Digidexo.com

lukt fra hodebunn av spebarn

Hvordan bli kvitt lukt fra urin

Hvordan bli kvitt lukt fra urin

Har din urin lukter dårlig? Urin lukt kan stoppes ved å bli kvitt årsaken til urin lukter dårlig. Mange mennesker opplever en stygg lukt når de tisser, og de er ikke sikker på hvorfor. Denne artikkelen vil gi deg trinn for å ta for å diagnostisere problemene som forårsaker dårlig lukt urin. Unngå forskjellige typer mat og medisiner vil bidra til å stoppe urinstank. Etter en sunn livsstil som er nevnt nedenfor vil hjelpe å bli kvitt stygg lukt fra urin.

Hvordan bli kvitt lukt fra urin

Fortynn urinen. Mange folk ikke drikker nok vann. Fortynne urinen ved å drikke rikelig med vann. Normal fortynnet urin har vanligvis ingen lukt og er ganske klar i fargen. Å være dehydrert er en viktigste grunnen til at folk opplever stygg lukt av urin.

Unngå å spise asparges. Spise asparges kan resultere i en sterk ammoniakk-lukt. Selv Asparges er bra for deg, kan det gjøre urinen lukter dårlig.

Unngå for mange vitamintilskudd. Enkelte vitaminer som B6 kan føre til at urinen til å lukte dårlig. Ikke over gjøre det på vitaminer, kan for mange være usunn for deg.

Besøk din Dr. Hvis du opplever ryggsmerter, frysninger og feber med din urin lukt, må du besøke dine Dr. Mange mennesker kan ha lever, nyre eller blære infeksjoner som forårsaker urin lukt. Urinveisinfeksjoner gjøre urin har en stygg lukt. Leversykdom vil gjøre urinen har en muggen lukt. Personer med diabetes kan ha en søt lukt til urinen.

Hint

 • Finne årsaken til dårlig lukt av urin vil hjelpe deg å bli kvitt den.
 • Drikk rikelig med vann og ha regelmessige Dr. helsen.

Ulike Måter å fjerne sterk lukt fra luften

Ulike Måter å fjerne sterk lukt fra luften


Stygg lukt i et hus kan være veldig irriterende og flaut. Lukt kan komme fra en rekke kilder. Søppel boksene, mugg, sigarettrøyk, skitne tepper og møbeltrekk kan produsere stygg lukt. Imidlertid er det mange måter å eliminere dårlig lukt.

Ozonrenser

Ozon luftrensere frigi en svært reaktive oksidanter som ødelegger lukt og fjerner eventuelle kjemikalier og bakterier fra luften. Oksydanten reagerer med lukt, bryte dem ned til inerte gasser som ikke lenger avgir stygg lukt. Dette er en svært effektiv metode for å fjerne sterke lukter og kan brukes til å ødelegge lukt som kommer fra søppel boksene, matlaging, sigar røyk, maling eller mugg. Denne metoden er sterkt anbefalt for folk som nettopp har flyttet inn i et nytt hjem, eller for folk som bare har renoverte husene sine.

Bytt The Attic Isolasjon

Hvis det er vedvarende matlukt i huset ditt, så kanskje loftet isolasjon må byttes. Grunnen er at når du er matlaging, lukt stiger med varmen og blir fanget på loftet isolasjon. Dette er mest sannsynlig skje dersom loftet ikke har en avtrekksvifte. Isolasjonen må endres fordi det ikke kan renses eller deodorized. Før du endrer isolasjon, må du først rengjør og tørk på loftet.

Bruk husholdningsartikler

Det finnes en rekke husholdningsartikler som kan bistå i å fjerne sterke lukter. Eddik kan brukes til å eliminere sterke lukter fra rommene. Bare fyll noen skåler med eddik og la dem i bestemte rom for en hel dag. Hvis stygg lukt kommer fra ikke-vaskbare overflater som teppet, strø bakepulver på flater og støvsuge dem neste dag.

Generell rengjøring

I de fleste tilfeller, stygg lukt kommer fra områder som ikke har skikkelig blitt renset. En av de viktigste kildene til stygg lukt er kjøkkenet. Hvis et kjøkken ikke rengjøres regelmessig, vil lukt avgis fra ovnene, veggene og vasker. Svært grundig rengjøring bør gjøres på disse hovedområdene. Også, endring og ren søppel boksene og tomme og rene søppelbøtter.

Slik hindrer lukt fra en Spica Cast

Den Spica cast er en full body cast som brukes til å holde hoftene beveger seg. Ofte disse kastene må bæres over lengre tid slik at sener og bein for å gro skikkelig. Mens i en Spica støpt, kan det være vanskelig å vaske huden under avstøpning materiale forårsaker en stygg lukt. Heldigvis er det en enkel måte å holde denne lukten under kontroll.

Bruksanvisning

•  Tørk av skitne områder av støpt med en fuktig klut til å rengjøre dem. Holde Spica støpt rene er viktig for å hindre lukt fra å starte.

Bruk en hårføner på sin kjølige omgivelser å tørke fuktige områder. Det anbefales at du ikke bruker noen varme fra hårføner for å unngå å brenne huden under.

Gni en liten mengde natron i de skitne områder av cast å nøytralisere eventuelle stygg lukt.

