bør rengjøres og ladet før bruk. Dette innebærer vasking og tørking av krystall, deretter slik at det å ligge i solen eller måneskinn i noen timer. Det er ikke en definitiv metode for hvordan en person bør få vektreduserende kvaliteter av en krystall. Folk kan bruke de riktige krystaller på en kjede, bære dem i en lomme, eller plasser krystall på kroppen sin som en crystologist ber eller chants over dem under en krystall terapi økt.

Typer

Crystologists anbefale flere typer krystaller for vekttap formål. Apatitt er ment å undertrykke sult og øke stoffskiftet. Brann agat brukes til å redusere cravings, mens tourmaline og sodalite hjelpemiddel vekttap. Klar kvarts bør balansere kroppen inn i en positiv tilstand, noe som kan skape en bedre tankesett for sunn vekttap.

Effekter

Ifølge Andrew Pacholyk, MS, L.Ac, "slik at følelser kommer til uttrykk er målet med krystallterapi." Crystologists generelt mener at krystaller slipper energier eller blokkeringer som forårsaker ubalanser i kroppen, noe som gjør vekttap å skje. Naturalstandard.com sier: "Det er ikke nok bevis hos mennesker for å støtte bruk av krystallterapi for eventuelle helseproblem."

Betraktninger

Noen krystaller, som Turmalin, har pyroelektriske egenskaper, noe som betyr at varmen kan føre til at krystallene til å generere elektrisitet. Empiriske bevis mangler på om pyroelektriske egenskaper i en krystall gi det muligheten til å resonere med vibrasjoner eller auraer av mennesker. Noen entusiaster av New Age bevegelsen mener at vitenskapen vil ta opp med mystisk kunnskap om krystall healing.

Kan vitamin E Årsak å bli dannet krystaller på huden?

Vitamin E er ikke forbundet med krystalldannelse på huden, men personer som er mistenkt for å ha allergi eller som er følsomme for vitamin E bør unngå å bruke hud behandlinger som inneholder vitamin, ifølge Mayo Clinic.

Bruk

Vitamin E er kjent for sine antioksidantegenskaper og har vært antatt å redusere arrdannelse på huden forårsaket av kutt og akne når den brukes direkte. Vitamin C er kjent for å la krystaller på huden etter påføring, ikke-vitamin E.

Bivirkninger

Hudreaksjoner kjent som dermatitt og eksem er rapportert etter bruk av vitamin E huden salve og krem ​​behandlinger, men krystaller på huden er ikke forbundet med vitamin.

Fôr Kilder

Hvis du ikke er komfortabel med direkte hud søknad, spiser mat som har vitamin E. Noen matvarer med vitamin E inkluderer egg, frukt, grønne bladgrønnsaker, olivenolje og hele korn.

Hva er fordelene med Klamath krystaller?

Klamath alge krystaller er en fryse-tørket, pulverisert form av en blå, grønne alger høstet fra Klamath Falls i Oregon. Krystallene selges også i kapsel og flytende form. Hollywood filmstjerner Demi Moore og Bruce Willis har sluttet det for sin tilsynelatende energi-boosting effekt. Den har et høyt innhold av vitaminer og antas å styrke immunforsvaret, bedre humør og behandle eller forebygge en rekke helsemessige forhold.

Næringsstoffer

Klamath alger krystaller er en god kilde til B-vitaminer, ifølge Susan Clark, tidligere naturlig helse reporter for London Times og andre britiske publikasjoner. Dette er et viktig punkt for veganere fordi B-12 er et essensielt næringsstoff, men finnes hovedsakelig i kjøtt, egg og meieriprodukter. De fleste plante kilder som har B-12 inneholder en form som mennesker ikke kan forbrenne. En studie i 3 mars 2009 utgaven av International Journal for Vitamin og ernæringsforskning bekreftet sin verdi som en kilde til B-12.

Clark til at algene inneholder en betydelig mengde jern i en form som er lett i menneskekroppen til å absorbere og bruke.

Klamath alger krystaller er rike på antioksidanter, ifølge en gruppe ledet av Universitetet i Modena forsker Alessandro Genazzani i en 25 april 2009 utgaven av gynekologisk endokrinologi journal.

Menopause

Genazzani team fant også at en Klamath alger ekstrakt spray (Klamin) redusert overgangsplager hos kvinner og kan være et levedyktig alternativ for hormonbehandling.

Mood Enhancer

Algene inneholder også fenyletylamin, et naturlig forekommende kjemisk forbindelse som kan redusere og forebygge depresjon, Genazzi team bemerket.

