Digidexo.com

steel cut havre

Forskjeller mellom Steel cut havremel og Regular Havregryn

Forskjeller mellom Steel cut havremel og Regular Havregryn


Selv om noen kanskje tror at alle havre ble skapt like, en dypere eksamen i de forskjellige variantene som finnes i butikkhyllene i dag kan hjelpe oss med å gjøre et smartere valg, og dermed hjelpe oss med å forbedre vår helse. Selv om de i det hele tatt havre havremel kommer fra de samme fullkorn havre, kan den måten som de er kuttet og behandlet gjøre en stor forskjell.

Steel-Cut Oats vs Regular Havregryn: Utseende

Stål-kutt havre er hele havre (gryn) som har blitt kuttet. De ligner på pellets ofte gis til hamstere. De er robuste, rå og ser ingenting som instant versjon. På den annen side, vanlig (valsede) havregryn ligner tynne, store flak. Når kokt, stål-kutt havre ser ut som vill ris og havregryn ser ut som babymat.

Steel-Cut havre vs Regular Havregryn: Behandlingstid

Begge typer av havre har blitt kuttet. Forskjellen ligger i hvor mye behandling de tåle. Stål-kutt havre er igjen rå, mens havregryn er presset gjennom valser og dampet.

Tekstur og smak

Fordi stål-kutt havre er rå, de er chewier når kokt og har en tydelig nøtteaktig smak. På den annen side, valset havre er forkokte, og dermed gi dem en grøtaktig tekstur, tilsvarende som for babymat. Havregryn mangler nutty smaken av stål-cut, og smaken er heller flau.

Næringsverdi

Selv om stål-kutt havre inneholder mer vitaminer og mineral mens rå, de fortsatt må kokes før konsum, rendering både havre på samme næringsverdi. De viktigste forskjellene mellom havre er tekstur og steketid. Ernæring fakta er tilnærmet identiske. Men disse havre tilby mer ernæringsmessig verdi enn instant versjon. Så hvis ernæring er hva du leter etter, styre unna instant havremel.

Hvordan spise Steel-Cut Oats

Hvordan spise Steel-Cut Oats


Stål-kuttet havre, også kjent som grovslipte havre, er de hele korn indre parti av et havre-kjernen. Snarere enn å være behandlet med en tradisjonell rullet teknikk, stålkniver kutt dem opp i små stykker. Stål-kutt havre ta lengre tid å lage mat enn rullet eller instant havremel. Den nøtteaktig smak og seig konsistens skiller den fra andre havregryn. Hvis du ønsker å nyte stål-kuttet havre, er det visse matlaging og smaks metoder for å prøve.

Hvordan spise Steel-Cut Oats

•  Plasser en liten stekepanne på komfyrtopp og sette varmen til middels.

Hell 1 kopp melk og 1/2 kopp stål-kutt havre i pannen og rør.

La det koke på middels temperatur i 20 minutter, rør hvert femte minutt for en jevn konsistens.

Slå av ovnen og skje havre ut av pannen og inn i en bolle.

Dryss 1 ss. brunt sukker over havre og la den avkjøles i fem minutter før du drikker.

Hint

 • Eksperimenter med andre søtstoffer i dine stål-kutt havre som lønn eller jordbær sirup, hvitt sukker og frisk eller tørket frukt. Også, syltetøy, frukt butters eller syltetøy, peanøttsmør eller krydder som kanel er en flott måte å legge smak til havre.
 • Siden stål-kutt havre ta lengre tid å lage mat enn instant eller rullet varianter, de er ideelle for å gjøre i treg komfyr eller i bakt havremel.

Typer Oats

Typer Oats


Du vil finne havre i enkelte frokostblandinger, øl og enda noen iskrem. Mer enn 95 prosent av alle havre dyrket gå til fôring husdyr. Medisinske havre forhindre hjertesykdom, kreft og andre sykdommer. De går også inn å gjøre helse-og skjønnhetsprodukter. Akkurat som det er mange bruksområder for havre, er det også mange forskjellige typer av havre. De forskjellige typer av havre avhenge av mengden av behandlingen av de har gjennomgått.

Hele Oats

Du er ikke sannsynlig å finne hele havre i din lokale matbutikk. Disse havre fortsatt eie sitt harde ytre skroget, noe som gjør dem uspiselige for menneskelig inntak. Imidlertid går de inn i det kjemiske oppløsningsmiddel furfural, som brukes i raffinerings smøremidler.

Havre Mørtel

Når du fjerner den harde ytre skroget, har du havregryn, som ligner brun ris. Disse havre har fortsatt næringsrik ytre kli lag rundt dem. Du kan trygt spise havregryn, som vanligvis kan finnes i helsekostbutikker. De tar lengre tid å lage mat enn noen andre typer havre.

Steel-Cut Oats

Også referert til som Pinhead havre, grovt havremel eller irsk havregryn, har stål-kutt havre blitt hakket i 3:58 stykker av metallbladene. Siden havre har blitt kuttet i mindre biter, de koker raskere enn havregryn. Stål-kutt havre også fortsatt inneholde kli, noe som gjør dem bra for deg.

