Digidexo.com

undertrykke følelser

Negative effekter av ikke uttrykke følelser

Negative effekter av ikke uttrykke følelser


Folk som opplever smertefulle følelser som sinne eller tristhet kan prøve å skjule disse følelsene fra andre. De frykter at deres følelser vil virke uprofesjonelt eller kjøretur unna venner. Men bottling opp følelser - kjent som uttrykks undertrykkelse - faktisk kan svekke relasjoner og skade din psykiske og fysiske helse.

Medisinske Risiko

Undertrykte følelser kan knyttes til alvorlige medisinske problemer. Ifølge WebMD artikkelen "Get Well. Få Angry," flaske sinne hos kvinner er knyttet til hjertesykdom, høyt blodtrykk, gastrointestinale problemer, klinisk depresjon og enda noen kreftformer. Kvinner, i særdeleshet, er tilbøyelige til å svelge sinne på grunn av sosiale forventninger, men de gjør det på egen risiko. Det er langt sunnere å hevde sinne.

Stress

Den "Psychology Today" artikkel med tittelen "Undertrykke / uttrykke følelser" antyder at å undertrykke følelser er ikke bare usunn, det er umulig. Mens du kan være i stand til å skjule dine følelser av sinne eller tristhet, vil du til slutt synes opphisset; i hovedsak, vil du handle en negative følelser for en annen. Denne oppførselen er mot sin hensikt, og vil potensielt skape følelsesmessig avstand. Som du prøver å nekte dine følelser, vil stress registrere seg på ansiktet ditt, og andre rundt deg vil føle spent som et resultat.

Effekt på relasjoner

En studie fra 2003 ved Stanford University bekreftet at emosjonell undertrykkelse øker stress i relasjoner, forstyrrer kommunikasjon og svekker rapport mellom Lyddemper og andre. I utgangspunktet, menneskelige relasjoner krever minst noen følelsesmessig respons. I tillegg undertrykke følelser hindrer kommunikasjon, som lar folk til å løse konflikter og bedre forholdet. Ifølge Dr. Sue Johnson i "Undertrykke / uttrykke følelser," uttrykke følelser tillater andre å svare og innlevelse, noe som styrker obligasjoner. Tapping opp følelser hindrer det.

Uttrykke følelser

Selv om det er usunt å undertrykke følelser, det er ikke OK å ha eksplosive utbrudd og oppvarmede konfrontasjoner. Distressed enkeltpersoner må vurdere alternativene og ta en beslutning om hvordan å slippe følelsene på en ansvarlig måte. For eksempel kan noen opplever sinne ta en serie med dype åndedrag eller gå en tur. En trist person kunne snakke med venner om sine følelser. Uavhengig av valg, er det viktig å vurdere intensiteten av følelser og de potensielle konsekvensene av hvert alternativ.

Virkningene av kvelende Følelser på helse

Virkningene av kvelende Følelser på helse


Loven av kvelende følelser - som holder dem i stedet for å uttrykke dem på en sunn måte - er beslektet å holde en luftfylt ballong under vann, prøver å tvinge den videre ned til det tyter ut av hendene dine. Dessverre, selv om du er veldig flinke til å kilde emosjonelle uttrykk, du fortsatt har følelser innvendig. Denne typen selvkontroll kan ha skadelige effekter på helsen - spesielt hvis du deltar i stifling følelser oftere enn å uttrykke dem.

Kvelende Følelser og Emotional Eating

Noen personer som kveler sine følelser vil slå til mat - en praksis som kalles trøstespising. Ifølge Mayo Clinic, er trøstespising en måte å kvele følelsene dine, og det vanligvis innebærer å spise for mye. I tillegg kan snu til mat for å unngå negative følelser resultere i å spise for mange trøstemat. Dette er matvarer som har en tendens til å være høy i behandlet, raffinert sukker, mel og fett med liten næringsverdi. Denne praksisen kan føre til fedme som øker risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og høyt blodtrykk.

Holder Følelser i Effects Minne

Mengden av psykologisk innsats som kreves for å kvele ens følelser kan være betydelig nok til å svekke andre kognitive funksjoner, som hukommelse. Dr. Jane Richards fra The University of Texas forteller at to av hennes egne forskningsstudier har funnet betydelig svekket hukommelse hos personer som kveler sine følelser. Dr. Richards legger til at kvelende følelser er ikke det samme som mangler følelser. I stedet ser det ut til at den energien som er nødvendig for å holde emosjonelle utgang inne er distraherende nok til å gjøre hukommelse husker vanskelig.

Kvelende Følelser og kroniske sykdommer

Å bli flinke på kvelende dine følelser kan føre til utvikling av flere kroniske tilstander, inkludert depresjon. Ifølge Auckland Therapy, har minst to forskningsstudier antydet at det å kvele en følelse trekker mer av din innsats og oppmerksomhet på det. Fra disse funnene, forskerne tyder også på at kroppen din er mer følsomme for virkningene av kvalt, snarere enn uttrykk for følelser. Dette kan føre til tilstander som nedsatt immunforsvar og økt angst. Personer som er disponert for høyt blodtrykk kan også oppleve symptomer på de vilkår og en komorbid økt risiko for kardiovaskulær sykdom.

Betraktninger

Kvelende dine følelser kan være et produkt av naturen eller nurture - eller en kombinasjon av begge. Uavhengig av den underliggende årsaken, undertrykke følelser er trolig den minst konstruktiv - og mest sannsynlig den mest destruktive - måten å håndtere dem. Det er viktig å huske at kvalt følelser ikke forsvinner, og deres effekt på sinnet, humør og kropp kan økes uten et sunt utløp for uttrykk. Hvis du tror du har en tendens til å kvele følelsene dine, bør du vurdere å konsultere med din lege eller terapeut.

Hvordan Soothe Kvalme

Hvordan Soothe Kvalme


Kvalme kan være et resultat av mange ulike forhold, alt fra mild til alvorlig. Vanlige årsaker til kvalme inkluderer morgenkvalme under svangerskapet, virus som påvirker fordøyelsessystemet og enkel mageirritasjon fra ulike typer matvarer, for eksempel krydret mat. Kvalme noen ganger, men ikke alltid, forut oppkast, som er en naturlig mekanisme kroppen bruker for å rense forurensninger fra systemet. Det er flere måter å berolige ubehag forbundet med kvalme.

