Digidexo.com

metformin og smertestillende

Bivirkninger av å ta Metformin

Metformin er en reseptbelagte medisiner for å kontrollere symptomene på type 2 diabetes. Bivirkningene avhenger av din alder og generelle helse, og kan omfatte fordøyelses og hjerteproblemer, samt laktacidose, som er en sjelden bivirkning som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Vurdere disse fakta fra drugs.com om bivirkninger av å ta metformin.

Hodepine

Hodepine er en vanlig og mindre bivirkning av å ta metformin, og kan behandles med smertestillende midler som anvist av legen din.

Digestive

Metformin kan forårsake fordøyelses bivirkninger, inkludert magesmerter, kvalme, oppkast, diaré og forstoppelse.

Svimmelhet

Føler svimmel er en uvanlig bivirkning av metformin som bør vurderes av legen din.

Tretthet

Uvanlig svakhet av muskler, tretthet og døsighet, og en generelt dårlig følelse er bivirkninger av metformin som krever medisinsk evaluering.

Cardiac

Hjerte bivirkninger av å ta metformin inkluderer uregelmessig hjerterytme og brystsmerter, som krever umiddelbar medisinsk evaluering.

Allergisk reaksjon

Men kan forekomme, og inkludere symptomer som elveblest, kløe, kortpustethet og hevelse i ansikt, munn eller tunge sjeldne, allergiske reaksjoner på metformin.

Melkesyreacidose

Melkesyreacidose er en livstruende bivirkning av metformin forårsaket av en opphoping av melkesyre i blodet, og trenger akutt medisinsk behandling.

Metformin Symptomer

Meformin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å kontrollere blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes. Noen pasienter har en følsomhet for innholdsstoffene i Metformin, forårsaker symptomer på forskjellige bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Metformin inkluderer tap av appetitt, halsbrann, en metallisk smak i munnen, luft i magen, magesmerter, oppkast og vekttap.

Time Frame

Symptomer på Metformin bivirkninger begynner vanligvis med et par dager med å ta stoffet, og ofte avta som kroppen din blir akklimatisert til sine effekter, ifølge Mayo Clinic.

Funksjoner

Hvis dosen av Metformin er for høy for deg, eller hvis du ikke spiser på en jevnlig basis, kan du utvikle symptomer på hypoglykemi er relatert til bruken av stoffet. Disse inkluderer forvirring, tåkesyn eller dobbeltsyn, hjertebank, skjelvinger, angst, svette og sult.

Advarsel

Hvis du utvikler tretthet, sykdomsfølelse, muskelsmerter og pustevansker mens du tar Metformin må du søke legehjelp som disse er symptomer på melkesyreacidose, en sjelden, men livstruende bivirkning av medisinen.

Betraktninger

Noen medikamenter øker opptaket av Metformin i kroppen din og kan øke alvorlighetsgraden av bivirkning symptomer. Disse inkluderer den vanndrivende amilorid, hjertet narkotika digoksin, narkotiske smertestillende morfin, malaria stoffet kinin og antibiotikumet trimetoprim.

Hva er Metformin HCl brukes til?

Metformin hydroklorid (HCI) er en resept stoff som brukes i behandlingen av type 2 diabetes. Det er tilgjengelig under flere merkenavn, og som et generisk legemiddel. Metformin kan foreskrives alene eller i forbindelse med andre legemidler for diabetes. Den er tilgjengelig i utvidet-release formler og i sammensatte formler med andre rusmidler.

Pharmaceutical Class og merkenavn

Metformin HCl er en muntlig antihyperglycemic i biguanidet klassen. Sin fulle kjemiske navn er N, N-dimethylimidodicarbonimidicdiamide hydroklorid. Merkenavn inkludere Actoplus Met, Avandamet (et sammensatt med rosiglitazon), Fortamet Extended-Release og Glucophage.

Virkningsmekanisme

Metformin HCl forbedrer glukosetoleranse hos pasienter med type 2 diabetes. Det fungerer ved å redusere glukoseproduksjon i leveren og glukose absorpsjon i tarmen og øker glukoseopptak og utnyttelse i de perifere celler i kroppen. Overflødig blodsukkernivået er redusert uten å endre insulinsekresjon.

Dosering og administrasjons

Dosering av metformin HCl varierer sterkt fra formelen til formel. Umiddelbar frisetting metformin er vanligvis tatt to ganger daglig. Extended-release formuleringer er tatt en gang daglig, vanligvis etter middagen. Forskjellige pasienter krever forskjellige doserings strategier.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av metformin er hodepine, svakhet, svimmelhet, tretthet, uro, kvalme, oppkast og diaré. Farlige bivirkninger inkluderer trombocytopeni (lavt antall blodplater, tegn er lett blåmerker) og melkesyreacidose (en endring i kroppens stoffskifte, tegn inkluderer muskler og magesmerter). Rapportere eventuelle bivirkninger til at legen din umiddelbart.

Kontraindikasjoner og interaksjoner

Metformin bør ikke brukes av alle med lever, nyre eller hjertesykdom; alkoholisme; en historie med melkesyreacidose; eller en følsomhet for medikamentet. Metformin kan samhandle med flere vanlige medisiner, inkludert østrogen og p-piller; morfin og andre smertestillende; diuretika; kortikosteroider; og flere hjerte medisiner. Informer forskrivning legen din om alle medisiner og kosttilskudd du tar.