Havregryn

Å produsere havregryn - også kjent som gammeldags havre - du må dampe de havregryn og rull dem i flak. Behandlingen at disse havre gjennomgå gjør dem bli friske i lengre perioder av gangen. Siden havregryn er flat og har en større overflate, de koker raskere enn havregryn og stål-kutt havre.

Instant Oats

Instant havre får sitt navn fordi de koker raskere enn noen annen type havre. De koker raskere fordi de har blitt dampet lengre og rullet tynnere enn havregryn. Når du spise instant havre, vil du merke at de er chewier enn andre typer havre.

Havre mel

Når du slipe havre, produserer du havre mel. Bruk finmalt havre mel i brød å legge til smaken. Tykkere suppe eller stuing med medium-bakken havre mel eller strø det på en bakt godt å legge en crumble topping som har en nøtteaktig smak.

Hva er den ernæringsmessige verdien av havregryn?

Du har kanskje allerede hørt om helse buzz rundt god, gammeldags havregryn. Havre og havrekli inneholder heftig mengder kostfiber, og er nyttig for mer enn bare god fordøyelse; studier viser at havre er bra for hjertet.
Havre kan brukes til mer enn bare å lage frokostblanding. De kan også være substituert i baking for så mye som 1/3 av melet innhold.

Senker kolesterolnivået

Anerkjent for sin evne til å senke "dårlige" LDL kolesterol nivåer, havre er nyttig for å beskytte mot hjertesykdom. Legge solsikke eller linfrø til havregryn gir et ekstra løft til denne kvaliteten.
I tillegg kan spise fiberkilder, inkludert havre, redusere blodtrykket og forhindre angrep av hypertensjon helt.

For Vekttap

Det er bevis som viser havre kan være nyttig for slanking og vektkontroll formål. På grunn av det høye antallet av løselig og uløselig fiber finnes i havre, føles magen full og fornøyd. Den uløselige fiberen også fordeler i fordøyelsessystemet ved å hjelpe til å rense ut innvollene og markeds regularitet.
Registrert dietetiker Patti Geil sier at havre er gunstig for kroppen av mange grunner. Spesielt havre "langsom økning av blodglukose etter spising, noe som er viktig for diabeteskontroll."

Typer

Du kan oppleve at din lokale matbutikk bærer to typer havre, regelmessige og stål-cut. Gammeldags havre har en fin, myk tekstur og kan bli en grøtaktig konsistens når kokt i vann.
Stål-kutt havre har et kurs og tykk konsistens. De har en mer tygge-konsistens når kokt i vann. Grunnen til dette er at stål-kuttet havre er minimalt bearbeidet, slik at kornet er intakt. Stål-kutt havre er hele korn, som de inneholder kli, kim og stivelse.

Næringsinnhold

Stål-kutt havre har 4.13 g kostfiber per porsjon, 151 kalorier og 25,86 g karbohydrat. De inneholder 2,69 g totalt fett, kolesterol og 40 mg natrium. Standard havremel inneholder det samme næringsinnhold, bortsett fra at den ikke har noen natrium.

Forbereder Steel-Cut Oats

Hele korn, stål-kutt havre ta lengre tid å lage mat enn gammeldags havre. Imidlertid kan stål-kutt havre være forberedt i større mengder og nedkjølt for en annen dag.
Tilsett 2 kopper vann og en valgfri dash av salt til en kasserolle på komfyren. Kok opp og under omrøring, hell i en kopp stål-kutt havre. Cook avdekket på lav varme i 20 til 30 minutter, rør ofte. Som havregryn tykner, legge opp til en mer kopp vann for å oppnå ønsket konsistens.
Fjern fra varmen, dekk til og la havre sitte i noen minutter før servering. Prøv å bruke en minimal mengde smaksforsterkere som brunt sukker, honning eller melk for å maksimere helsefordeler og nyte sin behagelig nøtteaktig smak.

Varianter av havregryn

Varianter av havregryn


Havregryn er havre frø eller hel havre korn. De har fått økt oppmerksomhet de siste årene på grunn av sin høye næringsverdi. Cooks kan forberede havregryn i en rekke måter, og dette gjør at næringsrike oat groat som skal brukes i begge matlaging og baking.

Havregryn

Grovsliping snur havregryn til havremel. The United States Food and Drug Administration hevder at havregryn, og andre hel havre produkter, kan redusere risikoen for hjertesykdom når kombinert med en fettfattig diett og mosjon.

Havregryn

Havregryn er havregryn som er dampet, rullet og flak - de er hele havrekorn. Hele havregryn gjør jevnlig, medium og tykk havregryn.

Steel Cut Oats

Når produsentene kuttet havregryn i små biter, stål kuttet havre er resultatet. De produserer en chewier enn gjennomsnittet havregryn fordi deres kli lag gjenstår etter at de er kuttet. Stål kuttet havre gjøre instant, baby og rask havregryn.