Hvordan Soothe Kvalme

Nipp drikker som ingefærøl og sportsdrikker. Når kvalme er ledsaget av oppkast, et av de største risikoer er dehydrering. Sipping drikker kan bidra til å bekjempe denne risikoen. Ingefærøl spesielt kan hjelpe undertrykke følelser av kvalme.

Ta en ingefær supplement for å berolige kvalme. Ingefær er en naturlig kvalme stillende.

sitte eller ligge stille og være kul. Bevegelse og varme kan forverre og forverre opplevelser av kvalme.

knaske på tørt stivelsesholdige matvarer som stk saltet kjeks eller brød. Men, hvis du har en mage virus, kan det hende du trenger for å unngå fast føde til du kan holde væsker nede i cirka 24 timer.

Ta en over-the-counter eller reseptbelagte kvalme stillende medisiner.

Hint

  • Oppsøk lege hvis kvalme er ledsaget av andre symptomer, som feber, utslett eller smerte. Også planlegge en avtale med legen din hvis du ikke er gravid og oppleve kvalme mer enn noen få dager på rad.
  • Alltid konsultere legen din før behandling av kvalme hos spedbarn eller under graviditet eller amming.

Hva er en god naturlig appetitt suppressant?

Hjernen kontrollerer kroppen vår craving for mat gjennom hypothalamus. Det er visse matvarer som styrer appetitt ved å gjøre kroppen vår tro det er fullt. Forbruker disse matvarene føre oss til å spise mindre. Vann er den mest naturlige appetitt suppressant tilgjengelig. Å drikke et glass vann når du føler deg sulten gir en fôring av metthet. Etter å ha drukket et glass vann vente i 10 minutter, og du vil merke sult smerter subsiding.

Foods

Drikk grønnsaksjuice å bidra til å undertrykke følelser av sult. Epler er høy i fiber og tar lengre tid å fordøye. Å spise et eple mellom måltidene hjelper deg til å føle fyldigere lenger. Grønn te stimulerer frigjøring av hormoner som kontrollerer mat cravings. Det undertrykker våre lyster og hjelpemidler i å brenne fett. Havregryn er en høy-fiber, komplekse karbohydrater mat. Det brenner sakte for energibruk, slik at du holder full. Flax frø er også høy i fiber og kan legges til andre fiberrike matvarer for å bidra til å kontrollere appetitten. Drikker whey protein utgivelser appetitt-undertrykke hormoner som resulterer i forbruker færre kalorier. Grønne grønnsaker er næringsrik og hjelpe dempe suget etter usunn mat. Forbruker pickles er også en naturlig måte å redusere appetitten cravings.

Livsstil

Stress fører lyster til å øke ved å frigjøre kortisol, et hormon som gjør deg sulten. Ta pusten dypt og slappe av for å gjenvinne kontroll over appetitten. Hold blodsukkeret regulert og sult under kontroll ved å spise små måltider hver 2 til 3 timer. Trener daglig i 30 minutter hjelper kroppens appetitt-undertrykke hormonet leptin fungere bedre. Få nok søvn til å holde hormonet ghrelin fungerer som den skal. Holde ghrelin nivåer lav bidrar til å øke produksjonen av leptin. Noen ganger tygge tyggegummi er nok til å kvitte seg med sultfølelse og kontrollere behovet for å spise.

Er Agave en god sukker?

Er Agave en god sukker?


Spørsmålet om en sukker er "godt" gjelder vanligvis til dens innvirkning på blodsukkernivået. Raffinert sukker absorberes raskt, produsere en pigg og en senere krasjet. Naturlig sukker er metaboliseres saktere, så det er mindre total økning i blodsukkeret. Til tross for agave økende popularitet, er det alvorlige spørsmål om hvorvidt det er faktisk en god sukker.

Glykemisk indeks

Scoring hvor som helst 11-30, rangerer agave godt under de fleste andre caloric søtningsmidler på glykemisk indeks, noe som betyr at den har en lav total effekt på blodsukkeret. Dette er spesielt viktig for diabetikere, som må unngå for rask stigning i blodsukkeret.

Sukkerinnhold

Grunnen til agave lave rating på glykemisk indeks er på grunn av den type sukker den inneholder. Når det er kokt, og konsentrert i sirupen på markedet, er agave alt fra 50 til 90 prosent fruktose avhengig av merke.

Fruktose

I motsetning til andre typer sukker, fruktose må bli metabolisert av leveren. Dette er grunnen til at det tar lengre tid å fordøye, og hvorfor agave har lav glykemisk indeks.

Risiko for Fruktose

Mens fruktose er helt trygt i små mengder, som det finnes naturlig i de fleste frukter, store mengder fruktose som finnes i agave kan være ganske farlig. Forbruker høye nivåer av fruktose kan undertrykke følelser av fylde, forverre diabetes og føre til fedme.

Raw

Til tross for hva noen merking kan tyde på, er agave nektar ikke en rå mat. Det er behandlet ved temperaturer over 118 grader og konsentrert til en super-søt form som ikke eksisterer i naturen.

Kinesisk medisin rettsmidler for Oppløsning Fibroids

Fibroids faller under kategorien mage masser eller "Zheng Jia" og er ofte ledsaget av smerter, oppblåsthet, utflod eller blødning. Fibroids utvikles på grunn av stagnasjon av qi (energi), blod og slim-fukt i nedre del av magen. Dette skjer over tid på grunn av en vacuity av qi, en disharmoni av qi og blod eller en invasjon av vind-kulde under menstruasjon eller etter fødsel. Undertrykke følelser som sinne og frustrasjon, dårlig kosthold og livsstil er også medvirkende faktorer. Behandlingsprotokollen ville være å flytte qi, styrke blod og forvandle slim-fuktighet.

Funksjoner og egenskaper av urter

Urter er spesifisert til å regulere (eller flytte) qi er aromatiske, etsende, bitter og noen ganger varm i naturen. De fremmer bevegelse, spre stagnasjon og stoppe smerte.

