Digidexo.com

Forebygging av alkoholfrie fatty leversykdom

Ifølge Mayo Clinic, "ikke-alkoholisk fettlever sykdom er vanlig og, for de fleste, forårsaker ingen tegn og symptomer og ingen komplikasjoner. Men i enkelte personer med alkoholisk fettleversykdom, kan fettet som samler seg føre til betennelse og arrdannelse i leveren . " Denne sykdommen varierer fra harmløs alkoholisk fettlever til moderat plagsom alkoholisk steatohepatitis til slutt den mest skadelige alkoholisk fettleversykdom med tilhørende skrumplever. For å hindre de farlige symptomer og progresjon av sykdommen, er nøkkelen til å hindre fettleversykdom alle sammen.

Fordelen med Weight Loss & Exercise

En USNews.com helse rapport om forebygging av alkoholisk fettleversykdom anbefaler å miste vekt og trene regelmessig. Å miste vekt velig kan føre til fettlever sykdom å være "reversert i de som mistet minst ni prosent av kroppsvekten sin."

De som allerede trener regelmessig bør vurdere å endre sine matvaner for ytterligere beskyttelse mot denne sykdommen. Kutt ut matvarer som inneholder mye mettet fett og transfett. Øk din magre proteininntaket, spise mer frukt og grønnsaker, spiser hjerte-sunt fett som olivenolje og avocado, og legge hele korn til ditt daglige inntak for å hindre eller reversere denne sykdommen.

Drikk en sporadisk glass vin

Den USNews.com helse Rapporten anbefaler også å drikke en og annen glass vin. "Forskere ved University of California-San Diego School of Medicine fant at å drikke et glass vin om dagen kan redusere risikoen for ikke-alkoholisk fettleversykdom. Studier deltakere som rapporterte å drikke opp til ett glass vin per dag hadde sin risiko for lever sykdom halvert, sammenlignet med de som drakk ikke alkohol. " Siden denne formen for fettlever sykdom ikke er forårsaket av alkoholforbruk vin vil ikke forårsake noen skade.

Behandle alle medisinske tilstander

Ved å unngå å gå til legen for andre medisinske tilstander som høyt blodtrykk, diabetes og høyt kolesterol, er du øker sjansene for å utvikle ikke-alkoholisk fettleversykdom. De fleste av disse forholdene kan bli behandlet av endringer i livsstil som er nevnt i denne artikkelen, så det vil være fordelaktig rundt. Januar W. Payne, forfatteren av USNews.com artikkelen sier, "Folk med fettlever bør følge sine legenes anbefalinger for medisiner og kontroll av disse forholdene", men ikke advare ikke å prøve eksperimentell behandling som det ikke er en bevist medisinsk kur for fatty leversykdom.