Slik fjerner en klor lukt fra huden din

Klor er en kjemikalie som brukes i rensing i bassenger, spa eller andre vannforekomster. Hvis du svømme i et basseng som har mye klor i det, eller hvis du søler klor på hendene, må du være i stand til å få lukten ut av huden din. Det er en enkel prosess som du kan følge for å fjerne klor fra huden din. Brandee Nelson, medlem av staten svømme-teamet i Sør-Dakota i mer enn 15 år, deler en prosess som hun bruker regelmessig.

Bruksanvisning

Generelt Smell

Ta av alle klær som er blitt dynket i klor, for eksempel en badedrakt. Skyll straks disse delene av klær i kaldt vann.

Begynn med en varm dusj av noen av de delene av kroppen som har vært utsatt for klor. La varmt vann for å skylle kroppen din i minst ett helt minutt.

Step utenfor vannspray hvis det er mulig og bruke en såpe som er sterkt skummende. Gode ​​såper inkluderer Dial, Irish Spring eller flaske kroppsvask. Bruk en fille eller loofa til såpe hele kroppen.

La såpe for å holde seg på kroppen din i flere minutter.

Skyll av. Tørk deg med et mykt håndkle.

Sett lotion på kroppen din, eller på de stedene av kroppen som har vært utsatt for klor. Ved første, kan du bruke en fuktighetskrem som ikke er parfymert. Dette vil gjøre huden din myk og vil fukte huden din. Noen varig klor på kroppen din vil bli sugd inn i tørre områder i huden din. Hvis du bruker fuktighetskrem med en gang, vil de resterende klor ikke holde seg til kroppen din.

Bruk en duftende lotion eller parfyme etter at du har brukt uparfymert lotion. Dette vil bidra til å maskere lukt.

Varig Smell

Skjær en appelsin i to.

Fjern eventuelle synlige frø eller hud partikler.

Gni den oransje over steder på huden din som fortsatt lukter klor. De sitrus vil spise unna på klor på grunn av syre i det. Sitrus lukt vil også overmanne klor lukt.

Slik fjerner en muggen lukt fra en CPAP maskin

Søvnapné oppstår når en sovende person luftveier stenger mange ganger i natt og delvis vekker ham til å forlate ham veldig sliten neste morgen. En kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin tvinger luft ned i halsen på folk med søvnapné å holde sine luftveier lukker seg om natten. Luft og fuktighet samler inn i røret at den beveger seg gjennom luften fra enheten til CPAP-maske. Dette kan produsere muggsporer med en muggen lukt i slangen og masken. Rengjøring av alle delene med en eddik løsning desinfiserer CPAP komponenter og fjerner lukt.

Bruksanvisning

Trekk slangen av CPAP-maskin og maske. Plasser slangen i kjøkkenvasken.

Trekk filteret av ved å klemme den mellom en pekefinger og tommel. Plasser filteret i kjøkkenvasken.

Bland eddik og vann løsning av 1 liter eddik og 3 liter vann. Hell den i vasken og swish slangen og filtrere frem og tilbake. Tillat røret og filteret for å suge i løsningen i 30 minutter. Skyll filterrøret og under en strøm av kaldt vann fra kjøkkenkranen på den andre siden av vasken til eddik lukt ikke lenger er tilstede. Heng slangen over en dørhåndtak med sentrum på knott og hver av de to endene henger ned.

Dypp en vaskeklut inn i eddik og vann blandingen i vasken. Vri vaskeklut ut og tørk innsiden av CPAP maske eller puter.

Hell vannet ut av luftfukter hvis enheten har en. Dypp en mugge eller kopp inn i eddik og vann og fyll vanntanken. La løsningen virke i tanken i 30 minutter. Hell blandingen ut, tørk innsiden med et tørt håndkle, og fyll tanken med destillert vann.

La alle elementer tørke grundig før du fester dem på CPAP-maskin.

Tips og advarsler

 • Rengjør og desinfiser en CPAP-maskin i morgen etter å ha våknet for å tillate god tørketid før bruk om natten.

Reaksjon på lukt fra en skum madrass Pad

Reaksjon på lukt fra en skum madrass Pad


Alle minne skum madrasser har en "ny madrass" lukt når de er fjernet fra sine plastinnpakking. De fleste mennesker reagerer på lukt i en godartet måte. De luft ut madrassen i noen dager før lukten forsvinner og deretter de sove komfortabelt noensinne etter. Men noen mennesker er følsomme for lukt som avgir fra memory foam og kan selv bli veldig syk fra lukten.

Memory Foam Madrasser

Memory foam, pads og puter er laget av petroleum-baserte kjemikalier, skum, lim, plast og flammehemmende materialer. Ifølge forskning fra Duke University, kjemikalier i memory foam, pads og puter inkluderer opp til 61 giftige kjemikalier. Imidlertid sier Dr. Cara Matterson at ingen påvist helserisiko fra disse kjemikaliene har blitt funnet, spesielt når produktet er riktig luftes ut til å kvitte seg med gass lukt.

Multiple Chemical Sensitivity

Multippel kjemisk overfølsomhet er en tilstand der mennesker utvikler allergiske reaksjoner på ting som vanligvis ikke bry andre mennesker. Hvor folk flest ikke er plaget av ny madrass lukt, personer med MCS ofte reagerer negativt på memory foam lukt forårsaket av noen av de giftige kjemikalier. Lukten som slippes ut av lim, flammehemmere og kjemikalier som brukes til å produsere minne skum ofte utløse bivirkninger og sørge for sensitive personer syke.