I tilfelle av stagnasjon av qi, vil behandlingen være å påskynde blod og bevege qi. Urter som mu xiang, zhi ke, Qing pi og chuan lian zi fra regulere qi kategorien vil bli benyttet for deres evne til å bryte opp stagnasjon og klumper, fremme flyten av qi, og stoppe smerte. Sang len og e zhu ville bli brukt til å styrke både qi og blod og bryte opp ansamlinger.

Urter som styrke blod er etsende, bitter og varme og er spesielt nyttige for smerte, løse masser og stasis av blod. På grunn av den innbyrdes forholdet mellom qi og blod, når du styrke blod det er nyttig å samtidig fremme bevegelse av qi for beste resultater i løse sykdom.

Tao ren er en av de viktigste urtene som brukes for å styrke blod og fjerne stasis og er ofte brukt i forbindelse med yan hu suo, dang gui og chi shao for blod stasis indusert menstruasjonsforstyrrelser. Gui zhi mer forsiktig bistår i å fjerne stagnasjon ved å varme blodårene og regulerer menstruasjon, særlig i tilfeller der det er kaldt i nedre jiao.

Det siste området som skal behandles er slim-fuktighet. Urter som brukes her er etsende, varm, aromatisk og tørr. Cang Zhu og forbud Xia blir brukt til å tørke fuktighet og mobilisere slim. Cang Zhu og xiang fu brukes sammen lindre smerte på grunn av qi stagnasjon. Disse urtene kan legges til en felles formel (er chen tang), som harmoniserer midt jiao og hvis viktigste funksjon er å forvandle slim-fuktighet hinder qi. Hensynet her er når milten / magen fungerer som de skal, vil slim-fuktighet ikke har mulighet til å oppstå andre steder i kroppen.

Urter i rå form kan tilberedes med vann over varme, sparer den gjenværende væske og tatt to ganger om dagen; kjøpt som granulater, oppløst i varmt vann og inntas som en te, eller tatt i pilleform. Den pilleform er vurdert som mindre ønskelig som effektene er generelt mildere og treg skuespill.

Forsiktighetsregler og Anbefalinger

Forsiktighet bør utvises hvis gravid, opplever en tørr hoste, langvarig eller overdreven menstruasjonsblødning, qi eller yin-mangel. Langvarig blødning, smerte og mørke illeluktende utflod er ofte tegn på ondartede vekster.

Konsultere en lisensiert utøver av kinesisk medisin er alltid anbefalt før du bruker noen medisinsk urt.

Homeopatisk middel for barberkniv støt

Homeopatisk middel for barberkniv støt


Du barberer for å gjøre huden din ser bedre, så det siste du ønsker å gjøre er å gjøre det ser verre med razor burn. Men feil barbering praksis, skitne barberhøvler eller sensitiv hud kan føre deg til å gjøre akkurat det hver gang du barberer. Og mens du kan barbere mer nøye, eller bruk en ren barberhøvel, rydding sensitive hud problemer er vanskeligere. Heldigvis kan du kurere problemet naturlig med homøopatiske midler.

Process

Homøopatisk medisin er et system av medisinsk behandling bygger på greske prinsipper at "likt kurerer likt." Med andre ord, en regel giftig stoff som forårsaker lignende symptomer som en sykdom, når det gis i små doser, vil utløse kroppens immunsystem til å helbrede seg selv. De fleste medikamenter blir fortynnet i flytende i den grad at deres toksisitet er eliminert. De blir deretter rystet for å gjøre dem mer potent.

Root Causes

Noen homeopatiske leger har knyttet barberhøvel følsomhet for nevrose stammer fra traumer, skrekk, følelsesmessig eller undertrykke følelser. For å klare opp barberhøvel humper, vil de søke å behandle emosjonelle traumer med medisiner som gjenoppretter mental balanse. En løsning som brukes til å gjenopprette balansen i kroppens væske og psykiske plager inneholder små mengder av Natrum muriaticum (vanlig bordsalt). I tillegg johanne vorte, som er tenkt å ha både antidepressive og antibiotiske egenskaper, anbefales for barberhøvel humper.

Symptomer

Barberhøvel humper kan være alt fra enkle pustler til abscesser. Disse symptomene kan behandles med medisiner som Pasque blomst, noe som vil redusere alvorlighetsgraden av utslett. Calunda (pot ringblomst) kan også benyttes til å kontrollere inflammasjon. Arnica, som inneholder anti-inflammatorisk egenskaper, blir ofte brukt av homøopatiske leger til å behandle en rekke utslett, inkludert barberhøvel humper.

En annen ingrediens i homøopatisk medisin som ofte gis for generell irritasjon og utslett på huden, spesielt hos pasienter som uttrykker avsky for bading, er svovel.

Hvordan hjelpe din mann med depresjon

Menn blir deprimert så ofte som kvinner gjør; men menn er mye mindre sannsynlig enn kvinner til å innse at de trenger hjelp. Tradisjonelle kjønnsroller tilsier at menn blir følelsesmessig sterk og undertrykke følelser av tristhet. Jo sterkere en mann forbinder med slike tradisjonelle roller, jo mer han vil motstå mental helse behandling. Hvis mannen din lider av depresjon, kan du hjelpe ham til å godta den hjelpen han trenger.

Bruksanvisning

Anerkjenner behovet for hjelp

•  Utdanne deg selv om tegn og symptomer på depresjon for at du skal kjenne det i mannen din. Symptomer på depresjon inkluderer vedvarende tristhet, irritabilitet eller apati; tap av interesse for aktiviteter han tidligere har hatt; tilbaketrekning fra familie og venner; snakker negativt, kranglet, eller å være altfor kritisk; en betydelig endring i spise- og søvnvaner; mangel på energi eller likegyldighet; eller alkohol eller stoffmisbruk,

Unngå å minimere din manns tilstand. Depresjon er en alvorlig sykdom. Ta alle trusler selvmords alvor.

Slutte å være en muliggjører. Du er ikke hjelpe din mann ved å prøve å dekke opp sine symptomer eller ved å lyve eller lage unnskyldninger for ham.

