Digidexo.com

Fordeler med Vitamin B når miste vekt

B-vitaminer fylle en stor del av de ernæringsmessige behov som kroppen trenger for å holde seg frisk, aktiv og våken, så vel som å hjelpe oss å miste vekt. Her er det du trenger å vite om B-vitaminer og hvordan de bidrar i forsøk på å kaste pounds.

B1 --- Tiamin

Vitamin B1, også kalt tiamin, tar karbohydrater (sukker og stivelse), fett og proteiner, og gjør dem til energi, så distribuerer at energi i hele kroppen.

B2 --- Riboflavin

B2 vitamin, også kalt riboflavin, er bra for skjoldbruskkjertelen, hvis helse er viktig for å opprettholde generelle helse.

B3 --- Niacin

Vitamin B3 eller niacin, hjelper opprettholde hormonbalansen. Hormoner er som gassen som holder skjoldbrusk kjører, så når det oppstår et avbrudd av hormoner (enten for mye eller for lite) så skjoldbruskkjertelen ikke forbrenne eller distribuere energi ordentlig.

B5 --- Pantotensyre

Vitamin B5, også kalt pantotensyre, hjelper kroppen lage energi ved behandling av karbohydrater og fett. Dette er nyttig når du prøver å gå ned i vekt, siden mye av det vi spiser har karbohydrater i det. B5 er viktig for de som er ekstremt aktiv fordi det meste av sin energi blir brukt opp raskere enn kroppen kan naturligvis erstatte det.

B6 --- pyridoksin

B6 vitamin, også kalt pyridoksin, forbrenner fett og bidrar til å gjøre dem til nyttig energi kroppen kan bruke. Den behandler umettet fett lettere enn mettet fett, så er det viktig å ha et kosthold med lite mettet fett når du prøver å gå ned i vekt.

B12 --- Cyanocobalamin

B12, også kalt cyanokobalamin, hjelper turn fett og proteiner til energi kroppen trenger og opprettholder mobil helse. B12 er avgjørende i forsøk på å gå ned i vekt fordi det hjelpemidler nervesystemet, som må være fri for stress i orden for kroppen å kvitte seg med overskytende pounds.