Triggere

Memory foam pads, madrasser og puter inneholde løsemidler, plast og kjemikalier som benzen; tolnene di-isocyanat, en luktende hydrokarbon; og tertiært amin, som også har en sterk lukt. Madrasser, puter og puter vanligvis outgas naturlig, og lukt vare en kort periode og forårsake problemer for folk flest. Men sensitive mennesker reagerer negativt på slike giftige lukt, noe som utløser allergi og føre dem til å bli syk.

Symptomer / Reaksjoner

Vanlige symptomer blant folk som er følsomme for skum madrass lukt inkluderer astmaanfall, svimmelhet, kvalme og pusteproblemer. Andre mennesker opplever flulike symptomer, neseblod, utslett og elveblest som reaksjoner på lukt som slippes ut fra foam, pads og puter.

Behandling

Air ut madrasser, vaske sengetøy regelmessig og luft ut soverom for å hjelpe kvitte seg med madrass lukt. Andre bruker eddik og kaffegrut for å hjelpe med dette problemet. Ozon maskiner ofte brukes i andre tilfeller for å bli kvitt den offensive lukt. Når disse forholdsreglene ikke gir en følsom person lettelse, er det best å kvitte seg med memory foam produkter og velge andre typer madrasser som ikke utløser allergiske reaksjoner. Naturlige materialer som naturlig lateks sengetøy, er trolig et bedre valg i slike tilfeller.

Slik fjerner stygg lukt fra hendene

Folk får løk, hvitløk eller fisk lukter på hendene mens du lager deilige måltider, og det virker umulig å få lukt til å forsvinne. Det er imidlertid noen meget enkle måter å fjerne de lukter.

Bruksanvisning

•  Kjør hendene under kaldt vann fra springen. Vannet trenger ikke å være overdrevent kaldt, men ikke bruk varmt.

Hell en generøs mengde salt, gjerne havsalt, inn i hendene dine.

Gni hendene sammen som om du var skummende såpe. Betale hensyn til området under neglene.

Skyll grundig under kaldt vann.

Hvis du fortsatt oppdager en lukt, noe som er svært uvanlig, gni våte hender på en rustfritt stål element, som dele av en stålvask.

Tips og advarsler

 • Det kan være nødvendig å bruke en neglefil for å rense eventuelle uoppløst salt ut fra under neglene.

Urin lukt fra cystitt

Urin lukt fra cystitt


Blærekatarr, den medisinske betegnelsen for betennelse i blæren, vanligvis innebærer en bakteriell infeksjon som forårsaker en hyppig behov for å urinere. Blærekatarr rammer kvinner mer enn menn, og kan produsere en rekke ubehagelige symptomer, inkludert sterkt luktende urin. Imidlertid kan urinlukt også signalisere en rekke andre tilstander avhengig av andre symptomer er til stede og resultatene av medisinsk testing.

Betydning

En sterk urin lukt kan tyde på blærekatarr, sammen med andre symptomer som en brennende følelse ved vannlating. The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse inkluderer også feber, frysninger, mage og smerter i korsryggen, hyppige oppfordrer til å urinere og overskyet, mørk eller blodig urin på listen over blærekatarr symptomer. Når noen eller alle av disse symptomene er erfarne, søke en medisinsk diagnose.

Diagnose

Urin lukt er også et tegn på andre forhold og en lege vil avgjøre om blærekatarr er årsaken. Diagnose innebærer testing en prøve av urinen for blod, bakterier eller pus, ifølge MayoClinic.com. En urin kultur kan følge innledende tester for å bekrefte infeksjon. Andre symptomer, som feber og side smerte, kan bidra til å indikere om infeksjonen involverer nyrene.

Typer

Urin lukt kan foreslå noen form for blærekatarr. MayoClinic.com beskriver en urinveisinfeksjon som blærekatarr knyttet til en bakteriell infeksjon, som kan påvirke blæren eller inkluderer nyrene i mer alvorlige tilfeller. Den kronisk tilstand, interstitiell cystitt (eller smertefull blære syndrom), som forårsaker blære og bekkensmerter deler mange symptomer med blærekatarr. Men interstitiell cystitt ikke dele symptom på sterke lukter urin.

Misforståelse

Blærekatarr kommer med andre tegn enn urin lukt, og andre forhold kan også dele den samme symptom. MayoClinic.com liste en rekke andre mulige forhold for symptomet, inkludert blære infeksjon, dehydrering, akutt leversvikt, nyreinfeksjon, type 2 diabetes, og metabolske forstyrrelser. Selv endringer i kostholdet kan bidra til endringer i urin lukt, slik diagnose kan se på andre enn blærekatarr årsaker.

Forebygging

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, en rekke forebyggende tiltak finnes for illeluktende urin som utvikler seg som et resultat av blærekatarr. Anbefalinger inkluderer drikke mye væske for å skylle bakterier fra systemet, drikke tranebærjuice og tar vitamin C for å øke syrenivået i urin og hindre bakterier fra å vokse, og urinering ofte å stoppe bakterier som vokser i urinen. Andre tips inkluderer iført bomull undertøy, tørke forfra og bakover når du bruker toalettet og tisse etter sex.