Advarsler

Dr. Stephen Barrett rapportert på Quack Watch at Oregon Health Department fant at Klamath Lake alger hadde betydelige nivåer av microcystins, giftstoffer som er lagret i, og kan skade leveren. Han advarte også at alger høstet fra brakkvann dammer og innsjøer (som Klamath Lake) kan forårsake gastroenteritt og hepatitt.

Klamath alger kan forårsake øyeirritasjon og utslett på kontakt, ifølge Environmental Protection Agency, flere California miljøorganisasjoner og en artikkel i den 21 august 2009 utgaven av The Oregonian avisen.

Slik fjerner en Broken Contact Lens

Slik fjerner en Broken Contact Lens


I tidligere tider ble kontaktlinser laget av glass og generelt kom i størrelsen av hele øyeeplet. Skulle en av disse objektivene bryte i øyet, kan det vise seg å være en alvorlig fare. I dag, derimot, er moderne kontakter laget av bedre materiale. Moderne hard kontakter er vanskelig å bryte eller sprekk: hvis truffet i øyet med nok kraft til å bryte linsen, ville streiken i seg selv være mye mer av en bekymring. Moderne myke kontaktlinser kan rive, men sjelden føre til skade på øyet.

Slik fjerner en Broken Contact Lens

Finne og Fjerne Broken Kontakt Lens med bistand

Se etter kontaktlinsen. Be noen om å hjelpe deg. Ser ned mot nesen, løfter øvre øyelokk så langt som komfortabelt mulig.

Be assistenten å se under det øvre øyelokket for linsen. Finn linsen.

Hent linsen. Holde blikket nedover, begynner å gni utsiden av øyelokket. Bruk en ytre bevegelse over øyelokket, fra nasal side ut mot templet. Kontaktlinser skal gli til et område av øyet der du eller assistenten enkelt kan hente den.

Finne og Fjerne Broken Kontakt Lens av selv

Identifiser plasseringen av den ødelagte linsen på øyeeplet. Stå foran et speil. Åpne øyet så bredt som mulig og stadig flytte øyeeplet i brede sirkulære bevegelser før objektivet er synlig.

Legg saltvann øyedråper til øyet. Dette vil gi fleksibilitet i fjerning av linsen.

Ta tak i linsen med tommelen og pekefingeren. Trekk den bort fra øyet.

Fjerne Skjult Broken Kontakt Lens

Få et lite glass, for eksempel en shot glass. Fyll den med varm saltløsning øye eller, hvis nødvendig, lett-saltet renset vann.

Standing, len deg forover over en vask. Hold glass løsning over øyet. Cup øyet tett og danner en forsegling. Å sikre at glasset er over øyet og øyet er åpent, helt bade øyet med løsningen.

Mens flom øyet, beveger øyeeplet rundt i vide sirkulære bevegelser. Den ødelagte linse bør løsnes ved løsningen-bad, faller ut etter hvert. Gjenta prosessen etter behov.

Hint

 • Når den ødelagte kontaktlinser er fjernet, sperring ingen betydelige skader, vil øyet umiddelbart føle lettelse.
 • Når en kontaktlinse er ødelagt eller tapt i øyet, mesteparten av tiden den er foldet under øvre øyelokk.
 • Noen kontaktlinser rive, eller "break" lettere enn andre. Vanninnholdet av linsen, materialet som den er laget, og dens tykkelse, er alle faktorer som bidrar til spalting av en kontaktlinse.
 • Den primære faktor for å rive eller "bryte" en kontaktlinse er tørrhet. Holde øynene og kontaktlinser fuktig og hydrert vil redusere sjansene for dem å rive.
 • Dersom flere forsøk på å finne og fjerne de ødelagte kontaktlinse bevise mislykket, bli trøstet at øyeeplet vil naturlig skylle den ut i tid.
 • Både de øvre og nedre øyelokk er koblet øyeeplet verket. Dette betyr at en kontaktlinse ikke kan gjemme seg i nedre øyelokk, og selv om det kan og ikke ofte skjuler seg i øvre øyelokk, kan objektivet ikke gå langt der heller.
 • Ikke få panikk om en tapt kontaktlinse i øyet. En kontaktlinse under øyelokket er ikke smertefullt og ikke forårsaker noen skade.
 • I tillegg er de fleste kontaktlinser i dag er myke, eller ikke laget av glass. Derfor selv en ødelagt objektivet vil sannsynligvis ikke føre til skade på øyet.
 • Ikke gå i dvale med en brukket linsen i øyet. Øyeeplet tørker ut om natten (siden blinker er sjeldne). Derfor, hvis du gni øyet mens han sov, kan den ødelagte linsen riper i øyeeplet.
 • Bruk aldri negler å fjerne eller håndtere en kontaktlinse.
 • Ikke sett en revet eller ødelagt kontaktlinse tilbake i øyet når den har blitt fjernet.

