Digidexo.com

Ernæringsmessige fordeler av avokado

Ernæringsmessige fordeler av avokado


Hvorfor Kosten ofte avvise den edle avocado som en forbudt frukt? Dette ambrosial frukten er en av de mest næringsrike i planteriket. Selv om kaloriinnholdet er høyt, avocados har vitaminer og mineraler av grønne grønnsaker, protein av kjøtt og gi viktige kroppsoljer. Avokado bidrar nesten 20 vitaminer, mineraler og gunstige plantestoffer som kan bidra til den ernæringsmessige kvaliteten av kostholdet ditt, i henhold til California Avocado kommisjonen. Spise avokadoer kan faktisk hjelpe vekttap, spesielt hvis dieter tilstreber en perfekt alkaliske / syrebalanse. Når godt næret, føles kroppen mett og craves mindre mat.

Misforståelse om å spise Avocado

Bob Bergh, Ph.D., Botanisk institutt og plantevitenskap ved University of California, utfordrer opinionen og forsvarer avokado ernæringsmessige fordeler. "Mange mennesker setter pris på den deilige smaken av avokado, men er redd for dem for (feilaktig) kostholdsmessige grunner. De derfor unngå avokado eller spiser mindre enn de kunne, på grunn av ufullstendige eller feilaktige ernæringsmessige informasjon," sier han i en 1992 studie med tittelen " Avocado og Human Nutrition, noen menneskelige helsemessige aspekter av Avocado. " Olje av avokado har kulinariske og helsemessige fordeler, sier Bergh. "Jo større bruk av hele frukten har viktige fordeler:. Nytten i menneskelig vektkontroll, høy næringstetthet, kilde til store antioksidanter, hjerneslag forebygging, frukt proteinkilde, fiber kilde, som babymat og andre kosttilskudd fordeler"

Lastet med antioksidanter

Dette oversett frukt blir lite varsel i helsekost kompendier, men Avokado har like mye, eller mer, kalium og vitamin B6 som en banan, ifølge Bergh. "Vitamin B6 (pyridoksin) er viktig for nervesystemet, røde blodceller, tenner og tannkjøtt," forklarer han. Frukten inneholder også vitamin C, E og beta-karoten. En avocado gir dobbelt vårt daglige behov for disse tre kraftige antioksidanter vitaminer. Det er også er rik på kobber og jern, i henhold til Bergh.

Reduserer Kolesterol

Avokado å opprettholde gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol, ifølge Bergh. Deres kaliumnivå er høyere enn jordbær, appelsiner, gulrøtter og sommer squash, sier hans forskning. Avokado er høy i de gunstige enumettet fett som bidrar til øke basal metabolisme rate, noe som påvirker kaloriforbrenningen. En artikkel i Journal of American Medical Association (november 2005) uttalt at enumettet fett er assosiert med lavere blodtrykk.
Og avocado bidrar til å forbedre den alkaliske-syre balansen i kroppen. "Kronisk lavgradig metabolsk acidose bidrar til for tidlig aldring ved å svekke cellular funksjon," ifølge "The Acid Alkaline Food Guide", av Dr. Susan E. Brown og Larry Trivieri jr "Ved å svekke cellular funksjon, hindrer acidose celler fra riktig å produsere og vedlikeholde proteiner som trengs for mobilnettet reparasjon, og uten evne til å reparere seg selv, celler alder, "skriver de.

Forbedrer Liver Helse

Nylige avocado forskning er å gi gode grunner til å spise frukten. Likevel virker den gjennomsnittlige personen har fortsatt mangelfull informasjon. "Foruten å tilby smak og ernæring, avokado synes å forbedre leveren helse", sier Hirokazu Kawagishi, professor i anvendt biologisk kjemi, i Shizuoka University i Japan, hvis arbeid er sitert på Bio-medicine.org. "Jeg har begynt å spise avokado mer meg selv på grunn av denne studien," han er sitert sa. De universitetsforskere matet avocado og 22 andre frukter til rotter som ble injisert med D-galaktosamin, et stoff som fører til leverskade og resulterer i celledød. Rottene matet avocado hadde minst leverskader.

Kilde til fiber og protein

Frukt legge fiber i dietten. Høy fiber inntak reduserer risikoen for diabetes, høyt blodtrykk, hjerte-og karsykdommer, overvekt og visse typer kreft. Proteinet summen for en gjennomsnittlig avocado, på 5 gram, gjør det verdifullt for folk som ønsker å begrense kjøtt og meieri inntak.

Avocado bruksområder på kjøkkenet

Hvor flott at denne deilig mat, fylling og næringsrik, gir så mange fordeler. På 50 kalorier for en femtedel av en avokado, kan frukten legges til din diett som en dip, pålegg, hors d'oeuvre, garnityr, i salater eller suppe, og som dessert. For å få en rekke fristende oppskrifter, som avokado reker cocktail, omtalt som frokost burritos og avokado vegetarisk tacos, gå til www.avocado.org.
.