Fast Cooking eller Instant Oats

Rask matlaging eller direkte havre er havregryn som har blitt behandlet, forkokte og tørket slik som å bli kokt svært raskt. Mye av substansen i oat groat fjernes under behandlingen, og dermed forårsaker noen av de ernæringsmessige verdien av havre for å gå tapt.

Oat Mel og Oat Bran

Møller flate og separate havregryn til å lage havre mel og havrekli. Under fresing, er havre mel og havrekli separert. Hele havre mel inneholder både havre mel og havrekli.

Kroppsbygging og Cutting Diet

Mange kroppsbyggere bruker en syklisk diett for å bygge masse og deretter miste fett å utsette muskelen utviklet i løpet av massebyggetrinn. Massen-byggetrinn blir ofte referert til som bulking, mens fettfasen tap er kjent som skjæring. Skjæring er det mer vanskelig aspekt av denne prosessen for mange mennesker på grunn av kalori begrensning er nødvendig for å oppnå fett tap.

Bulking Phase

Under svellefasen blir kalorier økes for å gi musklene energi og øke deres masse. Idrettsutøvere og de som følger et krevende treningsprogram krever minimum 23,6 kalorier per kilo kroppsvekt, i henhold til American College of Sports Medicine. Det ville bety en 200 kilos mann med en streng øvelse rutine krever minst 4720 hver dag for å øke muskelmasse. Den type næringsstoffer som forbrukes er også viktig, og kroppsbyggere bør sikte på å konsumere mellom 500 og 600 gram karbohydrater hver dag, sammen med 0,68 g protein per kilo kroppsvekt til riktig drivstoff muskler og stimulere vekst.

Skjæring fase

En kapp diett består av å konsumere færre kalorier enn du forbrenner gjennom metabolske prosesser og fysisk aktivitet for å skape en kalori underskudd. Dette kaloriunderskudd er det som forårsaker vekttap. På en klippe kosthold, er hovedmålet å miste kroppsfett samtidig bevare så mye muskler som mulig. For å gjøre dette, protein nivåer trenger å ligge på samme nivå som bulking fase.

Faktisk øker protein forbruket fra 0,68 g til 0,81 eller 0,9 g protein per kropps pund kan tillate deg å få muskler mens miste fett på et kaloriredusert diett, i henhold til American College of Sports Medicine. Opprettholde intens motstand-trening i løpet av denne tiden er avgjørende for å unngå å miste muskelmasse eller styrke opparbeidet i løpet av bulking fase.

Stifter av en skikkelig cutting kosthold inkluderer magert kjøtt, som kylling eller magert oksekjøtt med alt synlig fett trimmet bort. Eggehviter er en lav-kalori, høy-protein mat valg og kan tilberedes med grønnsaker for å skape kutte diett-vennlig omeletter. Unngå enkle karbohydrater, som brød, og fettrike matvarer, inkludert ost, bearbeidet kjøtt og melk i denne fasen. Komplekse karbohydrater som finnes i søte poteter og havre vil gi deg nok energi samtidig som den begrenser behandlet sukker. Grønne grønnsaker bør spises i overflod som de gir næring og vil hjelpe deg å føle deg mett og samtidig opprettholde en kalori underskudd.

Bivirkninger av Phedra-Cut

Phedra-Cut er et produkt som er markedsført mot de som ønsker å akselerere fett tap og miste vekt raskt. Ingrediensene i Phedra-Cut består av urter, proprietære blander, koffein og vitaminer. Produsenten, USN Sport Labs, sier at produktet er trygt for bruk for mennesker fra 18 til 60 års alder. Produsenten sier også at diabetikere bør rådføre seg med lege før du bruker Phedra-Cut. I tillegg emballasjen fastslår at produktet ikke er trygt for de uten alle forhåndseksisterende medisinske tilstander. Rådfør deg med lege før du bruker Phedra-Cut.

Sentralstimulerende

Phedra-Cut inneholder sentralstimulerende midler grønn te ekstrakt, koffein, og Yerba Mate. I tillegg inneholder den flere proprietære blander som ikke liste hva den faktiske sammensetningen av blandingene er. De proprietære blander kanskje eller kanskje ikke inneholder sentralstimulerende midler. Bruken av et produkt med sentralstimulerende midler kan forårsake blodtrykket og pulsen til å stige og kan føre til søvnløshet. Folk med eksisterende medisinske tilstander bør alltid rådføre seg med lege før du bruker ethvert produkt som inneholder supplement.

Dehydrering

Phedra-Cut inneholder ingredienser som er kjent for å øke metabolismen. En økt metabolic rate kan føre til at kroppen til å eliminere mer væske via svette og respirasjon. En person kan føle dehydrert fra denne utskillelse av væske. Øke væskeinntaket når du tar en diett supplement for å unngå dehydrering. Dehydrering er kjent for å forårsake muskelkramper. Dette er spesielt viktig informasjon for idrettsutøvere og de med en tung (3 til 5 dager i uken) øvelse diett. Kramper av musklene kan føre til rifter og ligamentskade.