Betraktninger

Når du tar metformin, være på vakt for symptomer på melkesyreacidose: hyperventilering, tretthet, sykdomsfølelse, muskelsmerter, og uforklarlig søvnighet. Dette er en livstruende tilstand og må behandles umiddelbart.
Blodprøver bør utføres før start metformin og en komplett blodprosent (CBC) skal kjøres hver tredje måned under behandling.
Leverfunksjonsprøver, bør blod urea nitrogen (BUN) og kreatinin nivå også sjekkes regelmessig. Disse testene vil identifisere potensielle farlige effektene av stoffet.
Overvåke blodsukkernivået jevnlig, og følger noen kosttilskudd instruksjonene nøye.

Smertestillende medikamenter for postoperativ smerte kontroll hos barn

Barn, på samme måte som voksne, trenger smertestillende medikamenter etter kirurgiske inngrep, i doser basert på pasientens alder, størrelse og utstrekning av kirurgi. Smertestillende medikamenter bør gis til et barn hjemme som anvist av lege.

Typer

Barn kan motta narkotika under og etter operasjonen for å kontrollere smerte. De utvinne i intensivavdelingen får beroligende medisiner og smertestillende.

Funksjoner

Smertestillende medikamenter kommer i ulike former, for eksempel væsker for yngre barn og piller for eldre barn. Et barn oppkast etter operasjonen får stikkpiller; intravenøse (IV) smertestillende midler gir en kontinuerlig strøm av smertelindring.

Narkomane

Narkomane er sterke smertestillende medikamenter forbundet med avhengighet risiko hos voksne; derimot, er narkotiske smertestillende medikamenter avhengighet svært sjelden hos barn.

Pasientkontroll

Barn over 7 kan gis smertestillende medisiner gjennom en IV som tillater barnet å trykke på en knapp når en ny dose med smertestillende medikamenter er nødvendig. Maskinen gir bare passende doser av medisiner, uten risiko for overdose.

Epiduralanestesi

I noen tilfeller leverer en epidural kateter medisiner direkte til området av smerte etter operasjonen, men vanligvis ikke brukes i mer enn fem dager.

Effekter

Vanlige bivirkninger av smertestillende medikamenter inkluderer kvalme og kløe, ifølge Hospital for Special Surgery, men justeringer kan gjøres for å minimere slike effekter.

Akutt nyresvikt på grunn av smertestillende medikamenter

Nyrene, når sunt, er i stand til å filtrere overflødig elektrolytter, avfall og overflødig væske fra blodet. Med akutt nyresvikt, kan nyrene midlertidig mister sin evne til å fjerne avfallsstoffer. Årsaker, som for eksempel smertestillende medikamenter, kan svekke nyrene evne til å fungere skikkelig.

Identifikasjon

Det er tre årsaker til ARF. Postrenal forholdene forstyrre med nyrene 'filtreringsprosessen. Prerenal forhold avbryter blodstrømmen til nyrene. Nyresykdommer, men direkte skade nyrer 'strukturer.

Betydning

Steroide anti-inflammatoriske legemidler, som Motrin og Advil, kan føre til akutt interstitiell nefritt - en kategori av nyre conditions.This skyldes en allergisk reaksjon på ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Den interstitiell nefritt fører mellomrommene mellom dine tubuli og glomeruli for å bli opphisset, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer

Symptomer inkluderer døsighet, ødem i dine ankler, ben og føtter og redusert urinmengde. Andre symptomer er tretthet, brystsmerter og forvirring.

Behandling

Du må slutte å ta medisinen forårsaker din ARF, ifølge Yahoo Health.

Time Frame

Med behandling, er ARF reverseres innen tre dager til en måned, avhengig av omfanget av skaden din, ifølge Yahoo Health.

Hvordan behandle kolitt Med smertestillende midler

Hvordan behandle kolitt Med smertestillende midler


Kolitt er en generell betegnelse for betennelse i tykktarmen (tykktarmen). Det er mange sykdomsprosesser som forårsaker ulike typer kolitt (ulcerøs, Crohns, iskemisk og kollagen). Uavhengig av type eller årsak, smertestillende midler er en del av medisinering diett.

Hvordan behandle kolitt Med smertestillende midler

Velg Smertestillende midler å behandle kolitt

Skaff et mål av lettelse når behandlingen inkluderer anti-inflammatoriske legemidler. Mens anti-inflammatoriske legemidler ikke er foreskrevet som smertestillende midler for kolitt, reduksjon i betennelses resultater i å redusere mengden av smerte under en flareup.

Bruk steroider for å redusere betennelse, noe som reduserer mengden av smerte under en episode av kolitt. Steroider er for kortsiktig bruk som smertekontroll for kolitt.

Ta paracetamol (Paracet) for å behandle kolitt med mild smerte.

Finn Antidiarrheal medikamenter som en del av regimet av smertestillende midler for å behandle en episode av kolitt. Diaré irriterer tykktarmen som forårsaker økt smerte. Styre diaré reduserer en kilde av smerte.

Bruk avføringsmiddel for å redusere effekten av constipating svellede tarmen. Som ulcerøs kolitt skrider frem, hevelse av innvollene som gjør det vanskelig å ha en normal avføring. Av og til et avføringsmiddel er nødvendig for smertelindring.

Vurdere en cordicosteroid klyster for å bidra til å redusere hevelse og kløe fra ulcerøs kolitt og proktitt. Reduksjon av svelling i tarmene er nødvendig for å oppnå en grad av smerte-kontroll for kolitt.

Delta i en klinisk studie ved Mayo Clinic for ulcerøs kolitt (se Ressurser nedenfor). Forskning fortsetter for smertestillende og behandling for kolitt.

8. Behandle den underliggende årsaken til kolitt sammen med smertestillende midler. Hvis et antibiotikum har irritert slimhinnen i tarmen forårsaker en flareup av kolitt, be legen om å endre antibiotika.

