Digidexo.com

Hvordan skrive en Hypnosis Script

Hypnose tekstskriving ISNA € ™ t vanskelig. De fleste profesjonelle hypnotherapists skrive sine egne skript for å skreddersy dem til måten de snakker. Du trenger en god fantasi og evne til å skape scener og situasjoner. Hver skriptet vil ha et bestemt tema. Ett skript vil indusere ro og fred i en persons € ™ s liv, vil en annen brukes til vekttap og røykeslutt. Det er hundrevis av skript for å forbedre kvaliteten på livet.

Bruksanvisning

•  Visualiser en scene i tankene dine som bringer om ro og fred. Scenen kan være av en tur i et felt av golden lin svaier med varm bris, videre gjennom det grønne feltet til en babling bekk, der vannet renner over steiner og ørekyt svømme uforstyrret. Pause. Lydene av naturen rundt deg at hjernen din til å drive. Fuglene synger høyt på grenene av høye trær, hopper fra gren til gren i solskinnet.

Legg merke til den blå himmel med hvite skyer som flyter forbi på varm bris som den beveger seg håret fra ansiktet. Solskinn føles avslappende, avslappende deg. Pause her i fem sekunder; tillate pasienten å visualisere scenen. Ditt sinn begynner å føle seg vel som dine bekymringer flyte bort med skyene. Du er trygg her i ditt spesielle sted, der ingenting kan skade deg.

Du er så avslappet nå som du har lyst til å stoppe og sitte en stund å nyte øyeblikket, beundre naturen, og oppleve ro. Du kan komme hit til din spesiell plass når du trenger å føle deg rolig og fredelig. Pause. Pust inn den varme luften landet og da vil du bli brakt tilbake til ditt bevisste sinn.

Ta de fredelige følelser med deg som vi telle tilbake fra greven av fem. Five - du følelsen uthvilt. Fire - du vil føle deg avslappet og rolig. Tre - du blir oppmerksom på dine omgivelser. Two - øynene dine begynner å åpne, og en - knipse med fingrene som en lyd signalet til pasienten - du er tilbake.

Tips og advarsler

  • Pass alltid pasienten føler seg før du starter hypnoterapi økt.
  • Alltid ta tid å få pasienten ut av hypnose på en forsvarlig måte.