Oppmuntre din mann å søke hjelp. Overbevise ham om at terapi er ikke et tegn på svakhet. Tilby å følge ham når han går til terapeuten. Hvis mannen din fortsetter å motstå å se en rådgiver, foreslår en generell kontroll hos din vanlige fastlege. Dette er mindre truende for din mann, og hans lege kan utelukke medisinske tilstander som en årsak til hans depresjon.

Gi din mann ubetinget kjærlighet og støtte som han sliter med sin tilstand.

Under behandling

Forsyning uansett støtte mannen din trenger og ønsker: Hjelpe ham planlegge og holde avtaler, gjør at han tar alle medisiner som foreskrevet og hjelpe ham snakke om sine følelser. Vær forsiktig med å presse ham; la ham utvikle seg i sitt eget tempo.

Innse at det tar tid for terapi for å tre i kraft. Hvis medisinen er foreskrevet, betyr det ikke lindre symptomer umiddelbart og ofte flere forskjellige medisiner må prøves før den mest effektive en er funnet.

Urge din mann å være aktiv. Gå turer sammen, se en morsom film eller vise eller gå til en favoritt restaurant eller museum.

Still et godt eksempel. Spis sunt, trene og formidle en positiv holdning.

Ta vare på deg selv

Be om hjelp hvis du trenger det. Din manns depresjon tar en toll på deg, også. Ikke prøv å gjøre alt selv. For mye stress vil la deg følelsen ergerlig, frustrert og utbrent.

Aksepter at du ikke kan kurere mannen din selv. Depresjon er en alvorlig tilstand, og mannen din må jobbe seg gjennom det selv.

Voice dine følelser og bekymringer. Ikke lider i stillhet; det vil bare føre til frustrasjon og harme til å bygge. Men snakk med din mann med følsomhet. Kommunikasjon er viktig, men gjør det forsiktig og uten innblanding av skylden.

Hint

  • Bli med i en støttegruppe for å hjelpe deg å takle din manns depresjon, og oppmuntre ham til å delta i en gruppe også. Ikke vær redd for å lene seg på andre.
  • Ta alltid trusler selvmords alvor.

Laserterapi for Soft Tissue Skader

Laserlys terapi kan være svært effektiv ved behandling av ulike skader på hud og andre myke vev. Det er spesielt bra for de som har kroniske eller skarp smerte. Mange typer laser lysterapi er tilgjengelig, avhengig av type og alvorlighetsgrad av smerte.

Hvordan de fungerer

Lav-lys lasere funksjon ved utladning elektroniske partikler inn i huden. Hudcellene absorberer denne energien og bidra til å stimulere helbredelsesprosessen. Lyset blir administrert med en liten håndstykke plassert på huden. Det avgir lys i påfølgende pulser. Lysterapi er effektivt på healing hud og underhud skader fordi lasere øke blodsirkulasjonen til den skadde området. Det er svært lik akupunktur - uten nåler. Denne formen for healing hjelper pasienter unngå operasjon eller medisiner.

Effekter av Lysterapi

Når en pasient mottar laserterapi, kan han føle en varm eller bankende følelse, men vanligvis ingen smerter. Lyset fra laseren trekke blod opp til overflaten av huden for å forbedre helbredelsen. Noen hevelse eller betennelse avtar vanligvis etter at behandlingen er over. Dessuten kan laserlys terapi øke nivået av serotonin produsert av hjernen. Dette stoffet er ansvarlig for for vår følelse av velvære samt undertrykke følelser av smerte.

Fordeler

Mange klinikker, spa og velværefasiliteter over hele landet har hoppet på laserterapi bandwagon. FDA godkjent mange lavnivå lette lasere for en rekke forskjellige skader. Risikoen for bivirkninger av denne behandlingen er få om noen. Det faktum det tillater kroppen å helbrede naturlig uten invasive metoder gjør dette en ønskelig form for terapi.

Frekvens

Antallet behandlinger som kreves for gjenvinning av vev kan variere avhengig av skaden. Noen pasienter kan oppleve fordelene etter en behandling, mens andre må ha minst et dusin eller mer. Intensiteten av lys terapi er ikke høy, slik at sannsynligheten for flere behandlinger blir øket. Lysterapi er ment å være en mild prosedyre, så det er ingen bivirkninger.

Hva betyr det å være co-avhengige?

Hva betyr det å være co-avhengige?


Co-avhengighet eller forholdet avhengighet er en lært atferd som får folk til å danne følelsesmessig destruktive eller fornærmende relasjoner. Dette begrepet opprinnelig henvist til folk som var i relasjoner med kjemisk avhengige partnere, men som i 2010 det inkluderer alle som er involvert i en dysfunksjonell familie eller forhold.

Roots

Codependency er ofte forankret i barndommen, ifølge WebMD. Problemer i familien, for eksempel en forelder som har en avhengighet eller psykisk sykdom, ofte føre til codependency senere i livet. Familiemedlemmer ikke diskutere sine problemer, velger i stedet å skjule problemene og undertrykke følelser. Barn utvikler mestringsstrategier som løsrivelse og nonconfrontation å hjelpe dem å unngå vanskelige følelser. Som voksne, mistro de andre og har lav selvfølelse.

Expressions

Codependent mennesker har dype emosjonelle sår, engasjere seg i selvdestruktiv atferd som for eksempel narkotika og alkoholmisbruk, og bli involvert i usunne relasjoner. University of New Mexico forteller at mange codependent mennesker bli viklet inn i relasjoner som ligner på de relasjonene de vært vitne til eller opplevd i løpet av barndommen. Flere kvinner enn menn er merket som codependent grunn av deres forhold orientert naturer, ifølge WebMD.

Forebygging / løsning

University of New Mexico viser at codependency er mulig å behandle, men det innebærer selvransakelse og lære nye mestringsevne. Noen ganger profesjonell rådgivning er nødvendig for å hjelpe folk bryte vekk fra destruktive codependent relasjoner. WebMD anbefaler å bli med gruppe terapi eller en 12-trinns program.