Tenk kirurgi for å fjerne tykktarmen som en siste utvei i smerte kontroll for ulcerøs kolitt. Dette er en radikal mål som krever enten en stomi eller en prosedyre for å koble tynntarmen og anus.

Hint

 • Kombiner smertestillende med en sunn livsstil som inkluderer rikelig med hvile og moderat trening.
 • Du har høyere risiko for å utvikle ulcerøs kolitt om det er en familiehistorie med sykdommen, eller hvis du er av jødisk herkomst.
 • Finn en støttegruppe i ditt lokale område gjennom Crohns og kolitt Foundation of America hjemmeside (se Ressurser nedenfor).
 • Unngå bruk av nonsteriodal anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og naproksen. Disse smertestillende midler inkluderer merkenavn som Advil, Motrin og Aleve. NSAIDs har potensial for å gjøre kolitt symptomene verre.

Metformin lage Ovulation

Når du lider av en tilstand som kalles polycystisk ovariesyndrom, kan eggstokkene begynner å utvikle en rekke cyster langs utsiden av denne reproduktive vev. Ofte referert til som bare PCOS, kan dannelsen av disse cyster i stor grad påvirke din fruktbarhet, hindrer eller opphører produksjonen av levedyktige egg. Imidlertid, i mange tilfeller av denne lidelsen, visse medikamenter kan bli brukt for å hjelpe indusere eggløsning. Et slikt medikament er reseptbelagte medisiner av metformin.

Metformin

Skjønt metformin mer vanlig vært brukt i behandling av type 2-diabetes, har nylige studier vist at det kan bidra til å indusere eggløsning hos noen kvinner med polycystisk ovariesyndrom. Dette skyldes i stor grad det faktum at mange kvinner med denne tilstanden er faktisk insulin resistente, fører til et økt nivå av dette hormonet i blodet. Når insulinnivået stige, kan det føre til en overproduksjon av androgener, eller mannlige hormoner, i den kvinnelige kropp. Dette økt nivå av mannlige hormoner i deg systemet i stor grad kan hindre eggløsning. Metformin reduserer nivået av insulin i blodet og dermed forårsaker eggløsning, noe som øker sjansene for unnfangelse.

Behandling

For å bruke metformin i behandling av infertilitet for kvinner som lider med PCOS, ta medisiner daglig på tom mage til hjelp i sin absorption rate (eller som anvist av legen din). Doser er vanligvis et sted mellom 1500 mg og 2550 mg hver dag og er tatt over en periode på fire til seks måneder. Denne tidsrammen er den gjennomsnittlige lengden der bør du oppnå normal eggløsning.

Clomiphene

Hvis eggløsning ikke å forekomme ved bruk av metformin, er det neste trinn i prosessen for behandling for å kombinere denne medisinen med et annet medikament. Vanligvis er stoffet som brukes clomiphene. Mer vanlig kjent ved merkenavnet Clomid, er denne selektive østrogen reseptor modulator en standard medikament som brukes i behandlingen av infertilitet. Men når kombinert med metformin, var effekten av dette stoffet øker hos kvinner som arbeider med PCOS, noe som åpner for eggløsning og graviditet.

Betraktninger

Ikke alle kvinner diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom er kandidater for metformin eller metformin brukes i kombinasjon med clomiphene, så snakk med legen din om dine muligheter for behandling av infertilitet. Dine medisinske fagfolk er bedre klar over dine spesifikke saken og de mest aktuelle behandlinger tilgjengelig for å løse problemer med eggløsningen.

Hva er Metformin for infertilitet?

Hva er Metformin for infertilitet?


Kvinner som opplever ufruktbarhet problemer kan prøve mange ting for å øke sjansene for å bli gravid. Metformin, også kjent som Glucophage, er tidvis foreskrevet i denne situasjonen.

Funksjon

Ifølge WebMD, metformin virker ved å "hjelpe til å gjenopprette kroppens riktig respons på insulin du naturlig produsere, og ved å redusere mengden av sukker at leveren gjør og at magen / tarm absorbere." Dette kan bidra til å øke fruktbarheten hos visse mennesker, så vel.

Betydning

Metformin er foreskrevet for å hjelpe til med kontroll av høyt blodsukker, sammen med trening og et riktig kosthold. Dette kan bidra til å kontrollere type 2 diabetes, men har vist positive effekter med kvinner opplever infertilitet.

Infertilitet

Selv om metformin kan være vellykket for uforklarlig infertilitet, kvinner som lider for polycystisk ovariesyndrom tendens til å ha en positiv respons på metformin evne til å hjelpe kroppen responderer bedre på insulin. Metformin kan bidra til å gjøre sykluser mer regelmessig og øke fruktbarheten.

Lactic Asidosis

Selv metformin er av og til foreskrevet for behandling av infertilitet, er det viktig å være oppmerksom på at det har vært sjeldne tilfeller av melkesyre asidosis, en opphoping av melkesyre i kroppen, noe som kan være alvorlige og kan være dødelig.

Advarsler

Selv Metformin brukes for å øke fruktbarheten, det bør ikke bli videreført inn i svangerskapet med mindre det er klart behov, som bestemt av en lege, i tilfellet med insulinadministrasjon.

Hvor mye Metformin å miste vekt?

Skjønt metformin, som selges under varemerkene Glucophage og Glucophage XR, primært brukes som en diabetiker medisiner, leger og overvektige pasienter har oppdaget at det kan også brukes til å føre til vekttap.