Forskjellige lukter fra godt vann

Forskjellige lukter fra godt vann


Laboratorietesting kan sikre at godt vann er trygt å drikke, men det trenger ikke alltid å finne årsaken til uvanlige lukter. Brønnvann kan produsere en rekke lukt som følge av bakteriell eller kjemisk forurensning.

Råtne egg

En "eddik" eller "råtne egg" lukt er en av de mest vanlige brønnvann lukter. Dette kan være et resultat av oppløst hydrogensulfid eller svovelende bakterier, kan den sistnevnte fjernes ved desinfeksjon.

Muggen / Earthy Smell

En muggen lukt kan være et resultat av råtnende organisk materiale eller bakterier. Bør gjennomføres en jern bakterier analyse.

Vaskemiddel

Godt vann som har en såpe lukt eller skummende utseende kan tyde septiktank siving.

Bensin

En bensin eller oljeaktig lukt rundt området av brønnen kan indikere en lekkasje fra omgivelsene bensinlagringstanker.

Klor

En klor lukt kan bety at godt vann er altfor klorerte. Chilling vann i kjøleskapet før du drikker det kan bidra til å redusere lukt og smak av klor.

Fenoliske eller kjemikalielukt

Godt vann som lukter fenol, som har en skarp, sykelig-søt lukt, kan tyde på industriell forurensning og bør testes.

Hva kan eliminere en sterk urin lukt fra offentlig toalett?

Hva kan eliminere en sterk urin lukt fra offentlig toalett?


Nesten alle har hatt til å bruke et offentlig toalett på en eller annen gang. Og ofte vi lar disse toalettene holder vår nese på grunn av de sterke lukter ofte inkludert i opplevelsen. Offentlige toaletter er ofte rengjøres sjelden og brukes oftere enn hjemme bad. Dette kan føre til et alvorlig luktproblem og kan også være en måte å passere bakterier fra person til person.

Årsak

Offentlige bad lukter ofte fordi de ikke er renset så ofte eller så grundig som hjemme bad. De brukes også mer og av folk som ikke tar seg tid til å rydde opp etter seg. Alt dette fører til lukt.

Oppløsning

En måte å redusere lukt som kommer fra offentlige toalettene er å rydde mer grundig. Ved hjelp av blekemiddel og høy kvalitet rengjøringsprodukter kan eliminere lukt for lengre tidsperioder. Ved hjelp av disse produktene på gulvet, vask området og toaletter kunne bidra til å forbedre den generelle lukten av badet.

Bedre luftkvalitet

Men ikke alle toalettet lukt betyr at det er urent. Ofte offentlige toalettene er dårlig ventilert, noe som kan føre til oppbygging av lukt. En luftrenser kan forbedre lukten skyldes tett toalettene. Air freshetoalettprodukter vare opp til 60 dager, så de må byttes ut regelmessig for å fortsette arbeidet.

Offentlig ansvar

Alle som bruker et offentlig toalett bør rydde opp etter seg eller varsle en ledsager hvis noe er galt med toalettet. Ofte, messes gå ubemerket og kan øke stygg lukt av offentlige toaletter.

Offentlig sikkerhet

Et urent offentlig toalett skal rapporteres. Bakterier kan forårsake sykdommer hvis ikke rengjort skikkelig og en skitten offentlig toalett kan bidra til spredning av sykdommer. Hvis du rapportere skitne toalettet til sentralbordet, men finner ingenting blir gjort, bør du vurdere å kontakte statens helseavdelingen til å stemme dine bekymringer. Offentlig renslighet og sikkerhet bør være alles bekymring.

Hvor å Feilfri Mugg lukt fra luftkondisjoneringsanlegg

Mugg lukt er ikke en innbydende lukt, spesielt i de varme sommermånedene. En kilde til mugg lukt er din klimaanlegg enhetens skjerm filter. Denne guiden vil skissere en trinnvis prosess for å eliminere mugg lukt og for å holde den fra å komme tilbake.

Bruksanvisning

•  Åpne frontdekselet på klimaanlegget enhet og fjerne skjermfilteret.

Plasser skjermen filter i et dype bassenget. Plasser bassenget i kjøkkenvasken.

Kjør lunkent vann over skjermen filteret til bassenget er 3/4 full.

Mens du holder skjermfilteret fast mot bassenget, dumpe det skitne vannet fra bassenget i toalettet og flush.

Gjenta trinn 3 og 4 til vannet i bassenget er klart.

Fyll vasken med lunkent vann og tilsett en cap av flytende desinfeksjonsmiddel.

Gå over skjermen filter to ganger på hver side med tannbørste for å fjerne noen langvarig rusk. Skyll skjermfilteret og legge den ut til tørk på avisen.

Dump bassenget i toalettet. Fyll bassenget halvveis med lunkent vann, tilsett en cap av flytende desinfeksjonsmiddel og ren klut.

9. Ta visp kost og støv av klimaanlegg.

Fjern ren klut fra bassenget. Vri den ut. Tørk den over utsiden av klimaanlegg og innsiden av skjermen filter dekselet.

Når skjermen filteret er tørt, legg den tilbake inne i air condition enhet. Slå på enheten. Hvis en mugg lukt fortsatt eksisterer, gjenta trinn 1 til 11.