Hvordan man skal håndtere depresjon med Talk Therapy

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand som kan påvirke mange aspekter av livet ditt. De mest brukte tilnærminger til behandling av depresjon er medisinering og samtaleterapi. Legen din vil hjelpe deg å finne den beste behandling alternativet avhengig av dine unike behov og alvorlighetsgraden av din tilstand. Når det gjelder å effektivt håndtere depresjon med samtaleterapi, terapeutens kjønn, erfaring og kulturell bakgrunn bør tas i betraktning. Dette er fordi samtaleterapi er en svært personlig erfaring og føler seg komfortabel er viktig for behandling skal være vellykket.

Bruksanvisning

•  Få en anbefaling. Finne en terapeut du tror på er lettere sagt så gjort. Selv om fagfolk på området gjennomgår tilsvarende opplæring, vil deres tilnærminger variere. Gjør din forskning. Spør familie eller venner for en anbefaling. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette, spør din fastlege å anbefale noen til deg.

Møte med mulige kandidater. Etter at du har funnet noen kandidater vil det være viktig å møte med dem for å finne ut om kjemien mellom dere er riktig. Hvis du ikke føler deg komfortabel med din terapeut, vil du ikke være i stand til å åpne opp om problemene som påvirker din psykiske velvære. En studie utført av professor i rådgiving psykologi ved University of Wisconsin, Bruce E. Wampold, PhD, analysert 6.000 pasienter ser mer enn 500 terapeuter. Studien konkluderte med at alle skolene i samtaleterapi kan arbeide --- hvis terapeuten er kompetent og synkronisert med hans eller hennes pasient.

Diskuter dine alternativer. Med hjelp av terapeuten din, bestemme hvilken form for samtaleterapi vil fungere best for deg. Avhengig av den underliggende årsaken til depresjon, kan du oppleve at noen former for samtaleterapi føler seg mer sikre enn andre. De vanligste typer psykoterapi som brukes for behandling av depresjon inkluderer kognitiv atferdsterapi, psykodynamisk terapi og interpersonlig terapi.

Hold planlagte avtaler og samarbeide. Ditt engasjement i prosessen er en av de viktigste elementene i å bestemme suksessen til programmet. Mange ganger din terapeut vil anbefale endringer i livsstil å utfylle din behandling. Ta dem på alvor; kombinere samtaleterapi med et sunt kosthold og moderat trening er en av de beste måtene å få humøret tilbake på sporet.

Vær villig til å la vakt ned. Din terapeut er en profesjonell og vil på ingen måte dømme deg eller dra nytte av din sårbarhet. Tenk på dine talk terapitimer som en sikker sone og åpne opp om de sakene du er redd for å diskutere med noen andre. Dette kan gi en enorm lettelse i seg selv. Mange ganger, familiehemmeligheter eller personlige demoner har blitt innelåst så lenge at de utløser depresjon. Undertrykke følelser som sinne er en annen vanlig skyldige av depresjon som kan være vellykket håndtert gjennom aksept som kommer med samtaleterapi.

Ha tro. Tallrike studier har vist at snakk behandlinger som kognitiv atferdsterapi kan være svært nyttig for å hjelpe folk til å håndtere depresjon. I tilfelle av kognitiv terapi, lovende studier viser at det synes å være like effektiv som antidepressivt medikament, selv i tilfeller av alvorlig depresjon. Den viktigste komponenten er at du er villig og i stand til å virkelig engasjere seg i den psykoterapeutiske prosessen.

Symptomer på å være ute av balanse og Yin Yang

Symptomer på å være ute av balanse og Yin Yang


Begrepene yin og yang ligge i hjertet av gammel kinesisk filosofi, vitenskap og medisin. Begrepene er definert i Shambhala Dictionary of taoisme som "to polare energier som av svingninger og samhandling, er årsaken til universet." For noen til å nå og opprettholde en sunn tilstand av å være, bør en jevn balanse mellom yin og yang tilstrebes. Fysiske og følelsesmessige symptomer indikerer at du er ute av balanse så langt som yin og yang teorien er bekymret.

Yin og yang Forklart

For å forstå hvordan fysiske og følelsesmessige symptomer på å være ute av balanse forholde seg til yin og yang, først må du forstå de generelle prinsippene i den eldgamle kinesiske filosofisk begrep. Stort sett yin representerer kul og avslappet feminine energien, mens yang er varmt og aktiv maskulin energi. Uansett hva sex du er, både yin og yang energier er til stede i kroppen din. Yin og yang aldri eksistere i en statisk 50/50 balanse. De krefter som er dynamiske og stadig varierende og presser mot hverandre. Ulike nivåer av hver energi presentere ulike fysiske og følelsesmessige symptomer.

Yang Rising

Hvis en persons yang energi styrer yin i kroppen hans, denne ubalansen fører yang å stige til et ubalansert nivå, som i form av fysisk sykdom, produserer varme. Symptomer på yang stiger kan være hodepine, et rødt ansikt, såre øyne, sår hals, neseblødning, irritabilitet og manisk oppførsel.

Yang Deficiency

Hvis yang energi mangler i kroppen, betyr dette at yin energi kan ikke være riktig aktivert. Dette Yang mangel forårsaker motsatt ubalanse i menneskekroppen. Fysiske symptomer kan være kalde lemmer, hypo-aktivitet, dårlig sirkulasjon av blod, blekt ansikt og lav energi.

Emosjonelle og åndelige symptomer

Som det fremgår av åndelig instruktør og foreleser Ann Albers, i en sunn balansert person, er yin ansvarlig for å motta intuisjon og inspirasjon, mens yang hjelper oss til å handle på disse inspirasjoner. Symptomer du er ute av balanse i yin og yang manifesterer seg som føler uinspirert, følelsen inspirert, men ute av stand til å iverksette tiltak eller aktiv uten inspirasjon i det hele tatt. Albers bemerker folk med for mye yang energi er trolig mistillit følelser og intuisjon, å tvile på seg selv og å undertrykke følelser, mens folk med overveldende yin energi kan finne det vanskelig å oppnå drømmer, hurtig talent eller motivere seg selv.

