Digidexo.com

Riktige måten å bære kontakter

Hvis du er redd for å få kontakter fordi du ikke liker tanken på å komme så tett opp mot øyet, eller fordi du er usikker på prosessen, så vet det ikke er så vanskelig. Selvfølgelig tar det litt øvelse, men du vil bli vant til det. Normalt tar det flere prøver å få det riktig. Kanskje du har hatt dårlige erfaringer med kontakter før, men hvis du prøver det igjen kan det være bedre denne gangen.

Før du starter

Før du begynner å sette kontaktene dine i, må du ha din stasjon klar. Du vil trenge din løsning og kontaktene dine i nærheten. Vask hendene grundig i tillegg til å fjerne eventuelle bakterier som ellers ville bli satt inn i øyet eller noe rusk som kan komme på kontakten.

Hvis det er noen er ditt hjem ved hjelp av kontakter, kontroller at du har de riktige. Du bør ikke bruke andres kontakter av ulike grunner. De kunne være skitten eller feil resept. Hvis kontaktene er utløpt, kan du ikke bruke dem. De kan bli skadet eller kan skade øynene dine.

Påføring Lens

Rist kontakt saken før du åpner det i tilfelle kontaktene står fast på beholderen. Skyv den første kontakten ut og inn på håndflaten og slippe noen løsning på det før du setter den på fingeren din. Når du har linsen på tuppen av fingeren bør det være i en "U" form. Dette er den riktige måten å plassere den i noen objektiv har en fargetone til dem, hvis det er tilfelle, ser på dem nedover -. Kanten bør se blå eller grønn, avhengig av type. Hvis linsen er invertert, så vil det være klart. Ellers hvis objektivet er invertert så vil det føles ubehagelig når på øyet. Selv om det ikke vil skade øyet, bør den tas ut og slått den rette måten.

Med tommelen og fingrene på den annen side å holde øye åpen. Mens du ser oppover eller fremover, hva er enklere, plasserer linsen på det hvite i øyet og rull med øyet, da blinke.

Iført Times

Daglig slitasje kontakter er laget for å brukes i løpet av dagen, men for å bli tatt ut om natten. Men hvis du er en ny bruker, bør du starte ut bare brukt dem i fire timer en dag og gradvis øke bruken av en time hver dag til du kommer til en hel dag for å la øynene dine til å justere. Du kan oppleve svimmelhet ellers.

Utvidet slitasje kontakter kan bæres over natten for opp til seks dager og netter, men det er noen konsekvenser i å gjøre det for eksempel å få hornhinneinfeksjoner. Dette er vanligvis brakt videre fra feil vare på objektivet og sjeldne rengjøring.