Digidexo.com

Hvordan ta Natural Thyroid Medisinering

Naturlig skjoldbrusk medisiner, slik som Armour skjoldbruskkjertelen, er bedre tolerert av noen pasienter med hypotyreose eller Hashimotos tyreoiditt. Naturlig thyroid medisiner er laget av uttørkede gris skjoldbruskkjertelen, og inneholder en mer komplett sett av skjoldbruskkjertelhormoner, slik som t1, t2, t3, t4 og. De fleste syntetiske skjoldbrusk medisiner, for eksempel Synthroid eller Cytomel, har bare t3 eller t4. Tar naturlig thyroid medisiner innebærer et annet sett med variabler, og hvordan du tar naturlig thyroid medisiner på riktig måte er viktig informasjon for skjoldbrusk pasienter.

Bruksanvisning

Hvordan ta Natural Thyroid Medisinering

•  Hold din naturlige skjoldbrusk medisiner på et kjølig og tørt sted for å sikre at medisinen er effektiv. Lagring av medisiner i en bil, over en ovn, eller i nærheten av en ovn kan kompromittere kvaliteten.

Ta naturlig thyroid medisiner uten mat. Sørg for å ta medisiner en time før du spiser, og ta bare med ikke-fluoridated vann. Fluor er et kjent thyroid depressant, og ble brukt i 1950 for å behandle overaktiv skjoldbrusk forhold. Det er best å ta naturlig thyroid medisiner først i morgen, og deretter vente en time før du spiser eller drikker noe, selv den morgenen kopp kaffe eller te.

Vent minst to timer etter å ha spist eller drukket noe annet enn vann hvis du må ta din naturlige skjoldbrusk medisiner senere på dagen. Igjen, ta den naturlige skjoldbrusk medisiner med ikke-fluoridated vann.

Vurdere å ta din naturlige skjoldbrusk medisiner sublingually (under tungen). Enkelte pasienter opplever at denne metoden kan være en svært vellykket måte for sin kropp for å absorbere medisinering. For å gjøre dette, plasserer Armour thyroid tablett under tungen, forlater den der til den er oppløst. Dette kan ta alt fra 30-90 minutter. Igjen, ikke spise eller drikke i løpet av denne prosessen, og vente 60 minutter etter at pillen har løst å spise eller drikke noe annet enn ikke-fluoridated vann.

Split din naturlige skjoldbrusk medisiner i to og ta halvparten om morgenen, halvparten i ettermiddag om å ta hele dosen i th morgenen er ikke effektive. Noen pasienter opplever at splitte dosen er en positiv endring.

Tips og advarsler

  • Hvis legen din nekter å forskrive naturlig skjoldbruskkjertelen, og du vil prøve Armour, ta kontakt med en annen lege.
  • Prøv ikke å konsumere soya etter å ha tatt naturlige skjoldbrusk medisinering. Overdreven soya kan nøytralisere noen skjoldbrusk medisiner.
  • Ikke oppbevar flasken over ovner, fuktige områder eller ovner.
  • Ikke ta skjoldbrusk medisiner av noe slag i løpet av to timer etter inntak av jern, kalsium, eller magnesium tilskudd. Disse mineralene kan nøytralisere skjoldbrusk medisiner av noe slag, syntetisk eller naturlig.