Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat men får en større rumpe

Hvordan å miste Belly Fat men får en større rumpe


Oppnå en flat, tonet mage krever engasjement og tålmodighet. Hvis du ønsker å miste fett fra magen din og få en større rumpe, kan det ikke være så lett. Det er ikke mulig å få øye redusere. Imidlertid er det mulig å konsentrere seg mer på et bestemt område ved trening. Du kan tone og stramme magemuskler med en kombinasjon av kardiovaskulær trening, toning øvelser og et sunt kosthold. Du kan stramme og løfte baken ved å utføre ulike øvelser som er rettet mot de musklene i rumpe området.

Hvordan å miste Belly Fat men får en større rumpe

Utfør kardiovaskulær trening for å bidra til å styrke rumpe muskler og brenne fett. Brenne fett vil bidra til å redusere midjen din. Ved hjelp av tredemølle, gå i trapper og bruke elliptiske er gode hjerte-øvelser å utføre. Alltid varme opp musklene ved å strekke, gå eller jogge sakte i fem minutter, før du begynner treningen.

2 Gjør sammensatte øvelser - som knebøy - bruk av vekter. Knebøy er utmerket for å bygge rumpe musklene. Du trenger ikke å utføre dem med vekter, selv om de er mer effektive med vekter enn uten. Ved hjelp av manualer eller en vektstang, stå med føttene hip bredde hverandre. Trekk magemusklene i Hold manualer eller vektstang på skuldrene.; grep fast. Bøy knærne. Tenk deg at du kommer til å sitte ned. Klem rumpe muskler og komme opp igjen. Har tre sett med 10 repetisjoner.

Spis rikelig med protein-rik mat, for å hjelpe kroppen forbrenne fett raskere og hjelp i utvinningen av musklene dine. Spis rikelig med magre proteinkilder, som for eksempel bønner og lav-fett tofu.

Lose Belly Fat

Gjør kne heiser, for den nedre magen. Bruk en pull-up bar, heve armene og grep baren. Tillat dine ben å utvide mot gulvet. Ta med knærne opp mot brystet; bringe knærne ned igjen. Gjør dette 20 ganger.

Arbeid dine obliques, som er kjærlighet håndtak. Ligg på gulvet; strekke armene ut til siden. Løft knærne; løft bena opp fra gulvet. Med føttene sammen og knærne bøyd, sørg for at overkroppen beveger seg ikke. Flytte bena til høyre. Uten å berøre gulvet, flytte dem til sentrum, deretter til venstre. Gjør 15 repetisjoner på begge sider. Husk å holde magemusklene i og puste sakte.

Gjør stabilitet ball sit-ups. Sitt på ballen, ta deg frem slik at du er på ryggen. Holde føttene godt plantet på gulvet, og knærne bøyd. Hold magemusklene spent. Legg hendene ved ørene eller på templer. Ta med skuldrene litt opp, stramme magemusklene og få skuldrene ned igjen. Gjør 20 repetisjoner.

Spis en lav-kalori diett. Konsumere rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Drikk rikelig med vann; drikke åtte til ti glass vann om dagen. Holde kroppen hydrert øker stoffskiftet med opptil tre prosent.