Hvordan Les Contact Lens Resepter

En kontaktlinse resept varierer litt fra en brille resept. Normalt er resepten gyldig i ett år. På grunn av måten de er slitt, kraften av kontaktlinser skiller seg fra briller. Den tekniske betegnelsen linseoptikk å være nærmere øynene er "effektivitet". Kontaktlinse resepter også inneholde tilleggsinformasjon relatert til linse målinger. Resepten viser informasjon i en høyre øye til venstre øye format. Basiskurve målinger vil variere fra kontakt merkevare. En ny resept vil være nødvendig hvis du endrer produsenter. Resepten kan inneholde instruks om hvor lenge du kan bære linsene for en gitt tid. Resepten layout kan variere, men alle ordene, begrepene og målinger er universelle.

Hvordan Les Contact Lens Resepter

Hvordan lese Contact Lens Resepter

OS (Oculus Sinister) refererer til resept for det venstre øyet. OD (Oculus Dexter) refererer til resept for høyre øye. OU (Oculus Uterque) betyr resepten kan fylles for enten øyet.

PWR (Strøm) er mengden av korreksjon som trengs målt i dioptrier. Rekkevidden er fra -20,00 til 20,00. Et negativt tall betyr nærsynt eller nærsynt; det positivt tall indikerer langsynt eller hyperopic.

3-BC (basiskurve) måler størrelsen på det gjennomsiktige dekselet er nødvendig for øye. Rekkevidden er 8,0 til 10,0 millimeter.

DIA (diameter) refererer til bredden av linsen. Rekkevidden er 13,0 til 15,0 mm.

BRAND er produsentens navn på en bestemt linse

COLOR (valgfritt) refererer til en bestemt type linse. Synlighet fargetoner er reseptbelagte linser som ikke endrer øyenfargen. De fargede linser er lett identifiserbare lagres i tilfeller. Enhancers lett endre den naturlige øyenfargen. Ugjennomsiktig kontakter vil lysere, mørkere, eller helt endre naturlige øyenfarge.

ADD (Legg makt) er en ekstra korreksjon for lesing eller lukke opp visning spesifikke for bifokale kontaktlinser. Kraften er alltid antatt som positive, selv om de ikke vises på resept

CYL (Cylinder) er et mål som brukes for Toric linser, som er slitt av folk med en astigmatisme. Områdene er -0,75 til -10,00 og måles i dioptrier.

AXIS er en annen måling som brukes for Toric linser. Rekkevidden er fra 0 til 180. Den måler hvor mange grader kontaktlinse må rotere for å kompensere for oval i stedet for runde-formet (astigmatisme) øyne.

Symptomer på Diabetic Lens Osmosis

Folk opplever Diabetic Lens Osmose kan noen ganger synes det er vanskelig å fokusere på objekter, eller de risikerer å ikke kunne se i det hele tatt i verre tilfeller. Utbruddet av synsrelaterte problemer bør umiddelbart rettes ved å søke medisinsk hjelp.

Identifikasjon

Diabetiker Lens Osmose er en tilstand som er forbundet med enten start av eller den pågående tilstand av diabetes. Tilstanden forårsaker midlertidig skade på linsen i øyet, noe som resulterer i synsproblemer. I noen tilfeller, leger bruker utseendet Diabetic Lens Osmose som en markør for en diagnose av begynnelsen stadier av diabetes. Tilstanden ikke generelt vare i lang tid, og det er en ganske enkel sykdom for å behandle og herde. Imidlertid ikke behandle Diabetic Lens Osmosis ikke at diabetes selv har blitt kurert.

Symptomer

En av de vanligste symptomene er tåkesyn. Vedvarende tåkesyn kan også resultere i hodepine, men disse hodepine passere når synet er gjenopprettet. Mer alvorlige symptomer er klassifisert under kategorien visjon endringer. Disse kan inkludere tap av syn, forvrengt syn, skyet visjon, dobbelt syn eller til og med muligheten for et midlertidig tap av syn. Den siste kategorien av symptomer er når syn ser ut til å komme og gå på tilfeldige øyeblikk.

Betydning

For å bli plaget med denne tilstanden, må du først ha noen form for diabetes. Det er derfor mange leger bruker Diabetic Lens Osmose som en test for å se om pasienten er i begynnelsen stadier av diabetes. Pasienter med alvorlige tilfeller av diabetes som synes det er vanskelig å regulere blodsukkernivået vil bli påvirket av noen form for Diabetic Lens Osmose for hele tiden de lider av diabetes.
Men gjør de pasientene som lærer å kontrollere blodsukkernivået ikke fortsette å oppleve tilstanden.

