Digidexo.com

Hva er en Pseudocapsule i en Pacemaker Pocket?

En pseudocapsule er en tumorvekst med tykke vegger. Hvis man vokser inne i lommen hvor en pacemaker ligger det kan være farlig, og i noen tilfeller livstruende.

Komplikasjoner

Noen pseudocapsules i pacemaker lommer kan være et resultat av en gammel pacemaker blir fjernet og den gamle generator lommen ikke blir irrigert riktig før en ny versjon er installert. Selv om den gamle lommen er vannes på riktig måte, noe pacemakere generere luften i lommen og forårsake en pseudocapsule.

Er Fjerning et alternativ?

Noen undersøkelser viser at pseudocapsule kanskje ikke helt flyttbar. Hos disse pasientene er prosentandelen av tumorous gjenvekst lag 40 prosent. Når psuedocapsule er helt fjernet, er det mindre enn 10 prosent sjanse en svulst kommer tilbake.

Pacemaker Materialer kan bidra

Noen ganger fører metallet eller materialet i pacemaker i seg selv kan føre til vekst av vev og arrdannelse og danne en pseudocapsule.

Andre steder på kroppen

En pseudocapsule kan vokse overalt hvor det er vev utsatt for en svulst. Dette inkluderer brystmuskelen foring, hvor pacemakere er rutinemessig plassert, så vel som lever, hjerne og andre steder.

Advarsel

Ettersom mer data blir tilgjengelig, er mer forstått om pseudocapsules i pacemaker lommer. Det er viktig å lese up-to-date utviklingen om det å lære om forbedringer gjort pacemakeren når det gjelder materiale og prosedyre.