Tips og advarsler

 • Bruk en parfymert desinfeksjonsmiddel som Pine-sol eller Lysol duftende desinfeksjonsmidler. Rengjør filteret og klimaanlegg to ganger i måneden i løpet av sommeren og en gang i måneden i løpet av høsten, vinteren og våren.
 • Før rengjøring klimaanlegget sørge for at enheten er slått av og koblet fra.

Hjem behandling for lukt fra ørebetennelse

Øret infeksjoner er aldri hyggelig. Om smitten er din egen, barnets eller kjæledyret, smerten kan noen ganger være uutholdelig. En annen bivirkning av å ha otitis media (ørebetennelse) er den lukt som er knyttet til puss som er generert. Hvis du oppdager en stygg lukt i din egen eller et familiemedlem øre, vil du ønsker å ta vare på den. Det vil gå bort når infeksjonen forsvinner, men jo raskere jo bedre.

Hjemmelaget Drops

Hvis øret infeksjon er årsaken ganske mye smerter, bør du søke legehjelp. Det alltid er mulighet for en trommehinne ruptur med infeksjoner. Hvis du nettopp har begynt opplever symptomer og ønsker å nappe den i knopp, er det flere hjem rettsmidler. Oppklaring lukt er et direkte resultat av å rydde opp infeksjonen. En tid-testet middel er å bruke to dråper hvitløksolje etterfulgt av to dråper lobelia tinktur (finnes på din lokale helsekost butikk). Lobelia er relatert til tobakksplanten, og har stimulerende egenskaper i tillegg. Faktisk ble lobelia markedsføres for en stund som en tobakk erstatning for folk som forsøkte å slutte.
En annen urtemedisin for å prøve er en svak løsning av tea tree (Melaleuca) olje. Bland en del-te tre olje til tre deler destillert vann. Varme den litt og plassere noen dråper i tegnet øret. Den aromatiske eiendom tea tree olje kan bidra til å maskere lukt mens oljens antibakterielle egenskaper drepe lukt ved kilden.
Hvis du ønsker å rydde opp i lukt og smitte raskt, eller du ikke klarer å løpe til helsekostbutikken for å få de tidligere ingredienser, kan du prøve hydrogen peroxide. De fleste holder dette på hånden i sin medisinskapet. Lå på din side med det ene øret peker opp mot taket. Bruk et barns medisin dropper eller en plast sugerør for å slippe en liten mengde (to eller tre dråper) av hydrogenperoksid inn i øret. La det bruse i ca 30 sekunder. Du hører noen merkelige lyder, men det bør ikke vondt. Hold en vev eller vaskeklut til det behandlede øret og la overflødig peroxide renne ut. Skylle øret (eller ører) forsiktig med varmt vann. Dette midlet kan løfte voks eller puss ut av øregangen slik at du kan fjerne det. Fjerne denne pus bidrar til å minske den fornærmende lukt i øret.

Betraktninger

Bruk ekstrem forsiktighet ved behandling av ørene. Trommehinnen er bare en tynn hinne som kan sprekke hvis strukket for langt.
Selv lobelia er relatert til tobakk, har det forskjellige egenskaper. Det er ikke anbefalt å bruke tobakk i stedet for lobelia for øret behandling.
Ikke bruk noen hjemme rette for mer enn tre dager. Hvis symptomene ikke bedrer seg i tre dager, bør du oppsøke lege.

Stygg lukt fra urin

Sterk eller vond lukt i urinen er en helse symptom som kan tyde på en rekke underliggende forhold. Imidlertid, i mange tilfeller, avleder sterk urinlukt på egen hånd over tid.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan sterk urin lukt potensielt være forårsaket av dehydrering, urinveisinfeksjoner, spise visse matvarer som asparges og nyre eller blære infeksjon.

Symptomer

Hvis sterkt luktende urin er ledsaget av andre symptomer som en brennende følelse mens urinering, kan det tyde på en urinveisinfeksjon eller urinveisinfeksjon.

Time Frame

The Mayo Clinic sier at urin lukt er ofte forbigående og ikke indikere en alvorlig sykdom, men hvis det varer lenger enn noen få dager, eller hvis du er bekymret for det, må du kontakte legen din.

Forebygging

Opphold godt hydrert mens du trener og unngå dramatiske endringer i kosthold kan bidra til å forhindre illeluktende urin.

Betraktninger

Ifølge National Library of Medicine, kan sterkt luktende urin som et resultat av dehydrering være konsentrert urin og har en ammoniakklignende lukt.

Mugg lukt fjerning fra en avfukter

Kjøre en avfukter i hjemmet ditt, spesielt i de fuktige sommermånedene, er avgjørende for personlig komfort. Etter en stund, men kan avfuktere utvikle en ubehagelig mugg lukt. Når dette skjer, kan du bruke en tredelt strategi for å fjerne disse lukt og holde dem fra tilbakevendende. Du kan bruke elementer som sannsynligvis er i pantry akkurat nå.

Fjerne mugg lukt

Hvit eddik, hydrogen peroxide og natron all drepe mold og mugg. De er også svært effektive når det gjelder å fjerne mugg lukt. Det er ikke nødvendig å bruke blekemiddel eller andre farlige kjemikalier. Siden en avfukter beveger luften i hele rommet, om du ikke ønsker det kringkaster farlig røyk uansett.

