Digidexo.com

Oppskrift for å få vekt

Folk som er ekstremt tynne tendens til å ha svakt immunforsvar, bli syk oftere og har lavere utvinning ganger for sykdom. De kan også ha lav muskelmasse og dårlig hår, tenner og hud.

En god måte å forbruke flere kalorier når du er på en vektøkning diett, er å drikke shakes som er høy i kalorier.

High Protein, høyt kalori Shakes

For en høy-protein, høy-kalori shake, kombinere: 1 kopp helmelk, 3 ss helmelk pulver, to kuler iskrem, 1 ss sjokolade sirup, (1/4 kopp frukt valgfritt ) og honning eller sukker etter smak. Bland ingrediensene i en blender for en deilig, høy-kalori riste. A 1 kopp servering av denne shake gir 400 kalorier.

To flere smaker

Kombiner tre kuler av sjokolade protein pulver, 1/2 kopp skummet cottage cheese, 1/2 kopp kokt havregryn, 2 ss peanøttsmør og 2 ss kakaopulver. Bland ingrediensene sammen og drikke for en deilig høy-kalori riste.

For en annen smak, prøve 2 kopper melk kombinert med en banan, tre scoops av vanilje protein pulver og tre streker av kanel. Du kan også legge til 3 ts av linfrøolje. Blend og nyte.

Shakes og et riktig kosthold

En annen god shake å prøve er to scoops av vanilje protein pulver, 2 kopper melk, to konvolutter med varm sjokolade blanding, en banan og 2 ss peanøttsmør.

Disse høy-protein, er høy-kalori rister ment å utfylle ditt vanlige kosthold og legge til kalorier. De er ikke en erstatning for måltider. Fortsett å spise en godt balansert kosthold som inkluderer frisk frukt og grønnsaker, hele korn, pasta, helmelk og andre full fete meieriprodukter og storfekjøtt og kylling for protein. Ikke prøv å få vekt ved å spise junk food eller drikke full sukker brus.