Forstoppelse

Forstoppelse kan oppstå fra å bruke Phedra-Cut, på grunn av dens potensial for å øke væskeutskillelsen. Hvis du føler deg forstoppet mens du tar Phedra-Cut, drikke mer væske og følge en diett rik på fiber baserte matvarer. Bruken av en krakk mykner eller avføringsmiddel kan gi brukerne av Phedra-Cut som opplever forstoppelse noen avanserte lettelse.

Reseptbelagte stoffet Interactions

MAO-hemmere (MAO-hemmer) legemidler kan ikke tas inn når du bruker Phedra-Cut. Phedra-Cut inneholder tyramin, som kan samhandle med MAO-hemmere narkotika. Denne interaksjonen kan føre til kvalme, hodepine, stoke, og økt blodtrykk. Det er ingen advarsel på emballasjen til Phedra-Cut som sier det kan samhandle med MAO-hemmer medisiner.

Kvalme

Bruken av Phedra-Cut kan forårsake kvalme hos noen mennesker. De fleste mennesker som opplever kvalme ved bruk av vekttap kosttilskudd, slik som Phedra-Cut, få en toleranse til supplement innen tre til fire dager etter begynnelsen bruk. Hvis en person opplever kvalme ofte når du tar Phedra-Cut, bør de vurdere alternative vekttap kosttilskudd alternativer.

Er å kutte fett eller Cutting Karbohydrater Raskere å miste vekt?

Karbohydrater er energi som hvis den ikke brukes vil slå til fett. Fett, på den annen side, er allerede en form for lagret energi som går direkte til tarmen. Begge er essensielle næringsstoffer for kroppen og må tas i forhold i henhold til dine treningsvaner og størrelse.

Cutting Karbohydrater

Karbohydrater er viktig for kroppens vekst og vedlikehold. De gir kroppen din med energi til å fullføre alle nødvendige kroppsfunksjoner. Likevel forbruker for mange karbohydrater er usunt og en rask måte å få vekt. Når du inntar mer karbohydrater enn du trenger for å fungere, forvandler kroppen ekstra karbohydrater til fett inne i leveren. Leveren sender deretter fett inn i fettreservoarer i kroppen din. Karbohydrater trenger å bli fortært med en hastighet så nær kroppens behov som mulig. Kutte karbohydrater under kroppens behov vil gjøre kroppen din fordøyelsessystem mye mer effektiv, bedre utnyttelse av energi tas inn i kroppen enn det hadde tidligere. Når dette "sult" diett ender og en vanlig mengde karbohydrater er fortært, vil fettet akkumuleres på grunn av fordøyelseskanalen effektivitet.

Skjære Fett

Fett holde kroppen fungerer når karbohydrater er brukt opp og gi kroppen med energi når karbohydrater er ikke tilgjengelig. Likevel bør fett bør unngås så mye som mulig for vekttap. Dette kan gjøres ved ganske enkelt å unngå kjøtt, egg, fet mat og meieriprodukter. Michael Phelps, de åtte OL-gullvinner, spiser 12.000 kalorier (seks ganger mer enn den gjennomsnittlige person) fra karbohydrater i løpet av off-season trening, men spiser nesten ingen fett. En diett lav på fett, som Michael Phelps ', må kontrolleres nøye; for eksempel, kan måltider ikke hoppes over. Fett går direkte til magen og bør reduseres i dietter. Men for å redusere fett, vil du trenge en systematisk inntak av karbohydrater. Ernæringsfysiolog Kathleen Zelman forklarer at dietter med en gjennomsnittlig inntak av karbohydrater og lav eller mager kilde til fett viser de beste resultatene om vekttap. Dermed kutte fett er mye bedre for langsiktig vekttap enn å kutte karbohydrater.

Beste trening for å utvikle Cut Abs

Beste trening for å utvikle Cut Abs


Det virker som du ikke kan slå på TV eller åpne et magasin i disse dager uten å se en sett av godt definerte magemuskler, og ikke alle av dem airbrushed. Den beste måten å utvikle "cut" magemusklene er en tredelt tilnærming av kosthold, cardio trening og en blanding av målrettede treningsøkter.

Øvre Abs

Øvre abs kan være målrettet med standard gulv crunches. Ligg på ryggen og heve deg knærne til en 90 graders vinkel. Plasser fingrene bak ørene. Bruk aldri hendene for innflytelse, noe som kan føre til nakke belastning. Løft brystet mot taket. Gjør et sett med 25 til 50 repetisjoner (eller "reps"), og husk å trykke korsryggen i gulvet med hver knase.

Middle Abs

Sykkel crunches starter i en lignende posisjon som vanlige gulv crunches, bortsett fra at du legger bevegelsen av peddling føttene som om sykler. Mens simulere peddling, alternative flytte albuene til motsatt kne med hver rep. Har 10 langsomme reps, etterfulgt av 10 raske reps. Gjenta.

Nedre Abs

Leg heiser er en effektiv øvelse for å arbeide nedre magemusklene. Begynn på gulvet, liggende flatt på ryggen med rettet ben. Du kan enten plassere fingrene bak ørene eller plassere dem under setet for støtte. Sakte løfte føttene til de er over hoftene, holde knærne rett. Gjør 15 til 30 reps. Gjenta.