Betraktninger

En mulig årsak Diabetic Lens Osmose er hemokromatose. Dette er en genetisk sykdom som gjør det mulig for mye jern til å bygge seg opp i legemet, som i sin tur skade indre organer. Hemokromatose som skader bukspyttkjertelen kan bringe på diabetes og forårsake Diabetic Lens osmose. Noen symptomer på avanserte former for hemokromatose er en endring i fargen på huden og smerte i ledd.

Misforståelse

Diabetic Lens osmose er bare forårsaket av en endring i blodsukkeret, en indikator på tilstedeværelse av diabetes. Det er andre tilstander som øyen traumer, en forstyrrelse i hjernen, skader på nervesystemet eller en negativ reaksjon på visse medisiner, som alle kan gi symptomer som ligner på Diabetic Lens osmose. Derfor er det viktig å få til en lege for riktig testing så snart noen symptomer ser ut til å finne ut hva den eksakte lidelsen er.

Contact Lens Farene

Kontaktlinser er generelt trygt, men det er potensiale for skadelige effekter. Ifølge en artikkel publisert i en 2004 utgave av "Contact Lens Spectrum," opp til 80 prosent av alle kontaktlinse komplikasjoner er et resultat av dårlige praksis ved linsebrukere.

Forurenset linseetuier

Mange kontaktlinsebrukere ikke rense sine linseetuier riktig og ikke erstatte dem regelmessig. Ifølge EyeCareSource.com, en studie i 1997 viste at av 141 kontaktlinsebrukere, ble 70 prosent av sine saker forurenset. Dette kan føre til øyeinfeksjoner.

Erstatnings Issues

I tillegg er en 2009 undersøkelse ved University of Waterloo i Canada fant at mer enn halvparten av to-ukers linse erstatnings wearers og 15 prosent av daglig-erstatning wearers hadde på seg sine linser lengre enn produsenten anbefales. Dette kan føre til materialfraksjonen og gjøre linsene vanskelig å rengjøre effektivt.

Uriktig Lens Cleaning

Folk som bruker vann fra springen eller hjemmelagde løsninger for å rense sine linser eller ikke rengjør dem riktig kan utvikle Acanthamoeba keratitt, en alvorlig hornhinneinfeksjon. Andre personer utsatt er de som setter linsene i sin munn eller svømme eller ta dusj mens iført kontaktlinser.

Sove med Lenses

Iført kontaktlinser mens du sover er en vanlig årsak til smertefulle hornhinnen magesår, selv om linsene har blitt godkjent for denne bruk.

Ikke-godkjente Lenses

Selv om kontaktlinser som selges i USA må være godkjent av Food and Drug Administration (FDA), kan folk kjøpe kosmetiske-fargede kontaktlinser på nettet fra andre land. Noen av de farger som brukes er giftige. FDA har mottatt rapporter om hornhinnen magesår assosiert med seg disse objektivene.

Løsnings Tilbakekalling

I tillegg har fire kontaktlinserengjøringsprodukter og løsninger blitt tilbakekalt etter å ha blitt knyttet til en økning i øyeinfeksjoner.

Riktig Contact Lens Fitting

Kontaktlinser er medisinske enheter for å korrigere synet som krever en resept fra en optiker. En kontaktlinse resept ikke bare inneholder riktig styrke for å korrigere synet på hvert øye, det inkluderer også den spesifikke målingen som trengs for å passe nøyaktig på kurvatur og diameter på ett øye. Riktige mål fastsettes under en synsundersøkelse og kontaktlinsetilpasning økt. En pasient som har øyne som krever spesialisert utrustning kan forvente å betale mer.

Eye forhold som gjør en Riktig Contact Lens Montering Vanskelig

Noen øyesykdommer gjøre å skaffe en riktig passform med kontaktlinser vanskelige. Man kan fortsatt ha kontakter, men han må kanskje finne en optiker med spesialkompetanse på montering kontaktlinser. Forhold som keratokonus, astigmatisme, tørre øyne, gigantiske papillær konjunktivitt (GPC) og presbyopi gjøre å finne riktig passform utfordrende.

Hvis et øye omsorg pasienten lider av en tilstand som gjør finne riktig passform vanskeligere, kan hun fortsatt ha kontakter. Den enkelte bør finne en optiker som har spesialisert seg på kontaktlinser og har erfaring med hard-to-fit pasienter. De fleste synspleie utøvere som fokuserer på dette området har avansert utstyr for å gjøre mer nøyaktige målinger av hornhinnen for å finne den beste kontaktlinsetilpassing mulig.