Bruksområder

Metformin senker blod insulin nivåer og hjelper pasienter å kontrollere blodsukkernivået. Dette gjør det gunstig for personer med type II diabetes, spesielt overvektige type II diabetes lider, men det også fordeler noen som er rett og slett overvektig. Metformin er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA), men bare for bruk som en diabetiker medisiner, ikke vekttap. Metformin er også kjent for å redusere akne, gjenopprette menstruasjonssyklusen hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), forbedre sjansen for graviditet hos kvinner med PCOS og redusere risikoen for spontanabort.

Hva den gjør

Metformin senker blod insulin nivåer ved å redusere opptaket av karbohydrater gjennom tarmen. Det reduserer produksjonen av glukose i leveren og øker sensitiviteten av muskelceller for insulin.

For Vekttap

Spising fører til at blodsukkeret til å stige. Denne økningen fører kroppen din til å gjøre mer insulin. Insulin forteller hjernen din at du er sulten, får deg til å spise mer. Insulin forteller også leveren til å produsere fett. Hvis du kan holde insulinnivået fra å øke, kan du redusere sult smerter og fett opprettelse og lagring. Redusere insulin er metformin primære funksjon.

Når Metformin virker ikke

Hvis du spiser mat som raskt øker blodsukkernivået, vil metformin ikke være effektive for vekttap. Den raske økningen fører til at kroppen til å produsere insulin før metformin kan ha noen effekt. Dessuten er ikke alle testene konsekvent viser vekttap ved hjelp av metformin. Men alle tester bekrefter at dette medikament er minst effektiv for å hindre ytterligere vektøkning.

Dosering

Metformin kommer i 500 mg, 850 mg og 1000 mg tabletter. Vanlig dose er 850 til 1000 mg to ganger daglig. Den maksimale trygg dose er 850 mg tre ganger daglig. Glucophage XR er en utvidet frisetting som vil tillate pasienten å ta bare en enkelt pille hver dag. Pasienter vanligvis starte med en lav dose for å se hvordan stoffet påvirker dem. Hvis en større reduksjon i insulin er nødvendig, vil en lege gradvis øke doseringen.

Konsultere legen din

Snakk med legen din om hvorvidt du bør bruke metformin for vekttap. Stoffet kan forårsake kvalme og / eller diaré. Dette kan forklare noe av vekttapet, og det kan ikke være noe du ønsker å tåle. Hvis du velger å prøve metformin, bør du ha en metabolsk vurdering før du tar medisiner og kontrolleres på nytt en gang i året.

Hvordan å miste pounds fra Metformin

Metformin (også kjent som Glucophage) er et stoff som behandler type 2 diabetes. Det brukes også for de som trenger å gå ned i vekt. Det selges ikke over disk, som krever en resept fra legen din.

Hvordan å miste pounds fra Metformin

Legen må avgjøre om du kan ta meformin uten skadelige effekter. For eksempel bør du ikke ta metformin hvis du har hjerte-eller nyresykdom. Metformin er anbefalt for de som produserer for mye insulin. En årsak til overvekt er å ha for mye insulin, og ved hjelp av metformin kan hjelpe behandle denne tilstanden.

Når du tar metformin, vil du trenger for å unngå visse typer mat som pasta og noe som vil føre til at blodsukkeret til å stige.

Det finnes tre doser av metformin: 500 mg, 850 mg og 1000 mg. Legen din vil starte på den laveste dosen, for å bestemme effekter. Hvis det ikke er noen tegn til bedring og ingen bivirkninger, og legen din vil sannsynligvis øke dosen. Mest vanlig er metformin tas en gang om dagen.

Følg legens anbefalinger. Ta metformin ved måltidene, typisk under middagen. Svelg metformin tablett. Ikke tygg det, eller for mye av stoffet vil bli sluppet inn i kroppen din samtidig.

Hint

 • Sørg for å fylle din resept før du kjører ut av metformin.
 • Stoffet kan føre til kvalme, oppkast og diaré. Det kan også føre til melkesyreacidose, som innebærer svakhet, unormale hjerteslag, pusteproblemer, og magesmerter.

Metformin Vekttap Suksesshistorier

Metformin Vekttap Suksesshistorier


Metformin er et diabetes stoffet også solgt som Glucophage. Fordi det bidrar til å regulere blodsukkeret, er det blitt vist seg å hjelpe diabetespasienter også gå ned i vekt. Nå er det stadig mer populært som et vekttap hjelpemiddel på egen hånd.

Historie

Metformin ble først utviklet på 1920-tallet, men det var ikke før senere i det 20. århundre at det ble svært populær som en diabetes narkotika. Det forårsaker noen bivirkninger, og ved å regulere blod sukker, hjelper også til å kontrollere sult nivåer. Det brukes også for pasienter med polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Vekttap

Når du spiser høy-karbohydrat matvarer, hever leveren blodsukkeret for å kompensere. I sin tur, må bukspyttkjertelen produsere insulin for å håndtere den ekstra sukker. Imidlertid skaper insulin følelser av sult. Metformin hjelper kontrollerer utgangs blodsukkeret pigg fra leveren, og dermed minske de plutselig sultfølelse.

Suksess

Samtidig som man unngår bivirkningene av diabetes, hjelper Metformin også lavere blodsukker. Det er bare effektiv, men hvis man unngår å spise mat som skaper en hurtig insulin pigg. Et kosthold basert rundt moderat karbohydrat matvarer - hele korn, magert kjøtt, ferske råvarer og meieriprodukter - kombinert med Metformin vil vanligvis føre til jevn vekttap hos diabetikere.

PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, er en vanlig årsak til fedme hos kvinner. Sykdommen antas å være knyttet til insulinresistens. Som med diabetikere, kan Metformin hjelpe pasienter med PCOS bedre regulere blodsukkernivået. Dette i sin tur bidrar til vekttap.