Planke Øvelser

Arbeide magemusklene ikke krever massevis av bevegelse. Bare å holde deg låst i startposisjon av en push-up i ett minutt om gangen kan gjøre underverker. Dessuten kan du holde denne positur på din side, ved hjelp av albue og underarm for å støtte deg opp, mens du holder kroppen rett, hip av bakken. Du kan også pulsere hoften opp og ned for 20 puls. Når du har fullført dette, flip over og gjøre den andre siden.

Pilates

Pilates hjelper fleksibilitet og styrke uten å legge muskel bulk, med fokus på kroppens kjerne. Pilates kan gjøres med spesiell pilates utstyr og maskiner, som du kan kjøpe eller bruke på et treningsstudio. Du kan også utføre øvelsene hjemme med bare en matte siden mange av øvelsene fokusere på isometrics, som bruker din egen kroppsvekt. Pilates streker kvalitet fremfor kvantitet, kutte ned på repeterende bevegelser, som kan bli kjedelig. Også kutte ned reps gjør det mer effektivt enn mange andre treningsøktene. Klassene vanligvis vare fra 45 til 55 minutter. Du kan enten delta i klassene eller bruke instruksjonsvideoer hjemme to til tre ganger i uken, blande det inn med andre abdominal treningsøktene. I begynnelsen, skjønt, bør du oppsøke en utdannet instruktør for å minske risikoen for skader.

Cardio og kosthold

Det spiller ingen rolle hvor mange mageøvelser du gjøre hvis du ikke brenner nok kalorier. Sterk abs kan forbli skjult under magen fett, og det er derfor det er viktig å holde seg til et balansert kosthold, se kalori og delta i minst 20 minutter med cardio om dagen. Trimming ned kroppsfett vil hjelpe utsett abs du har jobbet for å oppnå.

Hva er farene ved hoodia Cut?

Hoodia Cut er et kosttilskudd laget av hoodia, en sørafrikansk plante som demper sult cravings når det er spist. Fra august 2010 var det ingen kjente bivirkninger forbundet med å ta hoodia produkter, men det er noen forholdsregler du bør huske på.

Impure Produkt

Det er en risiko når du kjøper en hoodia produktet at det inneholder tilsetningsstoffer eller fyllstoffer som kan forårsake bivirkninger. Kontroller at Hoodia Cut at du kjøper er ren hoodia.

Å spise for lite

Mens hensikten med hoodia er å dempe appetitten, kan noen mennesker har ingen sult krav i det hele tatt og hoppe over måltider. Du må spise regelmessig mens slanking eller stoffskiftet vil tro du sulter og slutte å brenne kalorier.

Graviditet

Det anbefales at kvinner som er gravide eller ammende ikke ta hoodia fordi medisinsk forskning har ennå ikke bestemt om produktet er trygt å bruke under graviditet eller mens en kvinne ammer.

Helsemessige forhold

Personer med slike helsemessige forhold som hjertesykdom, diabetes, høyt blodtrykk, allergi eller blødningsforstyrrelser bør først konsultere med en lege før du tar Hoodia Cut for å hindre komplikasjoner fra å redusere matinntaket eller interaksjoner med reseptbelagte medisiner.

Hvordan spise havre å miste vekt

Hvordan spise havre å miste vekt


Fiber er en viktig del av et vekttap diett. Fiber hjelpemidler i fordøyelsen og gjør at du føler deg mett slik at du ikke overspiser. En mat som er fullpakket med fiber er havre. Havre lage en gel i magen som bremser hastigheten magen tømmer ved, noe som gjør at du føler deg mett lenger. Legge til en servering eller to av havre til en sunn diett kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en sunn måte.

Hvordan spise havre å miste vekt

Bruk havregryn eller stål-kutt snarere enn pakker av havremel. Kommersiell havregryn har sukker og konserveringsmidler lagt til det, som legger tomme kalorier og mangler ernæring. Havregryn koker raskere enn stål-kutt havre og er lettere å tygge, men noen foretrekker teksturen av stål-kutt havre.

Cook havregryn med vann på komfyren, koke vannet først, og deretter legge til havre. Bruk 3/4 kopp havregryn med 1 1/2 kopper vann, eller 1/2 kopp stål-kutt havre med 2 kopper vann. Havregryn ta seks minutter å lage mat, mens stål-kutt havre ta 20 minutter eller mer for å lage mat. Legg 1/4 ts. salt hvis ønskelig.

Substitute melk for vann i havregryn hvis du ønsker. Snarere enn helmelk, bruk skummet eller soyamelk. Disse melkevarianter har færre kalorier, men gir rikelig med protein og kalsium. Vær forsiktig når matlaging melk på komfyren siden det kan brenne.

4 øverste havregryn med frisk frukt, bær og nøtter i stedet for å legge til sukker. Sukker gir lite ernæringsmessige fordeler og legger kalorier. Frukt har sukker, men inneholder også fiber, vitaminer og mineraler.

