Digidexo.com

Diett for å miste Belly Fat

Diett for å miste Belly Fat


En av de første tingene folk ofte nevner når vi snakker om helse og fitness er et ønske om å miste buk fett. Bortsett fra trening, kosthold er en viktig komponent i å miste magen fett. Riktig kosthold kan være det første skrittet i å miste fett fra rundt magen og midjen.

Ikke Spis Junk Food

Junk food tendens til å ha høyt sukkerinnhold og inneholder mye av raffinerte produkter, som for eksempel høyt raffinert mel eller poteter. Raffinerte blomster og poteter omdannes til sukker i kroppen, og dermed bidra mer til magefett enn andre næringsstoffer.

Spiser de riktige karbohydrater

Forbruker feil typer karbohydrater legger dramatisk til magefett. Vær forsiktig så du ikke bruker for mange raffinerte karbohydrater som hvitt mel, pasta, hvit ris eller poteter. Unngå produkter laget med disse elementene, og fokusere på å få karbohydrater fra frisk frukt og grønnsaker. Forbruker hele korn i brød og pasta er bedre enn forbruk av bearbeidet korn.

Reduser Late-Night Snacking

Unngå sen snacks. Late-night snacking er et problem fordi folk pleier å gå rett til å sove etter å ha spist. Fordi det ikke er noen fysisk aktivitet for å brenne av energien fra kropps sukker laget av snack, har en tendens til fettet som skal gjøres i stedet. At fett har en tendens til å samle seg rundt midjen.

Redusere alkoholforbruket

Alkoholholdige drikker har en tendens til å bli raskt konvertert til magefett. Hvis du drikker alkohol ofte, kan redusere ditt forbruk ha en dramatisk innvirkning på mengden magefett. Alkoholholdige drikker er flytende, så det er lettere å konsumere mye kalorier og sukker.