Andre brukere

Enkelte leger nå fore Metformin off-label til pasienter uten enten diabetes eller PCOS. Det må tas under tilsyn av lege, som en overdose er mulig. Imidlertid, er en vanlig dosering 500 mg, tre ganger daglig, før spising.

Slik Cure Migrene Pain Med smertestillende midler

The Mayo Clinic anslår at migrene påvirker mer enn 28 millioner mennesker i USA, med 3/4 av pasientene er kvinner. Migrene er karakterisert ved alvorlig smerte som vanligvis er plassert på en side av hodet. Andre symptomer kan være kvalme, økt følsomhet for lys og lyd, svimmelhet, oppkast, hodebunnen ømhet og diaré. Uten behandling kan migrene vare timer eller dager. Over-the-counter og reseptbelagte-styrke smertestillende er generelt effektiv på herding migrene smerte.

Slik Cure Migrene Pain Med smertestillende midler

•  Ta en smertestillende så snart symptomene begynner. Smertestillende medikamenter er betydelig mer effektivt når det tas tidlig i et migreneanfall, ifølge Mayo Clinic.

Prøv en over-the-counter smertestillende for å kurere migrene smerte. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, kan eliminere migrene smerte. Når det brukes lang sikt, kan NSAIDs forårsake mage irritasjon, gastrointestinal blødning og magesår.

Fortell legen din med en gang hvis du begynner opplever hyppigere hodepine når du bruker NSAIDs å behandle smerte. Disse medikamentene kan forårsake mild til alvorlig rebound hodepine hos noen mennesker. Nedtrapping narkotika er ofte nødvendig.

Kjøp en over-the-counter smertestillende som inneholder koffein. Koffein hjelper behandle migrene ved å øke effektiviteten av migrene medisiner og ved å forbedre kroppens evne til å absorbere medisiner.

Spør legen din for en resept-styrke medisiner hvis din hodepine unnlater å svare på OTC-legemidler. Butalbital og kodein er ofte foreskrevet for migrene smerte, og begge er mer effektiv ved behandling av alvorlig migrene enn OTC medisiner. Imidlertid kan narkotika være avhengighetsskapende, og bør bare brukes kort sikt.

Bruk en anti-kvalme medisiner når du tar smertestillende. Migrene kan forårsake kvalme eller oppkast, hindrer deg fra å holde ned medisiner, og NSAIDs og narkotika kan både føre til oppkast som en bivirkning.

hvile eller sove i et stille, mørkt rom i flere timer etter å ha tatt smertestillende medikamenter for å behandle migrene. Søvn vil bidra til å lette din hodepine og kan føre til kortere varighet.

Hint

 • Ved hjelp av forebyggende medisiner kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene.
 • Vær sikker på å fortelle legen din dersom du er gravid eller ammer. Noen smertestillende er ikke trygt for bruk under graviditet.

Smertestillende medikamenter for hodepine

En hodepine er en smerte i hodet, hodebunn eller nakke området. Hodepine kan bli løst ved å redusere stress, lære avspenningsmetoder og ved å ta smertestillende medikamenter for å lindre ubehaget.

Aspirin

Aspirin eller acetylsalisylsyre er en av de mest populære over-the-counter hodepine medisiner er tilgjengelige. Aspirin bør ikke gis til barn på grunn av risikoen for Reyes syndrom, en farlig sykdom først og fremst rammer barn.

Paracetamol

Paracetamol er et annet medikament som brukes til å behandle hodepine smerte. En felles merkenavn av paracetamol er Tylenol. Mange foretrekker paracetamol for hodepine lettelse fordi det ikke forårsaker bivirkninger, for eksempel en urolig mage, kan det aspirin forårsake.

Ibuprofen

Ibuprofen er klassifisert som et NSAID eller ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel. Ibuprofen virker ved å redusere betennelse. Ibuprofen bør ikke kombineres med andre over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medisiner.

Triptaner

Migrene er en mer alvorlig type hodepine som er behandlet med reseptbelagte medisiner som kalles triptaner. To slike medisiner er Maxalt og Zomig. Triptaner arbeid ved å blokkere nerve reseptorer av serotonin, et signalstoff tenkt å utløse migrene.

Når bør du oppsøke lege

Hvis du opplever en hodepine ledsaget av feber eller kvalme, eller hodepinen har vart i mer enn to uker, bør du søke behandling fra familien din lege.

Hvordan Get Off smertestillende piller

Ganske mange mennesker er å ta smertestillende piller, de fleste som anses å være opiater. Opiater er svært vanedannende. Problemet med å ta disse smertestillende piller er at folk bygger opp en toleranse for dem. I utgangspunktet betyr dette at de må fortsette å ta mer for å få samme effekt. Når det er på tide å slutte å ta smertestillende piller du kan gå om det en rekke måter. Oftest valget har å gjøre med kostnader og helseforsikring dekning.

Hvordan Get Off smertestillende piller

•  Ta en beslutning om hvilken rute du vil ta å få ut av de smertestillende piller. Noen prøver å sparke problemet på egen hånd, mens andre velger hjelp av sin lege som kan foreskrive medisiner. Så er det de som trenger hjelp av et medikament behandling sentrum.

trimme ned mengden piller som du tar daglig, gradvis. Når du har redusert inntaket ned til bare et par smertestillende piller per dag så er det på tide å stoppe.

Forbered deg på å være syk med influensalignende symptomer for et par dager hvis du bestemmer deg for å takle problemet på egen hånd. Har noen anti-diaré medisiner klar for diaré. Sug i et varmt bad for å lette muskelsmerter. Combat søvnløshet med over-the-counter sove hjelpemidler.

