Digidexo.com

Hvordan gjøre sunne valg på en pizzeria

Pizzeriaer blir ofte sett på som å ha bare usunn mat. Det er ikke nødvendigvis tilfelle. Du kan finne mat som er bra for deg selv på disse etablissementene. Her er hvordan du gjør sunne valg på en pizzeria.

Hvordan gjøre sunne valg på en pizzeria

•  Kjøp en salat fra pizzeria. Når du gjør dette, enten be om olje og eddik for dressing eller bruke dine egne. Sørg for å bestille en salat som ikke har noen kjøttpålegg eller ost på den. Dette vil gjøre for en sunn åpneren til måltidet.

Unngå alle eventuelle stekt mat fra en pizzeria. Noen mennesker tror virkelig at stekte grønnsaker er greit fordi maten elementet er fortsatt en grønnsak. Som slett ikke er tilfelle.

Se om du kan bestille en pizza med en mindre mengde ost på pizza enn normalt. Dette kan redusere fettinnholdet av pizza, og dermed gjør det sunnere.

Bestill en hvete pizza, sandwich eller pasta fra pizzeria. Du ville bli overrasket over hvor mange pizzarestauranter tilbyr dette alternativet. Hvete brød er sunnere enn vanlig hvit og vil trolig koste det samme hos din lokale pizzeria.

I stedet for å sette kjøtt på pizza, laste det opp med friske grønnsaker eller frukt. Praktisk talt hver pizzeria tilbyr paprika og løk. Mange pizzeriaer vil tilby ananas eller andre frukter som pålegg for din pizza også. Dette er et sunt alternativ til pepperoni, pølse eller skinke.