Digidexo.com

Hvordan lindre kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner

Hvordan lindre kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner


Kvinner kan finne lindring fra vaginal kløe og irritasjon ved hjelp av naturlige botemidler for gjær infeksjoner. Gjær infeksjoner er forårsaket av et sopp kjent som candida. De fleste kvinner naturligvis ha små mengder av denne soppen i sin vagina. Endringer i sure nivåer kan tillate sopp å formere seg, noe som kan føre til en infeksjon. Naturlige botemidler for gjær infeksjoner kan hjelpe kvinner opprettholde sin syrlig balanse.

Hvordan lindre kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner

behandle symptomene med probiotika. Nyere studier tyder på at probiotika er blant de mest effektive naturlige botemidler for gjær infeksjoner. Probiotika er kjent som en god form for bakterier, og er naturlig produsert i vagina. I henhold til forskning, probiotika er effektive i å forebygge gjær fra å vokse. De er tilgjengelig som kosttilskudd, eller stikkpiller.

behandle din tilstand med borsyre stikkpiller. Dette er en av de mest effektive naturlige botemidler for soppinfeksjon. Borsyre fungerer som en antiseptisk og maur-sopp. Forskning tyder på at det er mer effektivt enn noen anti-fungal medisiner. Pasientene i studien, som brukte borsyre stikkpiller som inneholder 600 milligram daglig, ble helbredet for sine symptomer innen to uker.

Hold sure nivåer balansert. Syre nivåer i vagina må holde riktig balansert for å hindre gjær fra å vokse. Antibiotika, p-piller, Douches, og feminine hygiene spray kan endre sure nivåer, noe som resulterer i en gjær infeksjon. Visse medisinske tilstander som diabetes, graviditet, og et svekket immunforsvar kan også gjøre en kvinne mer utsatt for en gjær infeksjon.

Unngå en gjær infeksjon fra re-forekommende. Gjær trives i fuktighet. Så ta av badedrakter eller våte klær med en gang. Du må heller ikke bruke klær som sitter tett, og unngå syntetisk materiale. Prøv å ikke bruke strømpebukse hver dag. Bruk bomull under slitasje. Tørk alltid forfra og bakover, etter bruk av badet. Dette vil hindre overføring av gjær fra rektum til vaginalområdet.