Ubalanse Forebygging

Oppnå en sunn balanse mellom yin og yang er lettere hvis du opprettholde en balansert livsstil. For eksempel, for mye arbeid uten hvile fører til en yin-mangel, som yin er avslappet energi balansering aktive natur yang. I et annet eksempel, setter røyke varme, eller yang, inn i lungene, noe som også fører til en mangel på yin. Som bemerket av Albers, er korrekt yin yang balanse oppnås når en person gjør den mannlige siden av hennes energi for å støtte den kvinnelige. Dette i praksis betyr at våre handlinger (yang) bør støtte våre følelser og hjerte ønsker (yin).

Hvor mye alkohol er for mye?

Alkohol er et stoff som kan være villedende farlig. Folk som drikker alkohol må være klar over sin grense, eller drukkenskap og potensiell alkohol forgiftning kan føre til. Det er noen generelle retningslinjer om hvor mye alkohol et menneske kan trygt drikke.

Betydning

Alkohol hemmer hjernens funksjon og kroppslige prosesser når den kommer inn i blodbanen, helt utenom det vanlige fordøyelsesprosessen. Det er veldig lett å drikke for mye. En drikken alkoholinnhold kan måles som prosentvis av enheter av alkohol.

Hva er en enhet alkohol?

Alkoholholdig innhold av noen drikker som vin og øl kan vanligvis finnes på etiketten. En enkelt enhet alkohol er lik prosentandelen av det funnet i en liter. En liter alkohol inneholdende 6 prosent alkohol har seks enheter, f.eks.

Trygge Beløp

En mann bør ikke drikke mer enn 21 enheter alkohol per uke eller fire per dag. En kvinne bør ikke ha mer enn 14 enheter per uke eller tre per dag. Kroppen kan behandle ikke mer enn en enkelt enhet alkohol per time, så mer enn et enkelt glass vin eller halvliter øl i den tiden er farlig for helsen din.

Hindre overstadig drikking

Stadig drikking er definert som å ha mer enn fem alkoholenheter i en time. For å hindre overstadig drikking, vann er en av de beste hjelpemidler fordi det undertrykker følelser av tørst som fører til sosialt å drikke mer alkohol, som selv induserer tørst. Stadig drikking er den vanligste årsaken til alkoholforgiftning.

Alkohol forgiftning

Alkohol er giftig for kroppen i store mengder, men det eksakte beløpet som resulterer i alkoholforgiftning er umulig å fastslå fordi det er forskjellig fra person til person. Noen av tegnene på alkoholforgiftning er blå lepper, klam hud og tar færre enn 12 pust per minutt. Fem alkoholen per time anses å være terskelen for alkoholforgiftning.

Medisiner for angst og panikklidelse

Medisiner for angst og panikklidelse


Ifølge National Institute of Mental Health, seks millioner personer over 18 år lider av panikklidelse i USA alene, med ytterligere 3,1 prosent lider av generalisert angstlidelse. Mange medisiner kan hjelpe lider takle.

Typer

Tre typer medisiner hjelp panikk og angst lidelse. Betablokkere, som vanligvis tatt for korte perioder, hjelpe ved å regulere fysiske aspekter av angst som overflødig svetting og skjelving. Antidepressiva hjelpe angst ved å regulere kjemikalier i hjernen, og anti-angst medisiner slappe muskler og undertrykke følelser av panikk.

Time Frame

Anti-angst medisiner og betablokkere er best tatt for korte perioder av gangen fordi det er mulig å utvikle en toleranse for dem - noe som betyr at etter hvert vil du trenge høyere doser for å oppnå de samme resultatene. Antidepressiva, noe som kan ta opp til fire uker å jobbe, kan bli tatt for lengre perioder av gangen med mindre risiko for å utvikle en avhengighet; likevel, bør du ikke slutte å ta antidepressiva uten å snakke med legen din om det først.

Fordeler

Ved lettelser symptomer på angst - ting som følelser av panikk, frykt, stress i sosiale situasjoner, overflødig svetting og skjelvende - medisiner for angst og panikklidelse hjelpe deg å takle dine problemer og frykt, slik at du kan leve et lykkeligere, roligere , angst-fritt liv.

Betraktninger

I tillegg til å ta medisiner for panikk og angst, vurdere å forbedre kostholdet ditt, og legger daglig mosjon til tidsplanen, og se en terapeut. Et sunt kosthold og regelmessig mosjon kan redusere stress, mens å se en terapeut vil hjelpe deg med å løse eventuelle underliggende problemer som bidrar til din angst.

Advarsel

Du kan oppleve bivirkninger som svimmelhet, hodepine, diaré, forstoppelse, eller tretthet mens du tar medisiner for angst og panikklidelse. Det er andre bivirkninger, og noen medisiner kan være vanedannende; sørg for å diskutere angst og panikk medisiner med legen din og ta dem nøyaktig som foreskrevet.

Hvordan Vent dine problemer

Hvordan Vent dine problemer


I anleggsarbeid, er en ventil et utløp for røyk, giftige gasser eller bedervet luft. Som dette viktig bygge funksjonen, lindrer emosjonelle lufting en opphoping av negative følelser som forgifte humøret. Ignorere eller undertrykke følelser kan øke blodtrykket og presse deg nærmere en følelsesmessig bristepunktet. Enten du lufte til venner, familie eller til og med et tomt rom, benytte anledningen til å la din sanne følelser flyte og lindre den umiddelbare spenning. Når du er mer klartenkt, kan du arbeide gjennom dine følelser rolig og fokusere på rasjonelle løsninger på problemene.

Bruksanvisning

Bekrefte dine følelser og tillater deg selv å oppleve dem fullt ut. Benekte eller undertrykke dårlige følelser kan føre til senere fakkel-ups. Husk at det er sunt og normalt å føle seg sint eller såret.

reflektere over årsakene til dine følelser. I varmen av øyeblikk, kan de spesifikke problemene som er opprør du ikke være klar. Veie problemene og koble dem til dine egne tanker. Gjenkjenne faktorer som kan ha en effekt på din følelsesmessige tilstand, som tretthet og stress. Kjenn dine egne tendenser og svakheter. For eksempel, hvis du har en rask temperament, være oppmerksom på at din agitasjon vil avta og gi deg selv tid deretter.