Snack på granola hele dagen. Granola er laget av bakt havre, nøtter og rosiner. Dette gir rikelig med fiber og protein som vil fylle deg opp til neste måltid. Bare plukke opp naturlig granola snarere enn boxed variasjon i korn midtgangen - sistnevnte er full av sukker og tomme kalorier.

Hint

 • For å gå ned i vekt må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Hold øye med ditt daglige kaloriinntak.
 • Spis andre sunne matvarer i tillegg til havregryn, og innlemme øvelsen i din daglige rutine.
 • Å spise havre alene vil ikke hjelpe deg å miste vekt. Making havre en del av din sunne livsstil er det som vil hjelpe til med vekttap.

Hvordan Cut vann vekt Fast

Hvordan Cut vann vekt Fast


Våre organer består av omtrent 70% vann. Ekstra vann i kroppen kan føre til oppblåsthet. Vannretensjon er ofte på grunn av et dårlig kosthold, samt en mangel på fysisk trening; effektene kan være en hoven utseende i ansiktet, håndledd, ankler, hender og føtter. Du kan ta noen enkle trinn for å motvirke dette vann vekt på en riktig måte.

Hvordan Cut vann vekt Fast

•  Drikk mye vann. Holde kroppen hydrert med rikelig med vann kan motvirke overproduksjon av vann i kroppen. Ofte er en dehydrert kroppsvekt samler seg vann fordi det er overkompenserer for mangelen på væske i kroppen.

Hold deg unna salter og sukker, som også kan føre til vann oppbevaring. Pass på at du får riktig ernæring og er i tar rikelig med protein, aminosyrer og B-vitaminer.

Ta et vanndrivende eller spise vanndrivende mat. Dette er en sikker måte å fjerne overflødig væske fra kroppen din. Matvarer og urter som eple cider eddik, selleri, selleri frø, tranebærjuice, løvetann, grønn te, løvetann te blad, fennikel, einebær, persille og hvitløk er alle matvarer du kan bruke som diuretika.

Spis høyt vanninnhold matvarer. Dette kan virke selvmotsigende, men dette kan faktisk bidra til å eliminere vann i kroppen ved igjen hydra det og lure kroppen til å tro det er behov for å kvitte seg med vannet, i stedet for å skape mer. Noen høyt vanninnhold matvarer inneholder artisjokker, asparges, rosenkål, kål, gulrøtter, agurker, salat, havre, tomater, vannmelon og brønnkarse.

Øk fysisk aktivitet. Trening er en av de mest effektive måtene å fjerne overflødig vann fra dine ben og ankler. Kardiovaskulære treningen er spesielt kraftig i risting av alle som vann oppbevaring. Prøv løping, sykling eller tennis å fremskynde prosessen.

Hvordan Cut Fat & Bruk Anaerob trening for å forbrenne fett

Hvordan Cut Fat & Bruk Anaerob trening for å forbrenne fett


Selv om aerobic øvelser som gåing eller jogging brenne fett mer effektivt enn anaerobe øvelser som vektløfting eller styrketrening, anaerob trening og en lav-fett diett spille en viktig rolle i fett tap. I tillegg til 150 minutter med moderat intensitet aerobic aktivitet per uke, Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler du deltar i styrketrening, som er anaerob, to ganger ukentlig. Som du miste vekt gjennom kosten, vil anaerob trening hjelpe definere og tone musklene dine, og gir deg en slankere utseende.

Hvordan Cut Fat & Bruk Anaerob trening for å forbrenne fett

Cutting Fat

•  Ta med fett i kosten, som de leverer kalorier, tilfredsstille deg og inneholder essensielle fettsyrer som absorberer de fettløselige vitaminene A, D, E og K. Følg United States Department of Agriculture ernæring retningslinjer for voksne ved å begrense det totale fett inntak, men til 20 til 35 prosent av dine daglige kalorier.

•  Sett mettede fettsyrer, som er fast ved romtemperatur, med enumettet og flerumettede fettsyrer, som er flytende ved romtemperatur. Velg plantebasert fett, men utelukker kokosolje, palmekjerneolje og palmeolje. Kutt ned på det totale forbruket av dyr, velge sjømat over andre typer kjøtt.

•  Skjær ut trans fettsyrer ved å begrense matvarer som inneholder delvis hydrogenert olje. Selv om transfettsyrer er umettet, de har en annen struktur og effekt enn naturlig forekommende umettede fettsyrer. Hydrogenert vegetabilsk olje, for eksempel, er fast ved romtemperatur, og det har ikke de samme helsemessige fordeler som vegetabilsk olje.

Anaerob Fat Burning

Velg trening som å løfte vekter, som arbeider med motstand band, pushups, situps, yoga, eller hagearbeid som graving eller måke for å få en anaerob trening. Følg anbefalingene fra CDC ved å inkludere alle de store muskelgruppene - bena, hofter, rygg, mage, bryst, skuldre og armer.

