Digidexo.com

Måter å stoppe sukker cravings

Når kroppens energireserver er oppbrukt, vil kroppen søthunger eller koffein for å øke sin energinivå. I stedet for å la legemet komme ned til et punkt der det higer sukker, er det bedre å opprettholde energireservene i løpet av dagen. Dette kan gjøres gjennom riktig matvaner og velge riktig mat å avverge sukker cravings.

Matvaner

Ernæringseksperter anbefaler å spise frokost daglig for å unngå sukker cravings senere. Faktisk bør ethvert måltid ikke hoppes som hver gang et måltid er hoppet over, energi dråper og du begynner å kreve sukkerholdige matvarer for en rask energi boost. I tillegg, i stedet for tre store måltider, er folk rådes til å spise en rekke små måltider gjennom dagen for å holde energinivået opp. Ideelt sett bør en person ikke gå uten en matbit eller fullverdig måltid for mer enn fem timer.

Typer mat

Sammen med å spise nok i løpet av dagen, bør folk også se hva de spiser. Protein-baserte matvarer som beef jerky og nøtter er best for snacks, som er oster, protein barer og egg. Disse vil holde kroppens energi opp gjennom hele dagen. I tillegg bør proteiner og fett bli inkludert med hvert måltid for å holde blodsukkeret opp og sukker cravings i sjakk. Sunne kilder til protein er kylling, kalkun, fisk, magert rødt kjøtt og sjømat. Spise naturlig sukker hjelper også avverge cravings for dårlig sukker, slik som de som finnes i godteri og iskrem. I stedet spiser frukt. Frukt gjør to ting - det tilfredsstiller sukker sug og fiber i det holder blodsukkeret stiger for raskt. Høyt blodsukker innhold faktisk fører til mer sukker cravings.

Andre metoder

Få nok søvn også fortauskanter sukker cravings så det holder stressnivået økte. Økninger i stress ofte fører til sukker cravings. Folk oppfordres til å ta en tur etter et måltid i stedet for å spise dessert som den fysiske aktiviteten øker serotoninnivået, akkurat som sukker gjør. Børsting og gargling etter et måltid kan også holde deg fra craving en sukkerholdig dessert. Det betyr ikke nødvendigvis stoppe suget, men det gjør sukkerholdige matvarer smaker ikke så godt, holde deg fra å spise dessert.