Snakk med noen om problemene dine. Vent til en sympatisk lytteren, for eksempel en venn eller et familiemedlem som ikke deltar i emisjonen. Ved å velge en uinteressert fest, unngår du å skape en vanskelig situasjon for den andre personen. Uttrykke deg klart uten å eskalere situasjonen. La følelsene flyte over en kopp te, en vennlig lunsj eller en annen lav-stress-samling.

Viderekoble energi inn i en konstruktiv oppgave. I en 2008 studie fra Boston College, psykologer funnet at folk komme seg bedre når de fokuserer på positive følelser gjennom tegning. Hvis du er kunstnerisk minded, kanalisere energien din inn i et maleri, tegning eller skulptur. Uavhengig av kunstnerisk talent, kan hvem som helst bruke sine følelser til drivstoff hyggelig arbeid eller en favoritt hobby. Sinne eller frustrasjon kan gi deg energi til trening, som brenner kalorier mens du forbedrer humøret.

Kjennetegn på barn av alkoholikere

Kjennetegn på barn av alkoholikere


Alkoholisme påvirker alle i familien. Barn som vokser opp i et alkoholisert miljø lære mestringsstrategier for å håndtere den dysfunksjon i sine hjem. Disse strategiene manifest i ulike psykologiske og atferdsmessige problemer som kan innvirke negativt på barn av en alkoholisert senere i livet.

Kontroll

Å vokse opp i et alkoholisert husholdning gir ingen stabilitet. Denne mangelen på sikkerhet fører til barn av alkoholikere å ha en ekstrem behov for å kontrollere omstendigheter i sitt liv inn i voksenlivet. I noen tilfeller kan dette bety prøver å ha absolutt kontroll over alle aspekter av livet. I andre tilfeller kan det bety å engasjere seg i overdreven og unødvendig risikotaking drevet av en avhengighet til "å være på kanten", ifølge Kenneth Sher, Ph.D.

Intimitet

Barn av alkoholikere ofte lære å skjule eller undertrykke følelser snarere enn å uttrykke dem. I deres sinn, kan uttrykke følelser føre til uforutsigbare og negative konsekvenser. Som voksne disse barna ofte uttrykke hengivenhet ved å prøve å fikse andres problemer eller "redde" dem heller enn handling som en partner eller bli intim med dem.

Selvtillit

Barn av alkoholikere baserer ofte sin selvfølelse og egenverd på andres meninger. Mange barn av alkoholikere sliter med å være "god nok" til å få positiv oppmerksomhet fra sine foreldre eller foreldre og i mange tilfeller fortsatt ikke får det positiv oppmerksomhet. Dette kan føre til en ekstrem trang til å være "perfekt", og følelsen av at de er aldri så gode som de burde være, plassere angre vekt på andres meninger, deres prestasjoner og prestasjoner.

Avhengighet

Barn av alkoholikere er mer utsatt for avhengighet, tvang og selvdestruktiv atferd. I tillegg til å være mer utsatt for alkoholisme og narkotika seg overgrep, barn av alkoholikere ofte forbli i fornærmende eller usunne sammenhenger ut fra en tro på at disse relasjonene er normal eller er bedre enn ingen sammenheng i det hele tatt. Sine problemer med selvtillit i mange tilfeller gjøre dem tilbøyelig til å tro at de fortjener misbruk eller at den andre personens negative meninger om dem er gyldige.

Slik holder Positiv i vanskelige tider

Alle ansikter vanskelige tider. Livet kan være en test! Hvordan du tolker og reagerer på livets utfordringer er nøkkelen. Bevisst endre tankene dine og velger å forankre deg i den positive har mange rewards.Follow tipsene nedenfor for å holde seg positiv og myndighet i vanskelige tider.

Bruksanvisning

Holde Positiv i vanskelige tider

Vurdere situasjonen. Noen ganger er det lett å farge situasjonen som mer alvorlig og dramatisk enn den faktisk er. I stedet for å bli innrullert i drama eller blir altfor identifisert med følelsene dine, se på situasjonen fra en frittliggende perspektiv. Være et vitne! Dette vil hjelpe deg å finne ideen eller følelsen du har som skaper situasjonen som "vanskelig".

Slutt å se deg selv som et offer. Dette er en stor fallgruve. Når du føler at noen andre eller noen situasjon er ansvarlig for din vanskelighet, gi deg din makt bort. Egne som du er en kraftig co-skaperen av livet ditt, og at du er ansvarlig for dine følelser. Deretter kan du diktere hva du vil, eller hvordan du vil føle deg i vanskelige tider. Du kan velge! Står i din makt og du står i det positive.

Tillat deg selv tid og rom til å utløse en følelse. Undertrykke følelser er ikke sunt. Tillat deg selv å føle det som er til stede om situasjonen. Hvis du er sint på noen, traff en boksesekk for en stund og fortsette å spørre deg selv hva du ønsker. Gråte hvis du trenger å gråte. Ring en nær venn og dele dine følelser. En god utgivelsen vil nesten alltid endre tenkemåte og utsikter.

Se etter velsignelse i forkledning. Tilsynelatende vanskelige tider alltid har noen leksjon og velsignelse i dem. Se undervisningen i situasjonen og ta en opplyst perspektiv. Snakk med noen som har et annet liv perspektiv enn deg og en god sans for humor. Latter er utrolig healing og kan lette tunge situasjoner.

Ta vare på deg selv. Spise riktig, få nok hvile, trene og gjøre ting som du liker. Hvis du har til en tendens til en situasjon ofte, eller gi omsorg til noen som er syke, ta hyppige pauser for å få sentrert ved å strekke, meditere eller dyp pust. Hvis du støtter deg fullt ut er det mye lettere å holde seg positiv.

Lav selvfølelse hos barn

Et barn som har lav selvfølelse vil påvirke nesten alle med hvem han kommer i jevnlig kontakt. Lav selvfølelse påvirker barnet fordi han er ofte ikke i stand til å fullføre ting på grunn av en mangel på tillit. Det påvirker foreldrene fordi de ofte ikke vet hvordan de skal forbedre sin selvfølelse. Den kan også påvirke sine jevnaldrende. Heldigvis er det varselsignaler som kan hjelpe folk å identifisere et barn med lav selvfølelse.