Redusere eller eliminere hvileperioder mellom settene for å øke hjertefrekvensen og kaloriforbrenningen. Løfte vekter, for eksempel på et moderat nivå av intensitet forbrenner 262 kalorier i timen for en 168-kilos person, mens å løfte vekter på en sprek nivå vil nesten doble kaloriforbrenningen, øker det til 463 per time, ifølge nettstedet Health Status.

Legg intervalltrening til anaerob trening. Intervalltrening holder treningen blir mer spennende og hjelper deg å miste mer fett, ifølge MayoClinic.com. Intervalltrening inkorporerer aerobic condition inn anaerob trening. Du kan for eksempel fullføre et sett med biceps curls, etterfulgt av et sett med hopping knekt å øke pulsen og brenne mer fett.

Bruk sirkeltrening, som er å fullføre ett sett av hver type anaerob trening fortløpende i programmet, snarere enn å avslutte tre eller fire sett med en form for trening før du går videre til neste. Gjenta hele kretsen to eller tre ganger uten hvile mellom øvelsene vil øke hjertefrekvensen og øke fettforbrenningen.

Hint

 • Fokuser på å kutte ned på porsjoner, heller enn å gå på en "krasj" diett. For mye kalori begrensning vil føre til at kroppen tror den sulter og din generelle metabolisme og fettforbrenning vil faktisk tregere.

Hvordan å sammenligne rullet og stål kuttet havre

For en sunn og næringsrik frokost, kan få matvarer matche opp til en skål med havregryn. Det er et bredt spekter av havre er tilgjengelige på markedet i dag, inkludert valset havre og stål skjære havre. Her er hvordan du kan sammenligne disse to typer populære og enkle å finne havre.

Hvordan å sammenligne rullet og stål kuttet havre

•  Ta hensyn til behandlingen av valset og stål kuttet havre. Både havregryn og stål kuttet havre inneholder fullkorn havre; Imidlertid varierer behandlingen for disse havre. Havregryn er havre som er dampet, rullet, dampet og ristet. Dette produserer havregryn som har gått gjennom betydelig bearbeiding. Stål kuttet havre, på den annen side, ganske enkelt består av havregryn (innsiden av et havre-kjernen) hakket opp i flere stykker. Dette gir havre biter i stedet for havregryn. Stål kuttet havre gjennomgå mye mindre behandling enn havregryn.

Sammenlign teksturer av havregryn og stål kuttet havre. Havregryn har en mye mindre nutty tekstur enn stål kuttet havre. Stål kuttet havre også smake chewier og nuttier enn havregryn. Noen vil til og med si at stål kuttet havre smake heartier enn havregryn og har en mindre gummy konsistens enn havregryn.

Tenk koketider havregryn og stål kuttet havre. Havregryn ta mye kortere tid å lage mat enn stål kuttet havre. Havregryn kan lage mat i 5 til 15 minutter, mens stål kuttet havre kan ta opptil flere timer å lage mat. Noen stål kuttet havre produsenter selv anbefale en overnatting soaking av stål kuttet havre før koking. Noen mennesker bruker en treg komfyr eller en riskoker å lage mat stål kuttet havre.

Tenk om de ernæringsmessige forskjeller mellom havregryn og stål kuttet havre. Både havregryn og stål kuttet havre inneholder fiber, protein, kalsium og B-vitaminer. De er også lavt kaloriinnhold, lavt fettinnhold og inneholder ikke natrium. Noen studier viser at stål kuttet havre, men inneholder mer kostfiber enn havregryn. Kostfiber tjener til å bidra til lavere kolesterol, redusere ens risiko for hjertesykdommer og forebygge type II diabetes.

Hint

 • Havregryn har mange forskjellige navn, inkludert gammeldags havre og flak havre. Stål kuttet havre kan også være Pinhead havre, Scotch havre, irske havre eller grov-kuttet havre.
 • Instant havre eller rask havre er rullet havre som har blitt rullet i svært tynne flak for raskere koketider.

Seitan Laget med havre mel

Seitan er ofte brukt som en kjøtt erstatning i vegetarisk kosthold og kalles hvete kjøtt. Seitan er faktisk tilberedt form av gluten dannet når et hvetemel deigen eltes, og deretter skylles med vann, som fjerner stivelse. Seitan er ofte ulmet i en soyasaus for å lage en lik biff smak. Produktet brukes i stuinger og chili oppskrifter som en erstatning for kjøtt. Flere oppskrifter finnes som inkluderer havre mel i seitan.

Seitan Laget med havre mel

•  Bland 2 kopper gluten mel, 1 kopp hele hvetemel og 1 kopp havre mel med 2 ts. salt, ifølge en oppskrift på nettsiden Cook, Eat, Del.

Tilsett 2 kopper vann til de tørre ingrediensene og kna i ca 10 minutter inn i en fuktig deig. Form deigen til en rørform ca 4 inches i diameter.

Skjær seitan deigen i 1/2-tommers-tykke skiver. Plasser skivene i kokende vann, like under kokepunktet, og kok i minst en time.

