Digidexo.com

Hva Is Burning Back Pain et symptom på?

Hva Is Burning Back Pain et symptom på?


Brenn ryggsmerter er et symptom på en av et ubegrenset antall ryggproblemer. Legen din kan kjøre tester for å finne ut hvilke helseproblem som forårsaker smerte og anbefaler behandling.

Herniated Disc

Ifølge National Institutes of Health, kan brenne ryggsmerter være et symptom på en herniated plate i korsryggen. I en prolaps, den myke indre lag av en av intevertebralskiver presser ut gjennom det ytre sjikt av platen. Den utstikkende delen av platen, setter press på nærliggende nerver, forårsaker smerte.

Isjias

Isjias symptomer inkluderer brennende ryggsmerter som stråler ned rumpeballe og baksiden av et av bena. Isjias er forårsaket av press på sciatic nerve, som kan utløses av et bekkenbrudd eller degenerative plate sykdom.

Spinal stenose

I spinal stenose, plassen rundt spinalkanalen smalner grunn av aldring eller leddgikt. Den smale plass steder press på ryggmargen og nærliggende nerverøtter, noe som kan resultere i ryggsmerter. Det kan også utløse den brennende ryggsmerter av isjias, ifølge American Academy of ortopediske kirurger.

Disc Tear

Hvis man det ytre laget av en av dine mellomvirvelskiver tårer, kan du oppleve ryggsmerter som varer i årevis.

Andre årsaker

Burning ryggsmerter kan være et symptom på degenerativ spondylolistese, som oppstår når en av ryggvirvlene glipper ut av plass og setter press på spinalnerver. Vaskulær og arterielle problemer kan også føre til ryggsmerter.