Det første du må gjøre er å rengjøre vanntanken. Hell eddik og hydrogen peroxide i separate spray flasker. Ikke bland dem, fordi å blande de to reduserer deres effektivitet. Spray tanken grundig med ufortynnet hvit eddik. La den sitte i 10 minutter, skyll med rent vann, og tørk av med en ren svamp eller klut. Hvis det er tunge kalkavleiringer i tanken, gjenta med en ny søknad av eddik. Flg eddik søknad med hydrogenperoksyd. Bruk den ufortynnet, rett fra flasken. La den sitte, og skyll og tørk. Tanken er nå helt ren og luktfri.

Etter å trekke luftavfukteren, rense kjølebatterier ved å bruke eddik og hydrogen peroxide på samme måte som ovenfor. Ta ut filteret og rense den med den samme prosessen. Bruk alltid eddik først, ettersom hydrogen peroxide vil fjerne eddik lukt.

Forebygge Mugg lukt

For å hindre mugg lukt fra å vende tilbake, legg 2 ss. natron i tanken hver gang det blir tømt. Av og spray kjølebatterier og filter med hydrogen peroxide. Det er luktfri og enheten kan brukes umiddelbart. Følge disse enkle trinnene vil holde avfukter fra utviklings at mugg lukt.

Forholdsregler

Fjern alltid strøm til enheten før du rengjør den. Noen mennesker kan finne eddik lukt ubehagelig. Selv om sterke, er eddik helt ufarlig og lukt snart forsvinner.

Hva er årsakene til dårlig ånde eller munn lukt?

Dårlig ånde, også kjent som halitosis, er en tilstand som vil påvirke de fleste voksne på ett eller annet tidspunkt, og kan ha åpenbare årsaker som dårlig munnhygiene eller tørr munn. Andre personer kan ha kronisk dårlig ånde, som kan være forårsaket av en rekke sykdommer, inkludert ikke bare mer alvorlige problemer med tennene, men også sykdommer som organsvikt, fordøyelsessykdommer og infeksjoner.

Dental Årsaker

Den mest åpenbare årsaken til dårlig ånde er dårlig munnhygiene. Trapped matrester rundt og i mellom tennene forblir bak, samle bakterier og bidra til dårlig ånde. Plakk fra bakteriell mat sammenbrudd samler seg på tennene og på tungen. Daglig munnhygiene inkludert pusse tungen vil bidra til å eliminere denne åpenbare kilden til dårlig ånde. Dårlig munnhygiene kan bidra til utvikling av gingivitt, hulrom og periodontal sykdom og forverring av halitosis. Kronisk munn lukt fra hulrom eller periodontal sykdom garanterer oppmerksomhet fra en tannlege.

Luftveis Årsaker

Luftveislidelser som for eksempel allergi og luftveisinfeksjoner kan føre til dårlig ånde. Allergier og allergi medisiner kan få en til å sove med munnen åpen om natten, tørker ut de muntlige membraner. Munntørrhet er en hyppig årsak til halitosis. Bihulebetennelse produsere drenering som kan ha en stygg lukt ved tømming ned i halsen og ved utpust. Bronkial, kan lunge og halsinfeksjoner også forårsake en stygg lukt fra spytt. Enhver type infeksjon skal behandles av en lege.

Kroniske sykdommer

Enkelte typer av kreft og andre metabolske tilstander kan forårsake vond lukt som skal slippes ut fra lungene og munn. Nyresykdom kan føre til dårlig ånde som lukter av ammoniakk og urea, som ligner på lukten av urin. Lever svikt kan føre til en fishy lukt, og diabetikere er kjent for å ha fruktig luktende ånde, noe som kan være ubehagelig på grunn ketoacidose. Kronisk magesår eller gastroøsofageal refluks kan også føre til dårlig ånde. Noen av disse forholdene er grunn til å søke medisinsk hjelp.

Livsstilsproblemer

Atferd som røyking og inntak av alkohol, kaffe eller bitter mat kan være en årsak til halitosis. Røyking og alkohol har åpenbart karakteristiske lukt, men begge kan også tørke ut munnen og bidra til periodontal sykdom. Kaffe bidrar til et surt miljø i munnen som fører til bakterievekst. Kaffe er også et kjent diuretikum, som vil bidra til tørr munn. Bitter mat som løk eller hvitløk og andre matvarer som skaper gass inneholder fytokjemikalier som er absorbert i kroppen og utvist fra lungene for så mye som 72 timer.

Hva er årsaken til Bad Flatulens Lukt?

Hva er årsaken til Bad Flatulens Lukt?

Årsaker til flatulens

For å forstå hva som forårsaker flatulens lukt, må vi forstå hva som forårsaker oppblåsthet i første omgang. Flatulens er forårsaket av maten vi spiser går gjennom fordøyelsen. Noen matvarer føre til mer gass enn andre. Mange tror at rødt kjøtt og proteiner føre til dårlige flatulens lukt, men det er mat med høyt sukker som fører oss til å passere gass. Naturlig sukker som laktose, fruktose, sorbitol og raffinose finnes i melk og produsere er de viktigste lovbrytere, når det kommer til virkelig stinkende ting. Mens rødt kjøtt kan ta lang tid å fordøye og føre våre avføring å lukte fryktelig, proteiner og fett føre til litt gass. Svelger luft når du spiser eller drikker kan øke antall ganger vi passerer gass. Den gjennomsnittlige person passerer gassen 14-23 ganger i løpet av en 24-timers periode.