Gå til legen din og forklar situasjonen. Han kan foreskrive Suboxone for deg som er en erstatning terapi som vil lindre abstinenssymptomene. Avhengig av hvor mange smertestillende piller du tar, hva slags smerte pille og hvor lang tid du brukte dem, kan han anbefale at du begynner å ta metadon.

Tenk en evaluering fra en narkotikamisbruk rådgiver og se hva hun anbefaler. Hun kan føle at poliklinisk eller muligens enda rehabilitering i institusjon er det beste alternativet for deg.

Hint

 • Jo mer du avvenne deg ned på smertestillende piller jo lettere vil det være å slutte uten å bli syk.

Hvordan stoppe avhengighet av reseptbelagte smertestillende piller Cold Turkey

Avslutte reseptbelagte smertestillende medikamenter cold turkey er risikofylt virksomhet. Avhengig av ditt nivå av avhengighet, kan abstinenssymptomer ta beslag, uregelmessig hjerterytme, moderate til sterke smerter, varme og kalde blinker, oppkast og mer. I visse situasjoner, som å gå i fengsel, kjører ut av narkotika og mangel på penger, er en trygg, medisinsk avgiftning ikke et alternativ. Hvis du ikke klarer å avvenne deg ut av reseptbelagte smertestillende medikamenter, må du kanskje slutte cold turkey.

Hvordan stoppe avhengighet av reseptbelagte smertestillende piller Cold Turkey

•  Få en resept. Fortell legen din om problemet og spør om hun kan foreskrive en medisin som letter abstinenssymptomer. Buprenorfin er et stoff som blokkerer cravings uten å produsere en narkotisk høy.

Se en avhengighet spesialist. Avslutte et rusmiddelmisbruk har både fysiske og følelsesmessige symptomer. Du kommer sannsynligvis til å føle seg deprimert, sint, redd og trist. En rådgiver kan hjelpe deg å arbeide gjennom denne vanskelige tiden ved hjelp av kognitiv atferdsterapi. Denne typen terapi fungerer ved å endre måten du ser situasjoner, som igjen endrer dine følelser og atferd.

Unngå risikofylte situasjoner. En av de vanligste årsakene til narkotika tilbakefall er ute. Selv cravings er å forvente, kan du minimere ditt ønske om å bruke narkotika ved å unngå situasjoner som gjør at du ønsker å ta dem. Selv om du ikke har et alkoholproblem, senker alkohol hemninger og kan lett gjøre deg begjærer narkotika og hule i å ta dem. Avstå fra å drikke alkohol i minst de tre første månedene etter at du har sluttet å ta reseptbelagte smertestillende piller. Snakk med din avhengighet spesialist om hvorvidt det er OK for deg å drikke igjen på et tidspunkt.

Hvordan Quit Smertestillende

Painkiller avhengighet er ganske vanlig nå til dags. Mens slutte smertestillende kan være vanskelig, er ikke umulig. Takket være mange utsalgssteder for støtte det Hvis du eller en du er glad prøver å slutte smertestillende, det er konkrete skritt for å ta for å sparke avhengighet.

Hvordan Quit Smertestillende

•  Bestem graden av avhengighet ved å snakke med legen din. Mens alle nivåer av avhengighet er alvorlige, de varierer i lengde og alvorlighetsgrad. For noen, som de som bare har tatt smertestillende for en kort tid etter operasjonen, avslutter kan være så enkelt som smalner dosering ned til stoffet er ikke lenger nødvendig. Andre med tunge rusproblemer vil ikke være i stand til å avslutte på denne måten. Dette er grunnen til at det er viktig å snakke med en lege eller rådgiver for å finne ut hva slags behandling du trenger å slutte.

Sett opp detox. Detox er en periode hvor tunge misbrukere av smertestillende rense deres system av stoffet. Den sikreste måten å detox er i et rehabiliteringssenter eller medisinsk innretning som kan overvåke din helse som kroppen justerer seg til fravær av smertestillende. Snakk med legen din om hvor og når du bør gå og forventer detox å vare alt fra sju til 10 dager.

Snakk med din kjære om dine planer om å slutte og behandlingen du vil motta, for å la dem vite dine intensjoner og få riktig støtte du trenger.

Sett opp et støtteapparat etter detox. Igjen dette kan bestemmes med din lege og folk i detox anlegget og vil også avhenge av lengde og nivå på avhengighet. Behandlinger kan variere og inkludere poliklinisk rehab, der du rapportere til rehab daglig for rådgivning og støtte, men ikke bor i anlegget. Et annet alternativ er innleggelse rehab, som er mye som poliklinisk bare du bor på anlegget i en periode. Eller så kan du gjøre rådgivning og terapi økter på et annet anlegg etter detox.

Finn støtte utenfor anlegget. Anlegget ditt kan hjelpe deg med dette, men når slutte smertestillende er det viktig å sette opp et støtteapparat i ditt daglige liv som vil holde deg fra å vende tilbake til smertestillende. En av de beste utenfor støttesystemer er Anonyme Narkomane, som kan finnes over hele USA, og tilbyr en rekke typer møter og oppsøkende for å hjelpe deg å takle slutte smertestillende.

Hint

 • Hvis du eller noen du kjenner prøver å slutte smertestillende, kontakt lege som å slutte kan være farlig og ineffektivt uten skikkelig hjelp.

Hvordan vet jeg når noen er avhengig av reseptbelagte smertestillende piller

Mange forbinder rusmisbruk eller avhengighet med ulovlige stoffer som heroin eller kokain. Men det er et økende antall avhengighet til reseptbelagte medisiner, som utstilt av Michael Jackson tragedien. Reseptbelagte smerte pille avhengighet kan også være vanskeligere å oppdage siden mange ofrene begynne med legitime grunner til å ta dem. Men det er tegn på at pasienten kan være misbruker hans eller hennes resept.