En optiker kan også anbefale spesielle kontaktlinser for å finne en bedre løsning for en bestemt tilstand. Toriske linser er ofte foreskrevet for dem som lider av astigmatisme. Disse linsene er laget med kurvaturer i forskjellige vinkler, og de er laget for å bo på ett sted på øyet og ikke rotere. Noen forhold krever stive (gass gjennomtrengelig) linser for å oppnå best mulig passform. Et spesielt hybrid linse er også tilgjengelig for vanskelig å passe øyne som har en gassgjennomtrengelige senter omgitt av mykt kontaktmateriale. For de som lider av presbyopi, bifokale og multifokale linser er tilgjengelige. Disse linser krever en svært detaljert passende på grunn av den kompliserte utforming.

Betydningen av en Riktig Contact Lens Fitting

Innhenting av en skikkelig kontaktlinse montering er svært viktig for god visjon og helsen i øyet. Et objektiv som passer dårlig kan føre til ubehag, hevelse, betennelse, infeksjon, og andre problemer som kan føre til permanent skade på øyet. Kontaktlinser er tilgjengelig i en rekke av krumninger og diametre for å få en individuell passform. En optiker kan være nødvendig å prøve flere forskjellige kombinasjoner med forskjellige linse stiler før montering er ferdig. Objektiver som krever mer komplekse målinger, for eksempel toriske og bifokale linser, vil ta lengre tid og koster mer for en riktig montering. En komplett øye eksamen og montering vil også omfatte informasjon om riktig linse innsetting, fjerning og linsepleie. En oppfølging besøk er vanligvis planlagt for å sikre linsene fortsetter å gi best mulig syn og passform.

Valideringsprosess for en Contact Lens Resept

Hva er kontaktlinser?

Kontaktlinser er lette, buede linser som er plassert over hornhinnen på øyet for å korrigere synsproblemer. De er nesten usynlig og er tilgjengelig i en rekke farger og varianter. Noen kontaktlinser kan brukes for en dag, uke, måned eller år, og brukes til å korrigere både nær-sightedness, framsynthet og andre problemer. Kontaktlinser er laget av silikon. Når de er på plass på øyet de er praktisk talt ubemerket av bæreren.

Hvordan Contact Lens Resepter er validert

For å legge inn en bestilling for kontaktlinser, vil du trenger en resept. Alle 50 amerikanske stater krever en resept for kontakter, og resept fra øyelegen er gyldig i inntil to år, avhengig av staten du bor i.

Du trenger ikke å bestille linser fra din optiker lege. Velger å bestille linser på nettet kan ofte spare deg for penger, og linsene er sendt svært raskt. Hvis du bestiller på nettet, må du kjenne kraften og farge (hvis aktuelt) for begge øynene. Du vil gå inn i reseptbelagte nivåer og legens navn og telefonnummer. Ofte vil du også trenger å fakse eller skanne og sende en kopi av resept til selskapet du bestiller linsene fra. Selskapet vil deretter ringe å validere din resept med din optiker. Når resepten er gyldige, vil kontaktene dine bli sendt.

Bestillings linsene

Bestille kontaktlinser på nettet er en måte å spare penger på linsene. Avhengig av din resept, og hvilke typer objektiver du bestiller, og hvor lenge av en tilførsel du bestiller, kan du lagre opp til $ 100. Valideringsprosessen for å verifisere din resept er enkel, og ofte svært rask. Behandlingstid for å få resept validert er ofte mindre enn 48 timer. Alt i alt, den tiden det tar for deg å motta linsene er mellom 3-7 dager. Linsene du mottar fra bestilling på nettet er de samme merkenavn og kvalitet som de linsene du ville fått fra din optiker.

Hvor ofte bør du få Contact Lens Eye Måling?

Hvor ofte bør du få Contact Lens Eye Måling?


Ca 36 millioner mennesker i USA bruker kontaktlinser, med 80 prosent av dem iført myke linser daglig. Kontaktlinser synsundersøkelser inkludert målinger anbefales en gang i året. På det meste, bør du ikke gå lenger enn to år mellom målingene. Personer med diabetes, kan en familie historie av øyesykdommer eller dårlig helse må ha sine øyne så på oftere. Synsundersøkelser for kontaktlinser er annerledes enn for briller og bruke ulike tester for riktig linsetilpasning.

Kurvatur og størrelse måling

Kontaktlinse målinger er vanligvis tatt årlig. De er nødvendige fordi en objektiv ikke passer alle. For eksempel kan krumningen i øyet være for bratt eller flat. Øye leger måle øyets overflate og kurvatur med et instrument som kalles en keratometer. Den keratometer bestemmer hvor buet øyets overflate er og analyserer lysrefleksjoner fra hornhinnen din. Målingen blir brukt til å bestemme den kurve og størrelsen av kontaktlinsen. En corneal topografi kan også gjøres for å analysere den måten som lys projiseres inn i øyet reiser. Dette vil gi svært spesifikke detaljer om øyets overflateegenskaper. Hornhinnen topographer prosjekter lysstråler inn i øyet. En flatekart av øyet blir deretter produsert av maskinen, som viser de forskjellige konturer og målinger av øyet.

