Digidexo.com

Tidsskrifter for Nurse utøvere

Tidsskrifter for Nurse utøvere


En sykepleier utøveren gir bred fysisk og psykisk helsevern i henne spesialisert område av trening. Den typiske sykepleier utøveren har en avansert høyskole grad i diagnostisering og behandling av medisinske tilstander og må være lisensiert til å praktisere. Med den spesialiserte kunnskapen som kreves for å holde seg på toppen av det medisinske feltet, er det en rekke publikasjoner rettet mot sykepleier utøveren som gjør henne til å holde seg på toppen av den siste utviklingen i hennes yrke.

Journal for Nurse utøvere

Journal for Nurse utøvere er den offisielle utgivelsen av American College for Nurse utøvere. Det gir dem i nyhetene feltet og analyse av de nyeste kliniske utviklingen i medisin. Tidsskriftet inneholder fagfellevurderte artikler og kommentarer om statlige tilsyn av yrket av sykepleier utøveren. Publikasjonen er sendt månedlig.

The Nurse Practitioner: The American Journal of Primary Healthcare

Nurse Practitioner er en 20.000 sirkulasjon publikasjon som fungerer som et månedlig informasjonskilde til sykepleier utøvere og primærhelsetjenesten kliniske sykepleiere. Innholdet er anmeldt av kolleger som jobber i bransjen og dekker behandling og diagnose emner samt forskning og politikk nyheter og analyser. The Nurse Practitioner inneholder også funksjoner, søyler og opplæringsprogrammer for å hjelpe til med videreutdanning som kreves for å holde deg oppdatert innen medisin.

Journal of American Academy of Nurse utøvere

The Journal of American Academy of Nurse utøvere publiseres månedlig som den offisielle utgivelsen av American Academy of Nurse utøvere. Tidsskriftet har eksistert siden 1989 og har som sitt spesifikke formål etterutdanning av helsepersonell med interesse for primærhelsetjenesten behandling. Dekker den månedlige publikasjonen kliniske problemstillinger, helsepolitiske, forskning og utdanning emner.

Forhånd for Nurse utøvere

Forhånd for Nurse utøvere er et tidsskrift som talsmenn for de problemstillinger som påvirker de som trente som sykepleier utøvere. Advance er ikke tilknyttet noen profesjonelle organisasjoner, men fungerer uavhengig av hverandre med en forfatter stab består av fagfolk. Tidsskriftet holder sin redaksjonelle fokus på saker som for eksempel pediatri og kvinners helse, områder hvor sykepleier utøvere er etterspurt.