Avslutte

Avslutte er en enkel måte for et barn som har lav selvtillit til å prøve å få en viss kontroll. For eksempel hvis et barn med liten tillit til seg selv er å spille et spill der han sliter, i stedet for følelsen som om han ikke er god nok han slutter ofte for å unngå følelsen av at han ikke er i stand til å fullføre oppgaven eller spillet. Barn ofte gjør en unnskyldning at spillet eller aktiviteten er dum eller kjedelig.

Klovner i kamp

Noen barn gjør vitser eller klovn rundt på annen måte når de mangler tillit til seg selv. Dette skjer ofte når et barn er følelsen press. Fungerende dum hjelper ham til å glemme om trykket for et øyeblikk, men det gjør ingenting for å løse roten av problemet.

Mobbing

Mobbing er et klassisk eksempel på et barn handler ut i en fysisk måte fordi han føler mindreverdig på annen måte til sine jevnaldrende. Dette gjelder spesielt i situasjoner hvor barn føler sårbare. Barn med lav selvfølelse oppsøke jevnaldrende som har en merkbar svakhet og tære på dem til å ta oppmerksomheten bort fra sine egne insufficiencies.

Impulsivitet

Bare fordi et barn er impulsive betyr ikke at han har lav selvfølelse. Men i mange tilfeller barn med liten tillit i seg selv er impulsive til tider, for eksempel når de gjør skolearbeid. For eksempel kan et barn som sliter med matematikk føre sin papir raskt å bare få det overstått, uavhengig av om svarene er riktige.

Denial

Ordene "jeg bryr meg ikke" er ofte hørt fra barn med selvtillit problemer. Barn som sier de ikke bryr seg om en skoleoppgave, deres sosiale liv, deres familieliv eller andre situasjoner håper å unngå å snakke om problemer de ville heller undertrykke.

Hvordan å undertrykke appetitt for raskere vekttap

Det finnes måter å undertrykke appetitten som kan brukes i forbindelse med et sunt kosthold for å øke hastigheten på vekttap. Følg disse trinnene for å undertrykke appetitten naturlig og gjøre vekttap enklere.

Hvordan å undertrykke appetitt for raskere vekttap

•  Drikk mye vann. Staying riktig hydrert vil hjelpe dempe suget som ville ha ført til overspising. Ofte dehydrering er faktisk forveksles med sult, så på en måte, er vann en naturlig appetitt suppressant.

Spis mindre måltider, oftere. Når du spiser mindre måltider utover dagen, du gjør det vanskeligere for kroppen å gå inn i sult-modus, som er det som fører til en sterkere følelse av sult. Å spise ofte og sunt er en god måte å temme appetitten.

Kaffe kan tjene som en appetitt suppressant. Å drikke en kopp om morgenen og en kopp med lunsj kan hjelpe deg til å føle deg mindre sulten og fylle opp raskere. Bare pass på at du ikke drikker for mye eller koffein vil gjøre deg nervøs!

Fyll opp på fiber, og du vil redusere appetitten og holde deg mett lenger. Fiber er bra for vekttap og fungerer som en naturlig og sunn appetitt suppressant. Grønnsaker vil gjøre susen!

Tren for å undertrykke appetitten. Intens kardio kan faktisk gjøre at du føler deg sulten, men lett cardio (for eksempel en tur etter middag) kan tjene som en appetitt suppressant.

Ikke noen gang sulte deg selv; spise for lite faktisk gjør legemet tilbøyelig til vektøkning. Tenk moderasjon for vekttap suksess.

Trygge måter å undertrykke en appetitt

Hvis du er fristet til å bruke over-the-counter appetittdempende midler for å fremme hurtig vekttap, vurdere råd fra Mayo Clinic, som bemerker at disse tilskuddene ikke gir varige resultater. For trygge måter å undertrykke appetitten og opprettholde varig vekttap, endre matvaner og følger en kraftig mosjon rutine.

Vann

Sikt på 64 gram vann, en trygg appetitt suppressant, per dag. Naturalnews.com skribent Mike Adams foreslår å drikke et glass vann når du føler deg sulten og venter på 10 minutter. Vannet kan redusere sultfølelse. Hvis du ikke liker vanlig vann, presse litt eller appelsin eller sitron i den. Andre drikke valg inkluderer grønnsaksbuljong og urtete. Spis en frukt eller annen sunn snacks hvis sult vedvarer.

Grønne grønnsaker og frukt

Spis grønnsaker som salat, grønnkål, kål, bok choy og andre mørke grønne blader. Du kan spise mer av disse grønnsak fordi de er lavt i kalorier, inneholder vann og fiber, og er mettende. Gjør grønnsaker den viktigste delen av et måltid, eller spise disse greener i en salat. Duskregn grønnsaker med olivenolje fordi de gode fettstoffer i olje arbeid som naturlig appetittdempende midler. Som grønnsaker, frukt er kalorifattig mat som inneholder fiber og vann, som fyller deg opp. Prøv epler, ananas, guava, appelsiner og druer. Frukt og grønnsaker tjene som et sunt alternativ til junk food: Potetgull, godteri og andre bearbeidede matvarer inneholder flere kalorier og færre næringsstoffer - og la deg følelsen sulten.

Spis ofte

Start dagen med en sunn frokost, som vil gjøre deg mindre sannsynlig å overspise i løpet av dagen. Å spise regelmessig trygt undertrykker appetitten. Sørg for å spise hver to til tre timer hver dag, med tre hovedmåltider og to mellommåltider. Inkludere protein, karbohydrater og sunt fett i hver matbit og måltid. En sunn snacks, for eksempel et eple og en liten håndfull nøtter, inneholder alle disse næringsstoffene.

Hard fysisk trening

Engasjere seg i energisk aerobic trening for å undertrykke appetitten. Tretti minutter om dagen er nok til å påvirke hormonene som styrer sult. En studie 2008 rapportert i American Journal of Physiology-forskrifter, Integrative and Comparative Physiology fant at personer som er engasjert i 60-minutter med hard trening følte mindre sulten enn folk som fokuserte på vekttrening.