Elev Måling

Legen kan bruke en linjal eller kort for å måle eleven. Disse har forskjellige elev størrelser på dem og holdes ved siden av øyet for å finne ut hvilken er den beste match til øyet måling. Det er også automatiserte instrumenter for å måle elev størrelse. De er mye mer presis og kan også måle de vertikale og horisontale diameter på elevene.

Tåreproduksjon

Kontaktlinse beslag kan også omfatte en vurdering av tåreproduksjon. Legen vil sette inn et lite stykke papir under nedre øyelokk. Øynene blir holdt lukket i fem minutter, deretter legen fjerner papiret. Hvis du har tørre øyne, vil det ikke være mye fuktighet på stripe. I stedet for å bruke denne metoden, legen kan gjelde øyedråper eller en papirstrimmel som inneholder fluorescein fargestoff til tåre lag på øyet for å vurdere hvor lang tid det tar for dine tårer til å fordampe. Hvis øynene dine er for tørre eller du ikke gjør en tilstrekkelig mengde av tårer, kan kontaktlinser ikke være løsningen for deg. Du kan også være foreskrevet kontaktlinser med silikon hydrogel materiale som er bedre for tørre øyne.

Lens Fit

Helsen til hornhinnen er også en viktig faktor i kontaktlinsemåle eksamener. Etter at du er utstyrt med kontaktlinser, vil du bli gitt en prøve par. Du må gå for et nytt besøk for å vurdere om måling og resept er riktige. En biomicroscope vil foredle hornhinnen og vev for å vise øyelegen endringer som kan være forårsaket av bruk av kontaktlinser. Instrumentet brukes også for å avgjøre om en prøve par kontaktlinser passer riktig ved å evaluere bevegelse og justering av linsen på øyets overflate. Dette instrumentet vil også bli brukt til årlige kontaktlinse avtaler.

Kan jeg endre Contact Lens Brand?

Kontaktlinse resepter er forskjellige fra brille resepter selv om de inneholder lignende informasjon. Når du har en eksamen for kontakter, fullfører din øyelege en brytning og bestemmer din synskorreksjon. Han måler også overflaten av øynene og design kontakter til å passe dine individuelle behov. En av de tingene en optiker tar hensyn til er ulike kontaktlinsemerker. Bytte merker er mulig, men avhenger av visse kriterier.

Contact Lens Fitting

Når du har din synsundersøkelse for kontaktlinser, bruker øyelegen en maskin som kalles en keratometer. Grunnleggende keratometers ligne teleskoper, men moderne og mer tekniske keratometers er nå bygget inn store datastyrte maskiner. Begge har en hake resten som krever at du ser inn i maskinen mens øyelegen måler overflaten av hornhinnen din. Disse målingene, kalt K-opplesninger, å bestemme den passform og stil av kontaktlinser vil du bli foreskrevet.

Velge Merker

De fleste øye leger arbeider med et forhåndsbestemt antall kontaktlinse stiler og produsenter. Det finnes mange forskjellige typer linser og ganske mange kontaktlinse selskaper. Din optiker vil diskutere med deg hvilken type objektiver du ønsker å bruke, enten myk, stiv, daglig slitasje, engangs, utvidet slitasje, bifokale kontakter eller linser for kosmetiske formål som endrer øyenfarge.

Etter å bestemme stilen på objektivet, vil legen sette en prøvelinse på øyet. Dette er en kontaktlinse som er en del av et sett med linser øyet leger holde på lager for å kontrollere anfall av en potensiell kontaktlinse for deg. De fleste leger holde bestemte merker på lager og linser er valgt basert på K-opplesninger og strøm samt hvilken type linse du valgte å bære.

Din Brand

Etter at du har din første eksamen og montering, har øyelegen du komme tilbake for flere avtaler for å sluttføre resept. På den endelige montering, har du rett ved lov å motta en skriftlig kopi av din kontaktlinse resept. På resept vil bli skrevet kontaktlinsestyrke, basiskurve, diameter, og muligens flere andre tall. De fleste leger har den helt av kontakt som de passer deg med også.

Endre Merker

Din øyelege kan slå den helt av din nåværende kontaktlinse til noe sammenlignbare. Fordi det er så mange kontaktlinse selskaper og linse stiler, er det mulig å bytte objektiver til noe lignende og mer økonomisk eller å endre farger eller stiler. De fleste leger vil ønske å sjekker anfall av en ny merkevare for å sørge for at linsene passer riktig.

Noen detaljhandel optiske butikker vil endre merkevare av kontaktlinse basert på skriftlig resept. Det anbefales å alltid ha øye lege bekrefte anfall av den nye merkevaren.

