Digidexo.com

Oregano Oil Farer

Oregano Oil Farer


Oregano olje er en potent form av oregano og kan ha antibakteriell, soppdrepende og antiseptiske egenskaper. Pure oregano Oljen kan være nyttig i behandling av visse medisinske tilstander, og kan være en effektiv topisk behandling. Imidlertid er oregano oljen ikke ment for internt bruk i store doser og lokal applikasjon kan gi bivirkninger. Kontakt alltid lege med spørsmål om riktig bruk av oregano olje.

Mangel på vitenskapelige bevis

Ifølge Mayo Clinic, mens oregano olje har vist seg å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper, det har ikke vært tilstrekkelige vitenskapelige studier for å bevise sin effektivitet mot visse medisinske tilstander, som for eksempel bihulebetennelse. Alltid snakke med en lege før du bruker oregano olje som en medisinsk behandling.

Brenning

Når den plasseres direkte på huden, kan olje av oregano forårsake en intens oppvarming følelse som kan føle seg ligner et brannsår. Av denne grunn bør oregano olje ikke brukes på barn. Fortynning med vegetabilsk olje forut for topisk anvendelse kan redusere eller forhindre brennende følelse.

Toksisitet

Olje av oregano kan være giftig når forbrukes i store doser. Bare én dråpe oregano olje bør brukes til internt bruk, og bør kombineres med olivenolje eller honning. Det kan også tilsettes til juice eller soyamelk.

Tvilsom Purity

Det kan være vanskelig å finne ren oregano olje, så mange kilder er syntetiske eller har ekstremt lave nivåer av ren oregano olje. Den carvacrol i oregano olje er hva som gir de helsemessige fordelene, så se etter produkter med høye nivåer av carvacrol. Ifølge nettstedet helse og urter, oregano olje som inneholder 75 til 85 prosent carvacrol og thymol 2 prosent er den mest effektive.