Hvordan vet jeg når noen er avhengig av reseptbelagte smertestillende piller

Hvordan vet jeg når noen er avhengig av reseptbelagte smertestillende piller

•  Sjekk toleransenivåer den mistenkte stoffmisbruker. En avslørende tegn er at det kan ta mer og mer medisiner for å hindre smerte, selv om skaden er blitt bedre. Likevel tar mer enn foreskrevet doser kan føre til leverskader, ettersom leveren må behandle og bryter ned medisinen på en høyere rente enn den er forberedt på.

•  Lytt til den mistenkte stoffmisbruker begrunnelse for å ta reseptbelagte smertestillende piller. Hvis narkomane planlegger å ta mer enn sine foreskrevne mengde eller etter at skaden har grodd, vil de prøve å resonnere seg ut av mulig avhengighet ved å si ting som "Jeg skal bare ta dem om natten" eller "Jeg skal bare ta piller når barna sover. " De kan også lage unnskyldninger for å ta meds, som for eksempel smerter i urelaterte områder eller å hevde at de har problemer med å sove.

Monitor deres holdning. Det er normalt å ha litt irritabilitet etter kommer av visse reseptbelagte smertestillende piller. Men hvis irritabilitet er høy og forekommer mellom doser, personen kan være craving medisiner. De kan også ta flere piller enn foreskrevet som en måte å roe nervene. Pillene hovedsak blitt en nødvendighet for å utføre sosiale funksjoner versus en legitim nødvendighet for å lindre smerte.

Se for kriminell aktivitet eller uvanlige handlinger rundt de smertestillende piller. Narkomane vil tilbringe overdreven mengder tid bare prøver å få flere piller. Noen narkomane vil "lege shop", som kommer til flere forskjellige leger for å få resepter. De vil ta resepter til forskjellige apotek, slik at de ikke er begrenset i sin avhengighet forsyning. Andre rusavhengige kan ty til kriminell aktivitet som å stjele penger, stjele smertestillende piller fra slektninger, eller anskaffe pillene i andre ulovlige måter.

Hint

 • Hvis du mistenker at en kjær er avhengige av smertestillende, gjør ditt beste for å ikke være et redskap, for eksempel rasjonering piller eller hjelpe dem med å få ulovlige resepter. Selv harme og negative følelser mot deg kan eksistere hvis du ikke hjelper dem fortsette avhengighet, kan være en muliggjører forverre situasjonen og i noen tilfeller føre til døden.

Hvordan overvinne tilbaketrekning fra smertestillende piller

Uttak fra smertestillende piller kan være svært lik tilbaketrekking fra gaten stoffet heroin. De fleste smertestillende er medlemmer av opiat familie og kjemisk ligner på heroin. Stoppe bruken av smertestillende piller slik som morfin, oksykodon og hydrokodon etter flere ukers bruk kan føre til en rekke smertefulle fysiske og følelsesmessige symptomer. Dette gjelder enten medisinen ble brukt som foreskrevet eller misbrukt. Oppkast, diaré, søvnløshet, angst, svetting og alvorlig magekramper er alt mulig når du tar ut fra smertestillende piller.

Hvordan overvinne tilbaketrekning fra smertestillende piller

Gjør en avtale for å gå til legen din. Selv om du misbrukt dine smertestillende piller, vil legen sjelden ringe myndighetene mindre et tyveri av reseptblokken eller annen forfalskning var involvert. Hvis du ikke ønsker å oppsøke lege eller ikke har en, kan du besøke en lokal legevakt eller helsestasjon.

Ta noen reseptbelagte legemidler som anvist. Mulige legemidler som brukes for å lindre symptomene på smerte pille tilbaketrekning inkluderer metadon, klonidin og buprenorfin. De med kraftig oppkast og / eller diaré kan bruke over-the-counter medisiner som for eksempel flytende vismut subsalicylate eller motta en resept middel fra en lege.

Ha en grundig psykologisk evaluering utført av din lege eller annet helsepersonell dersom depresjon eller en annen psykisk lidelse kan være en faktor. Ubehandlet depresjon kan føre folk til å gå tilbake til smertestillende piller selv etter en vellykket tilbaketrekning.

Delta på en støttegruppe som Anonyme Narkomane eller SMART Recovery hvis du misbrukt dine smertestillende piller. Selv om disse gruppene ikke dispensere medisinsk eller psykologisk rådgivning, støtte fra andre som har hatt lignende problemer kan hjelpe deg å holde av smertestillende.

Meld deg på en innleggelse eller poliklinisk behandling programmet hvis du skulle misbruke dine smertestillende og har en hard tid i tilbaketrekning.

vurdere å psykoterapi hvis du ikke allerede er involvert. Dette emosjonell støtte er anbefalt av Mayo Clinic som et annet hjelpemiddel til tilbaketrekning fra smertestillende piller.

Hint

 • Husk at smerte pille tilbaketrekning i seg selv er ikke dødelig. Imidlertid kan kraftig oppkast og / eller diaré føre til potensielt dødelige elektrolyttforstyrrelser eller kveles.
 • Ikke slutte alle anbefalte medisinsk behandling, enten resept middel eller rådgivning program, uten legens godkjennelse. Det kan være fristende å stoppe behandlingen når fysisk abstinens slutt, men gjør det uten medisinsk tilsyn kan føre til enda flere helseproblemer.

Hjelp for Uttak smertestillende piller

En lege noen ganger foreskriver smerte medisin til tross for at hans pasient kan bli avhengige av det. Selv om ingen planer om å bli avhengig av smertestillende medikamenter, er denne type avhengighet ganske vanlig. Etter at du tar smertestillende medikamenter for en periode, stopper kroppen din å produsere endorfiner (kroppens naturlige smertestillende), fordi det er som får medisiner i stedet.