Fordøyelsesbesvær

Lukt produsert av flatulens utstøting kommer fra naturlig forekommende bakterier i fordøyelsessystemet. Når ufordøyd maten passerer fra tynntarmen til tykktarmen på grunn av en mangel på enzymer som trengs for å behandle maten, begynner bakterier i tykktarmen for å gjære disse ufordøyde karbohydrater. De fleste gasser som kommer fra kroppen er luktfrie, slik som nitrogen, karbondioksid, oksygen og hydrogen. Den ufarlige bakterier i tykktarmen frigjøring mengder av gass, kjent vitenskapelig som hydrogensulfid, som gir flatulens dens lukt. Disse bakteriene forårsake de fleste av flatulens i menneskekroppen, i det minste 80 prosent i de fleste. Mange sammenligner lukten av denne bakterien løslatelsen til svovel eller råtne egg, på grunn av likheten.

Matvarer som forårsaker en Stink

Dessverre, prøver å naturlig bli kvitt lukt fra din flatulens kan alvorlig kompromittere din helse. Fiber, hovedsakelig løselig, er en viktig ingrediens i dietter som tener sirkulasjons-og fordøyelsessystem. Siden fiber finnes i sunne matvarer som bønner, havre, kli og erter, skjære fiber fra vårt kosthold kan ha en negativ effekt som ikke er verdt tapet av noen lukt. Oppløselige fibre er ikke brutt ned av kroppen til de når tykktarmen, hvor stanken-produserende bakterier lede. Andre matvarer som inneholder stivelse, som for eksempel poteter, pasta og hvete, ikke er brutt ned til de når tykktarmen, og kan føre til luktende luft i magen.

Hvordan bli kvitt lukt på en Arm Cast

Hvordan bli kvitt lukt på en Arm Cast


Breaking armen er ikke bare smertefullt, men det krever at du tåle uker eller måneder på seg en arm cast, noe som kan føre til cast avgir en lukt. Dette skjer fordi du ikke er i stand til å rense armen enkelt og oljer på huden din sive inn i cast. Det kan også skje hvis du får kastet våt. Prøv å unngå at lukt fra begynnelsen ved å unngå svetting mens du er iført cast og ved å ikke tillate vann å få på gipsen. Fjerne lukten ved å rense cast.

Bruksanvisning

Vri håret tørketrommel på lav varme.

Pek med hårføner på støpt og tørk den helt. En våt cast kan lukte ille, og jo lenger det fortsatt våt jo mer sannsynlig er det å avgi en lukt.

Dryss natron på utsiden av kastet.

Pensle natron i støpt med en tannbørste. La natron sitte i flere timer. Som den gjør det, vil det fjerne overflate lukt fra cast. Dersom lukt er veldig sterk, men det kan ikke fjerne dem helt.

Pensle tørket natron ut av cast og i papirkurven.

Tips og advarsler

 • Hvis det lukter vedvarer, må du kontakte legen din for å erstatte gipsen.
 • Ikke legg noe i mellom skuespillere og huden din, fordi dette kan skade huden din.
 • Kontakt legen din hvis du kaster lukter svært dårlig. Dårlig lukt kan være et signal fra en hudinfeksjon.

Hvordan kan jeg tjene en Arm Cast lukte bedre?

Hvordan kan jeg tjene en Arm Cast lukte bedre?


Personer som har blitt plassert inn i en støpt for en brukket arm eller håndleddet kanskje uunngåelig merke cast begynner å lukte etter noen dager. Lukten fra cast er naturlig, og det vil alltid være der til en viss grad, men du kan bidra til å redusere lukten ved å sørge for det ikke kommer vann inni.

Bruksanvisning

•  Sett en hårføner til "cool" innstilling og peker på gipsen. Luften vil tørke ut svette og fuktighet som skaper det meste av lukt fra cast. Bruke en hårføner på støpt når du trener, og hver to til tre timer, slik at svetten ikke har en sjanse til å bygge opp.

Vask hendene med desinfeksjonsmiddel og alkohol våtservietter før gipsen er fjernet. Rengjøring hendene med såpe og vann og lar vannet renne ned i gipsen.

Pakk støpt i plast brytes når du bader. Du kan bryte kastet i noen form for plast og tape slutten av plast stengt.

Påfør en skvett av cologne eller parfyme på utsiden av karakterene for å dekke opp lukten.

Bruk en fuktig klut til utsiden av kastet. Hvis utsiden av cast lukter, kan du bruke en fuktig klut på utsiden og gni baby pulver hvor lukten stammer fra. Pass på at kluten er bare fuktig, og at du ikke får innsiden av kastet våt.

Hint

 • Ikke hell noe inn i støpt selv.

