Digidexo.com

Alternativ behandling for Alzheimers

Alternativ behandling for Alzheimers


Alzheimers er en form for demens som påvirker hjernen, hukommelse og livskvalitet for pasienten og pasientens kjære. Jo tidligere behandlingen er mottatt, jo bedre utfall og tregere at Alzheimers er sannsynlig å komme videre. Selv om det ikke vitenskapelig bevist, det finnes alternative behandlinger for Alzheimers, inkludert de som er ment å bidra til å forebygge sykdommen.

Vitamin C

Vitamin C er et potensielt alternativ behandling for Alzheimers. Det er en antioksidant, noe som betyr at det bekjemper frie radikaler. Frie radikaler er antatt å ha en negativ virkning på genetisk materiale og sammensetningen av cellene. Skader fra frie radikaler er tenkt å bidra føre til utvikling av Alzheimers. Vitamin C kan brukes for å bidra til å hindre skade fra frie radikaler i hjernen.

Vitamin E

Et annet alternativ behandling for Alzheimers er vitamin E. Vitamin E, som vitamin C, er en antioksidant og er også tenkt å beskytte hjernen mot skader fra frie radikaler. Vitamin E i høye doser kan forbedre funksjonen noen, men antas ikke å påvirke kognitive evner. Vitamin E eiendommer kan forsterkes når den kombineres med vitamin C. Husk at store doser av vitamin E kan ha bivirkninger, og kan samhandle med andre medisiner, så ta kontakt med en lege før du tar.

Sitronmelisse

Sitronmelisse (melissa officinalis) kan brukes som et alternativ behandling for Alzheimers. Selv om det ikke vil herde Alzheimers, sitronbalsam har blitt benyttet for det formål å forbedre hukommelsen. Det er antatt at sitronmelisse forbedrer hukommelsen ved binding til signalstoffet acetylkolin og styrke aktiviteten til det. Acetylkolin hjelper til med læring og hukommelse, og sender også meldinger fra motoriske nerver til muskler. Sitronmelisse er tenkt å forbedre evnen til å lære, ta vare på informasjon og hente informasjon. Sitronmelisse har ingen kjente betydelige bivirkninger.

Ginko Biloba

Gingko biloba er et annet mulig alternativ behandling for Alzheimers som antas å forbedre funksjonen til hjernen. Det er antatt at ginko biloba er en antioksidant og en anti-inflammatorisk. Det hevder også å øke blodstrøm og sirkulasjon til hjernen. Ginko biloba kan også bidra til å stoppe veksten av beta-amyloid, som er et protein som utvikler amyloid plager i hjernen hos Alzheimer-pasienter. Mulige bivirkninger for ginko biloba inkludere reaksjoner på anestesi og problemer med blodpropp.