Hvordan lese en Contact Lens Box

Ditt øye-omsorg leverandøren kreves av Federal Trade Commission "Contact Lens og Brille Rules" for å gi deg en kopi av resept slik at du kan velge hvor og fra hvem du får dine kontaktlinser. Enten du bestiller fra en spesialitet butikk, stort handel, postordrekatalog eller Internett-forhandler, hjelper det å være kjent med din resept (funnet på hver boks av linsene) slik at du enkelt kan unnvære denne informasjonen til en selger som ikke også øye-omsorg leverandøren.

Hvordan lese en Contact Lens Box

•  Forstå hva slags informasjon som presenteres i en resept, inkludert strøm, basiskurve, diameter og merke. Bifokale og astigmatisme resepter vanligvis har tilleggsopplysninger.

Lær forkortelser som brukes i en resept: OS for venstre øye, OD for høyre øye, BC for basiskurve, PWR for makt og DIA for diameter. Se etter flere forkortelser som brukes til bifokale (ADD for add power) og astigmatisme (CYL for sylinder og AXIS for astigmatisme).

Finn resept på siden av boksen.

Les måling av diameteren (DIA), gitt i millimeter; dette er avstanden fra den ene kant av kontaktlinsen til den andre.

Les strømmen (PWR) av objektivet styrke (det kan være forskjellig for hvert øye), målt i dioptrier. Jo høyere makt tall, jo sterkere resept er. Se etter et minustegn for å indikere nærsynthet (myopi) og en plusstegnet for å indikerer langsynthet (hypermetropi).

6. Les basekurve (BC), måling i millimeter. Jo lavere tall, jo brattere hornhinnen av en pasientens øye. Hvis denne målingen ikke er inkludert, er det sannsynlig at merkevaren har bare én standard basiskurve verdi.

Finn merkenavnet av kontaktlinse. Det er ulovlig for en kontaktlinse forhandleren for å selge deg et annet merke enn den som foreskrevet av din øye-omsorg leverandøren.

Contact Lens Technology

Contact Lens Technology


Kontaktlinseteknologien har kommet en lang vei fra de harde kontakter våre foreldre hadde på seg. Nye objektivene er lettere, enklere å ta vare på, og gjøre en bedre jobb med å korrigere synsproblemer.

Ancient History

Det kan være vanskelig å tro, men begrepet kontaktlinser er kreditert til Leonardo da Vinci på 1500-tallet.

Glass

De første linser ble laget av glass i 1920 av Zeiss optiske Works of Jena, Tyskland. De kunne bli slitt bare en kort tid som de ikke tillater øynene å puste og forårsaket irritasjon.

Plastglass

William Feinbloom skapte de første plast kontaktlinser i 1936 var han også den første forskeren til å sende inn en patent for bifokale og trifokale kontaktlinser.

Myke kontaktlinser

I 1972 ble en hydrogel myk linse plassert på markedet av Bausch & Lomb selskap. Dette komfortable, tynn linse har nesten helt erstattet den harde kontakter fra fortiden.

Materiell

I 1987, Johnson & Johnson produsert det første disponibel kontaktlinser under Acuvue merkenavn.

Bionic Lens

Scientist er stadig å se på hvordan man kan forbedre på gjeldende kontakt teknologi. Per FoxNews.com (http://www.foxnews.com/story/0,2933,323929,00.html) Bionic linser er nå en mulighet. Forskere har bevist at en elektronisk krets og lys kan installeres i digitale kontaktlinser uten å hindre visjon.

Contact Lens Forskrift

Kontaktlinse lover for forbrukerne endret i 2004 med Rettferdighet til Kontakt Lens Forbrukere loven. Denne loven gjør at pasienter å få tak i og bestille sine egne kontaktlinser fra alle detaljhandel etablering, ikke bare deres øye lege, når deres kontaktlinsetilpasning er ferdigstilt. Spesifikke retningslinjer er beskrevet i forskriften.

Forskrift for leger

Leger kan ikke kreve at pasienter kjøper kontaktlinser strengt fra sitt kontor. Legen må gi pasienten en kopi av den endelige kontaktlinse resept, selv om pasienten ikke ber om det, og være villig til å gi resept til noen optisk detaljist som ber om informasjon.

Regulering for Optiske Forhandlere

Kontaktlinse selgere må bekrefte en kontakt resept med forskrivning lege. Selgere må gi pasientens adresse, detaljert kontaktlinse informasjon, antall objektiver som skal bestilles og navn, telefonnummer og adresse til detaljhandel.

Contact Lens utløpsdato

Kontaktlinse handle tillater leger å sette utløpsdatoer på kontakt linse resepter. Regelen er vanligvis for ett år eller lenger fra datoen for kontaktlinsetilpasning; Imidlertid kan legen sette en dato tidligere enn et år for spesifikke øye helsemessige forhold. Årsakene til en kortere utløpsdato må være godt dokumentert i pasientjournalen.