Hvordan bli kvitt Orthotic Lukt

Hvordan bli kvitt Orthotic Lukt


Om en person bærer en ortotiske - spenne eller splint - til behandling av et strukturelt problem med en del av legemet eller en skade, kan det ortotiske blir skitne over tid. I tillegg mange orthotic enheter skaffe utpreget ubehagelig lukt fra flekker stoffer og / eller akkumulert svette. Bli kvitt orthotic lukt isn & rsquo; t vanskelig og krever bare at du rengjør de ulike materialene som utgjør orthotic, for eksempel stoff, skum, plast, gel, syntetisk gummi, og / eller metall.

Bruksanvisning

Stoffer og Skum

Fjern eventuelle stoff som inneholder stykker som troppene fra din orthotic. Hvis orthotic er laget hovedsakelig av stoff eller ikke har flyttbare stoffbitene, hoppe over dette trinnet.

Dryss natron på noen stoff eller skum områder, og vente 8 til 12 timer til baking soda for å absorbere lukt.

Fest et fugemunnstykke eller børstehode til vakuum & rsquo; s slange, og støvsuge bort natron.

Tørk av materiale med en fuktig klut og vente på stoffet for å tørke helt, eller tørr med en hårføner satt til "lav" innstilling (stoff) eller "Cool" -innstillingen (skum), 5 til 6 inches fra overflaten.

Smell stoffet eller skum for å se etter gjenværende lukt. Hvis lukt fortsatt, suge stykker eller hele orthotic i en vask med varmt vann med salt (3 ss. Per liter vann) eller mild vaskemiddel (nok til å gjøre vannet såpe) i 15 til 20 minutter. Skyll grundig for å fjerne alle spor av salt eller såpevann, klem ut overflødig vann, og lufttørke.

Plast, Gel, syntetisk gummi og metall

Rengjør bort overflatesmuss eller flekker som kan ha forårsaket lukt ved å gni de områdene med en litt såpe, fuktig klut.

Tørk av områdene med rene kluter grundig før du har fjernet alle rester, deretter gni tørt med en ren klut eller lufttørke.

Kontroller materiale for lukt. Hvis du fortsatt kan lukte en lukt, Fukt en klut med rubbing alkohol eller hydrogen peroxide. Disse kan bli kvitt lukt-forårsaker bakterier, giftstoffer, oljer, eller andre stoffer mens sterilisering. Blot eller gni orthotic med alkohol eller peroxide. Lufttørke når du er ferdig.

Tips og advarsler

 • Hvis legen din eller orthotic produsenten fraråder vaske noen stoff eller skum materialer på din orthotic, Fukt en klut med hydrogen peroxide og blot de velluktende områdene, må du vente 15 til 20 minutter, og lukte stoffet igjen. Hvis en lukt forblir på stoffet eller skum eller på noen plast, gel eller syntetiske gummibiter, spray områdene med en deodorizing spray og vente 10 til 20 minutter før de brukes igjen.
 • Hvis du arbeider med en dental orthotic, pusse tennene etter måltider og før bruk (hvis en flyttbar orthotic) for å fjerne luktfremkallende stoffer. I tillegg vaske orthotic regelmessig med munnvann eller dental orthotic renere, skrubb forsiktig med en myk-stritter tannbørste, og skyll grundig for å fjerne alle rester.
 • Test alltid renhold metoden på et lite synlig område av orthotic før bruk. Noen metoder kan skade (for eksempel flekken, smelte eller svekke) forskjellige orthotic materialer. Tørk aldri dine orthotics med direkte varme, fordi dette kan også skade orthotic materialer.
 • Aldri bruk sterke kjemikalier eller slipemidler til å rengjøre dine orthotics.

Hvordan lage essensielle oljer fra rosmarin blader

Hvordan lage essensielle oljer fra rosmarin blader


Rosmarin eterisk olje er proklamert å ha en rekke helsemessige fordeler, ifølge organicfacts.net. Som en ingrediens i sjampo og andre hårpleieprodukter, er rosmarin sies å forbedre veksten og styrke håret. Rosmarin eterisk olje blir også brukt som et desinfeksjonsmunnvann, og en spray av rosmarin eterisk olje og vann kan fjerne dårlig lukt fra luften. I aromaterapi, er rosmarin eteriske oljer sies å gi en mental energi boost og øke konsentrasjonen.

Bruksanvisning

•  Hakk rosmarin. Bruk bare bladene. Kast stilkene. Du vil trenge minst 18 ss hakket rosmarin etter at det har tørket, så hogge en stor mengde rosmarin å ta krymping i betraktning.

Spre rosmarin ut på skjærebrett, og la det tørke over natten.

Plasser 6 ss. tørket, hakket rosmarin i en glasskrukke. Dekk rosmarin med en ¼ kopper olivenolje. Sett glasset på en solrik vinduskarm i 48 timer. Gi den en god riste hver 12. time.

Plasser 6 ss. rosmarin i det tomme glasset og dekke munnen med musselin. Hell innholdet i det første glasset inn i den andre. Hell sakte slik at oljen kan filtrere inn i det andre glasset, mens de stykker rosmarin blir fanget av musselin. Klem så mye olje som du kan fra rosmarin fanget i musselin.

Dekk andre glasset tett og legg på den solfylte vinduskarmen i 48 timer, risting hver 12. time. Bør endre rosmarin, som forklart i det siste trinn i det minste én gang, for en total på minst tre bløtleggingsperiodene.

6. Sil oljen en siste gang, og oppbevar på et kjølig, mørkt sted.