Digidexo.com

Grapefruktkjerneekstrakt & Sinus infeksjoner

Grapefruktkjerneekstrakt & Sinus infeksjoner


Bihulebetennelse og bihulebetennelse er betennelser i sinus og nesegangene, ifølge eMedicineHealth. En hodepine eller trykk i øyne, nese og kinn området er symptomer. Hvis en person har en bihulebetennelse, kunne hun også ha en hoste, feber, dårlig ånde og tett nese. Ifølge LearningHerbs.com, bihulebetennelse er den øverste årsaken til legebesøk. Naturlige behandlinger kan bidra til å lette smerte og lidelse.

Betydning

Grapefruktkjerneekstrakt lindrer symptomene på bihulebetennelse, ifølge LearningHerbs.com. De bemerker at grapefruktkjerneekstrakt er den mektigste urte antibiotika og soppdrepende. På grunn av sin styrke, anbefaler de at du spe den med vann før bruk.

Betraktninger

LearningHerbs.com anbefaler at alle som er utsatt for bihulebetennelse eller noen som får en og annen tett nese på grunn av forkjølelse bør få en neti potten, en pott som brukes til å rense ut nesegangene. De hevder at neti potten er det beste middel for bihulebetennelse.

Bruk

Hvis du har en bihulebetennelse og en neti pott, bare legge til et par dråper grapefruktkjerneekstrakt til neti potten med litt varmt vann. Ellers fortynne grapefruktkjerneekstrakt i varmt vann og fylle en nasal sprøyta. Spray den opp i nesen hver time før symptomene avta.

Case Study

En pasient som lider av kronisk bihulebetennelse prøvd alt, inkludert kirurgi, for å lindre sinus problemer. Han oppdaget en studie utført ved Mayo Clinic, publisert i ScienceDaily.com, som viste sopp å være årsaken til de fleste bihuleproblemer. Denne pasienten fant at grapefruktkjerneekstrakt er en kraftig soppdrepende middel. Etter blanding av grapefruktkjerneekstrakt med vann og ved hjelp av den som en nesespray, denne pasienten fikk lettelse etter bare en uke. De tykke slim i nesen hadde tynnet, stuffiness hadde gått ned, hodepine forsvant, den brennende inne i nesen stoppet og uskarpe øyne ryddet opp.

Hvor kjøpe

The Mayo Clinic studie viste at medisiner og antibiotika var ikke effektive for bihuleproblemer fordi de målrette bakterier, ikke sopp, som de fant, er årsaken til de fleste bihulebetennelse. Hvis du ønsker å gi grapefruktkjerneekstrakt en prøve, kan du finne det på de fleste helsekostbutikker eller naturlig mat co-op, ifølge LearningHerbs.com.