Digidexo.com

Hvordan bli kvitt veggedyr for spedbarn

Hvordan bli kvitt veggedyr for spedbarn


Veggdyr er en plage for noen, men foreldre som finner insektsbitt på sine spedbarn når de våkner hver morgen vil definitivt ønsker å bekrefte og eliminere skadedyr. Avhengig av graden av angrep, bør folk være i stand til å eliminere veggdyr, slik at deres barn vil være i stand til å sove fredelig. Veggdyr er flate, rødbrune insekter omtrent 1/4 tommers lang som liker å gjemme seg i små sprekker og sprekker, så gjør deg klar for noen Gjemsel.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt veggedyr i Nursery

bekrefte tilstedeværelse av veggedyr. Demontere sengen og trekke møbler bort fra veggene. Bruk en lommelykt og forstørrelsesglass for å finne veggdyr, som liker å gjemme seg i sømmene av madrassen. Sjekk crib ramme, nærliggende kommoder, under veggtepper og i eventuelle sprekker i veggene for insekter. De liker også å gjemme seg under uttak dekker og baseboards.

Vask alle sengetøy eller klær som kan inneholde veggdyr eller eggene sine. Varmt vann er dødelig for disse insekter. Rengjør grundig noen utstoppede dyr og leker som kan være husing skadedyr også.

Vacuum møbler, madrass, gulv og vegger, ta vare å komme inn i hver sprekk med et fugemunnstykke. Veggdyr har vært kjent for å krype inn i Odd områder som vekkerklokker, så støvsuge alle mulige gjemmested, inkludert babymonitorer. Du vil ikke være i stand til å se alle de Veggedyr egg, som også holde seg til overflater, så skrap flatene som du støvsuger for å løsne noen egg. Umiddelbart fjerne vakuum bag, forsegle den i en plastpose og ta den ut av huset.

Behandl med diatoméjord. Mens insektmidler er noen ganger brukt til å eliminere veggdyr, det er ikke det beste løpet av handlingen i en barnehage. Kiselgur er et pulver laget av finmalt fossiler av forhistoriske alger som ikke er skadelig for mennesker, men vil ødelegge insekter som prøver å krype gjennom den. Spre en ring av den på gulvet rundt sengen og andre områder av angrep for å drepe eventuelle veggedyr som ikke ble utryddet eller klekket etter rengjøring.

kjøpe og installere et plastdeksel med glidelås for crib madrass. Trekket vil til slutt kvele eventuelle gjenværende veggdyr i madrassen og hindre re-angrep.

6. Hold barnet ut av rommet i to uker og se etter eventuelle re-angrep før du setter barnet tilbake i rommet. Bruke et alternativt sove plass, for eksempel en bærbar barneseng i en annen del av huset i løpet av denne tiden, er forsiktig med å sjekke disse områdene for Veggedyr aktivitet.

Tips og advarsler

  • Motstå trangen til å strippe barnets rom av innholdet, fordi dette vil bare spre smitten til andre deler av huset. Ikke fjern noe fra rommet, bortsett fra sengetøy og klær som skal vaskes.
  • Veggedyr biter kan bli smittet, spesielt hvis barnet er skrape biter. Vask av barns hud med såpe og vann og bruke en bedøvende krem ​​er en effektiv behandling. Isen kan også brukes til å redusere svellingen. Sokker eller votter på et spedbarn hender vil hindre ytterligere skrape.