Abstinenssymptomer

Symptomene på tilbaketrekning fra smertestillende medikamenter er en følelse av ubehag, dyp depresjon, frysninger, tretthet eller vibrering. Noen medisiner bo i kroppen din selv etter at du har sluttet å ta stoffet. Naturligvis vil dette resultere i en lengre periode med tilbaketrekning.

Fjern deg selv

Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å bidra til å lindre abstinenssymptomene fra smertestillende piller. Hvis du har fått foreskrevet en smertestillende medikamenter over lang tid; kanskje en konsultasjon med legen din om en annen type smertebehandling er nødvendig. Også hvis du har vært å anskaffe denne medisinen fra andre kilder for din smerte, begynner å fjerne deg fra den situasjonen vil oppmuntre helbredelsesprosessen.

Komme terapi hjelp

Rehabilitering eller rådgivning er en annen hjelp for smerte pille abstinenssymptomer som har vist seg å være svært vellykket. Dette innebærer ofte gruppeterapi i et anlegg som er designet for å fokusere spesifikt på dine individuelle behov.

Medisinsk Detox

Leger ved rehabilitering fasiliteter kan råde at du går gjennom en medisinsk avgiftning prosessen som en innleggelse. Dette inkluderer å ta en lav dose medisiner som er nøye overvåket for å hjelpe deg å holde fokus og hindre alvorlig depresjon, sykdom og rister. Det er en høy suksessrate med disse medikamentene, spesielt hvis kombinert med terapi.

Liste over alminnelig misbrukte smertestillende medikamenter

Liste over alminnelig misbrukte smertestillende medikamenter


Reseptbelagte smertestillende medikamenter er nødvendig for dem som lider av kroniske smertetilstander eller er utvinne fra kirurgi eller skader. Ved hjelp av sterke narkotiske stoffer kan lindre smerten, men ved anvendelse av dem for ofte eller for lang tid kan føre til at stoffet blir mindre effektiv. Resultatet er pasienter som tar narkotika oftere med mindre lettelse kan bli avhengige av narkotika, trenger medisiner for å opprettholde grunnleggende livsaktiviteter. Hvis du er bekymret for din resept smerte bruk medisiner, snakk med legen din om en ny smertebehandling program og detox-programmer.

Vicodin

Vicodin er et reseptbelagt legemiddel som kombinerer acetominofen og hydrokodon i ett medisinering. Dette er ofte foreskrevet etter kirurgiske inngrep, større tannarbeid eller for dem som lider av alvorlige kroniske smerter. Vicodin regnes som et narkotisk stoff, noe som betyr at det hjelper indusere søvn gjennom smertelindring og muskelavslapning. I Vicodin bidrar acetominofen øke effekten av hydrokodon, øker lindring. Forbruker alkoholholdige drikkevarer, mens du tar Vicodin, kan skape mer alvorlige helsemessige forhold. Når du tar Vicodin, kan sansene blir svekket, bremse reflekser og uskarphet visjon. Hvis du opplever at din foreskrevne dose ikke lindre smerten, snakk med legen din. Ikke begynn å øke hyppigheten eller dosering av piller uten legens godkjennelse.

Percocet

Percocet er et narkotisk stoff som blander acetominephen med oyxcodone, en smertestillende. Percocet er ofte foreskrevet etter kirurgi eller traumatiske skader. De som har en historie med narkotika-eller alkoholmisbruk bør rådføre seg med sin lege før du tar Percocet. Din mentale årvåkenhet kan bli sløvet og dine reaksjoner bremset når du er på Percocet. Som et resultat, kjører eller gjør en aktivitet som krever full mental og fysisk kapasitet anbefales ikke når du tar stoffet. Dette er en FDA-godkjente stoffet, men effektene av Percocet på et ufødt barn er ennå ukjent. Konsultere legen din om eventuelle problemer du har med tidligere og eksisterende helsemessige forhold som kan påvirke din evne til å ta Percocet.

Demerol

Demerol er en narkotiske smertestillende medikamenter svært lik morfin. Det fungerer ved å sløver hjernens oppfatning av smerte. Demerol brukes under og etter operasjonen, og brukes også i arbeid og levering som en godkjent narkotisk stoff som ikke vil skade barnet. Alkohol øker effekten av Demerol og vil ytterligere svekke din evne til å utføre selv enkle oppgaver. Utfører noen aktiviteter som kjører bil eller hakking grønnsaker med en kniv anbefales ikke mens du er på Demerol. Demerol kan ha en livstruende reaksjon på de på MAO-hemmere, og bør bare brukes hvis de MAO-hemmere har hatt minst 14 dager for å bli skylt ut av kroppen. Det er viktig å ta Demerol som foreskrevet for å unngå avhengighet. Avhengighet vil kreve mer av stoffet for å oppnå den samme smertelindring. Snakk med legen din om effektiviteten av smertestillende medikamenter over tid.

Oksykodon

Oksykodon, også kjent under sitt markedsnavn OxyContin, er et narkotisk tablett foreskrevet for moderate til sterke smerter. Denne medisinen har en 24-timers versjon utformet som en slow-release smertestillende. Som sådan, kan pasienter ta en ekstra dose av medisiner hvis smerte symptomer øke og ikke vente på langsom frigjøring å sparke i. Oksykodon er ikke brukt etter operasjonen med mindre du var på det før operasjonen. Den brukes i kroniske smertesituasjoner og har svært ubehagelige abstinenssymptomer hvis man slutter brått.