Hva er den høyeste styrke for Contact Lens?

Hva er den høyeste styrke for Contact Lens?


En synsundersøkelse for kontaktlinser er en omfattende undersøkelse. Øyelegen vil sjekke helsen øyet og også gjøre en brytning, en sjekk av synet ditt og hvor godt du ser. Brytning avgjør din resept. Hvis du bruker kontaktlinser, er resepten skrevet som "Power" eller "Styrke" og kan være lav (minimal) eller høy (veldig sterk).

Funksjoner

Din resept for kontaktlinser er forskjellig fra din briller resept. Under øyet eksamen, vil legen ta spesielle målinger med en keratometer, en oftalmisk instrument som måler kurvene i øyet. Ifølge Ohio State University Medical Center, kontaktlinse resept inkluderer vanligvis kontaktlinsestyrke eller styrke (også kalt dioptrier) og objektivet basiskurve og diameter.

Tilgjengelighet

Kontaktlinser er tilgjengelig som lager objektiver eller skreddersydde. Aksje-objektiver er pre-laget i visse størrelser og styrker. Spesiallagde objektiver kan være foreskrevet for nesten hver resept. Laboratorier lage egendefinerte kontakter i krefter opp til 30 dioptrier, ifølge All About Vision.

Aksje Begrensninger

Ifølge American Optometric Association, de fleste kontaktlinsebrukere er nærsynt. Aksje merker gjennomsnitt fra 8 dioptrier (skrevet som 8,00 for langsynte resepter) til 12 dioptrier (skrevet som -12.00 for nærsynte resepter). Ulike kontaktlinse selskaper gjør linser i ulike styrker. Legen din kan bestemme hvilket objektiv som er best for dine øyne, og om tilpassede linser kan være foreskrevet i en høyere styrke.

Potensiell

I nær fremtid, kan kontaktlinser gjøres med større styrke og andre evner. I september 2009 utgaven av "IEEE Spectrum," Babak A. Parviz, en bionanoteknologi ekspert ved University of Washington, sier at han og hans elever gjør kontaktlinser med innebygde kretser og lysdioder i universitetets lab. Pariz anslår at kontaktlinseteknologien potensial og evne vil øke betraktelig i løpet av de neste 5 til 10 årene.

Betraktninger

Ifølge loven har du rett til en kopi av din nåværende kontaktlinser og opptog resept. The Federal Trade Commission utstedt Contact Lens regel som gir pasienter rett til å få sine resepter for kontakter etter gjennomføring av synsundersøkelser, uansett hvor sterke reseptbelagte og bestille linser fra alle som er lisensiert til å selge kontaktlinser.

Hvordan du setter inn en Skleral Lens

Hvordan du setter inn en Skleral Lens


Kontaktlinser kan være vanskelig å sette i dine øyne, men en skleral objektivet er enda mer utfordrende fordi objektivet er større enn vanlige kontaktlinser. Scleral linser passe over hele den synlige overflaten av øyet, som er svært forskjellig fra typiske kontaktlinser som sitter over iris --- den fargede delen av øyet. The Boston Foundation for Sight forklarer at scleral linser er brukt for å forhindre skade på øyet etter operasjonen, skade eller hornhinnetransplantasjon og å korrigere visse typer synsproblemer. Sette inn en scleral linse er gjort med flere enkle trinn.

Hvordan du setter inn en Skleral Lens

Sette inn en Skleral Lens

Legg et håndkle på arbeidsflaten og legge et lite speil på toppen av håndkle. Bruk tommelen, pekefingeren og langfingeren på innsetting hånd for å danne et stativ. Plasser linsen på toppen av stativet.

Fyll bollen av linsen med saltvann eller renseoppløsningen anbefalt av din optiker leverandøren. Bøy hodet over speilet og brette haken ned mot brystet, slik at ansiktet ditt er parallell med gulvet.

Ta tak øvre øyelokket med pekefingeren på den ledige hånden, holder kanten av lokket like under vippene. Hold nedre øyelokket åpent med tommelen og holde begge øynene åpne så bredt som mulig. Ser i speilet som du plasserer scleral objektivet direkte på overflaten av øyet. Sakte gi slipp på det øvre øyelokket og deretter nedre øyelokk.

Hint

 • Øv på å sette objektivet, da det kan ta flere prøver for å få det riktig. Hvis du har problemer med å sette inn linsen med fingrene, spør din optiker for et stempel, en enhet som brukes for å hjelpe til med innsetting av scleral linser.
 • Vask alltid hendene før du håndterer din scleral kontaktlinse.