Digidexo.com

Hvordan til Store Bee Pollen Granulat

Bee pollen er ansett å være en "supermat", høy i næringsstoffer og påstått å øke energi og vitalitet når det tas regelmessig. Mens det er noen ganger tilgjengelig for kjøp i kapsler eller piller, er bee pollen vanligvis kjøpt og konsumert i bulk som små granulater som kan sprinkled over matvarer eller innlemmes i smoothies. Den allment akseptert visdom er at varmebehandlede eller spesielt crunchy bee pollen granulat bør unngås i favør av frysetørkede granuler, som er ment å beholde mer av sin næringsverdi.

Hvordan til Store Bee Pollen Granulat

•  Oppbevar bee pollen på et kjølig og tørt sted; kjøleskapet er ideelt, men hvis du ikke skal bruke pollen raskt du kan fryse den for å forlenge levetiden.

Forsegle bee pollen i en plast-eller glassbeholder. En gul container eller annen farget materiale som bidrar til å hindre lys i å trenge inn til pollen vil bidra til å bevare det lenger.

Kjøp pollen som har vært frosset inntil det punktet av emballasjen, og ideelt sett, er fortsatt frosset på kjøpstidspunktet - det vil vare lenger.

Hint

  • Konsumere bee pollen så raskt som mulig. Mens det er ingen enighet om nøyaktig hvor lang tid det tar for pollen å miste sin ernæringsmessig verdi, de fleste er enige om at dette skjer svært raskt. Det er best å kjøpe i små grupper for å få de ferskeste produktet.