Digidexo.com

Hva Foods Bør Røykere spise mer av for å få alle de vitaminer og næringsstoffer de trenger?

Hva Foods Bør Røykere spise mer av for å få alle de vitaminer og næringsstoffer de trenger?


Røyking er en vane som fører til alvorlige negative effekter på helsen din. Lungesykdommer, inkludert lungekreft, er direkte knyttet til røyking. Røykernes risiko for hjertesykdom og hjerneslag er betydelig høyere enn ikke-røykere 'risiko. I tillegg til disse mer langsiktige effekter, røykere får forkjølelse og influensa oftere på grunn av en deprimert immunsystem. Røyking fører også andre luftveissykdommer og kreft i tillegg til osteoporose og høyt kolesterol. Mens ernæring ikke kan reversere effekten av de kjemikaliene som finnes i sigaretter, kan det hjelpe deg å erstatte noen av de vitaminer og mineraler tapt.

Røyking og ernæring

Røykere har en tendens til å ha dårligere ernæringsmessige vaner fordi de begjærer sigaretter rundt måltidene. Sigaretter hindre opptaket av mange vitaminer og mineraler i kroppen din. Røyking kan gjøre smakssansen svakere og undertrykke appetitten.

Vitamin C

Røykere har lavere nivåer av vitamin C enn ikke-røykere. Vitamin C er en viktig antioksydant. The Office of Kosttilskudd anbefaler at en voksen mann bør inntaket ca 90 mg vitamin C per dag, og kvinner trenger 75 mg. Røykere trenger i tillegg 35 mg vitamin C per dag. Det amerikanske Department of Agriculture rapporterer at en mellomstor appelsin inneholder ca 70 mg vitamin C, og en halv kopp kokt brokkoli har 60 mg. Et annet alternativ ville være å ta et supplement.

Antioksidant rik mat

Antioksidanter øke immunforsvaret og hjelper kroppen avverge mange sykdommer. Frukt og grønnsaker med sterke farger har en tendens til å være høy i antioksidanter. Prøv bær, søte poteter, brokkoli og tomater. Drikke grønn te øker også antioksidantnivåer. Imidlertid vil spise og drikke antioksidantrike matvarer ikke redde deg fra den negative virkningen av røyking.

Vektøkning Når Avslutte

Mange frykter å bli vekt når de slutter å røyke. Men skjer dette til folk som henvender seg til mat i stedet for sigaretter. Gjennom et sunt kosthold og del kontroll, er vektøkning unngått.