Hint

 • Simmer skiver av seitan i grønnsaksbuljong, soyasaus eller annen væske til å produsere en annen smak. Soyasaus er mest brukt, men noen kokker kombinerer andre væsker med urter eller krydder for å produsere andre smaker.
 • Lag din egen havre mel ved sliping 1 1/4 kopper havregryn med en blender.
 • Mens havre mel inneholder noen gluten, betyr det ikke sammenlignes med hvetemel og brukes som et supplement i seitan oppskrifter å legge til smaken og endre strukturen på produktet.

Hvordan legge til havre til Smoothies

Hvordan legge til havre til Smoothies


Havre er en viktig mat hvis du prøver å spise sunt. Havre inneholder fiber, som hjelpemidler i vektkontroll og opprettholde riktig kolesterolnivået. De inneholder også mange viktige vitaminer og mineraler, som for eksempel selen, mangan og magnesium. Havre er begunstiget fordi de enkelt kan legges til mange forskjellige typer mat. Da lagt til smoothies, gir de næringsstoffer, protein og gjør smoothie mer mettende.

Hvordan legge til havre til Smoothies

•  Mål opp en porsjon havre. Bruk en food skala for maksimal nøyaktighet.

Sett havre i en food prosessor eller kaffekvern og male dem i ca 30 sekunder. Sliping dem vil tillate dem å blande lett inn i smoothie.

Sett smoothie i en blender. Legg i havre og bland på middels i 20 til 30 sekunder. Bruk "blanding" innstillingen hvis blender din har en.

Smak på smoothie for å se etter ønsket konsistens. Bland smoothie i ytterligere 30 sekunder hvis det ikke er glatt nok for deg.

Hint

 • Hvis du ikke har en blender, slipe havre i 45 sekunder og rør dem inn i smoothie, omrøring i minst ett minutt.

Hva er fett Cutting Foods?

Hva er fett Cutting Foods?


Når du prøver å slippe noen pounds, er det nyttig å spise mat med lite fett, samt matvarer som hjelper deg å forbrenne fett og øke stoffskiftet. Ved å velge riktig type mat og å kombinere dette med en øvelse diett, kan du opprette en balansert diett som vil hjelpe deg å kutte ned på kroppen fett prosentpoeng.

Melk

Lav-fett eller skummet melk inneholder mye kalsium som kan bidra til å øke stoffskiftet. Den inneholder også komplekse karbohydrater som holder insulinnivået lavt etter et måltid, noe som ytterligere øker fettforbrenningen potensial, så høyt insulin nivåer føre til at kroppen å holde fett butikker.

Protein

Høy-protein matvarer som magert kjøtt, belgfrukter og cottage cheese er viktig å kutte fett. Hvis du klipper ut alt fettet og karbohydrater fra kosten, kan kroppen din begynne å brenne protein, så det er viktig å holde spise protein som det brensel muskelvev.

Helkorn

Hele korn er bra for å kutte fett, som de er lastet med komplekse karbohydrater og fiber, noe som vil øke stoffskiftet og holde insulinnivået lavt. Vurdere å spise fullkorn frokostblanding om morgenen og erstatte vanlig brød med grovbrød. Legg litt havre til kosthold også, som er rik på fiber og bryter ned sakte i magen, hindrer toppene i insulinnivået. Havregryn gjør en god frokost alternativ.

Hot Peppers

Piff opp dine måltider med jalapeno peppers, som legger et kick av smak, raskere hjertefrekvens og øker stoffskiftet med en kjemisk kalt capsaicin. Habanero paprika og cayenne chiles også vil hjelpe deg å forbrenne kalorier i løpet av dagen.

Fisk

Fisk er lastet med omega-3 fettsyrer, noe som fører til lavere nivåer av hormonet leptin, som igjen fører til å brenne flere kalorier. Laks gjør et godt kveldsmåltid, eller du kan pakke en tunfisk sandwich laget med lav-fett mayo for lunsj.

Carb-Cutting dietter

Selv om folk vedta dietter for en rekke årsaker, de fleste gjør det for å gå ned i vekt. Kutte karbohydrater er en populær vekttap metode hovedsakelig fordi det oppmuntrer raske resultater. Som med all restriktiv spising, det finnes både fordeler og ulemper til en lav-karbo diett. Ved å forstå hvordan carb-cutting fremmer vekttap og supplere ingredienser og måltider fornuftig, kan du gå ned i vekt og unngå diett farer mens du holder kroppen næring.

Fakta

Når svelget, karbohydrater heve blodsukker og insulin generere å skape sukker for lagring. Når pulsen øker og cardio aktiviteten foregår, brenner kroppen sukker lagret i cellene først for energi.

Grunnlaget for en lav-karbo diett er teorien om at kroppen vil bruke lagret fett og protein for drivstoff hvis det ikke er sukker stede fra inntak av karbohydrater. Dette i sin tur skulle resultere i kroppen brenning av fett og taper vekt.

Typer

Det finnes flere typer, eller merker snarere av lav-karbohydrat dietter. De fleste gjenkjenner Atkins Diet, men noen andre inkluderer Zone Diet, Stillman Diet, Scarsdale Diet og Hollywood Diet.

Du trenger ikke å abonnere på en, formalistisk type for å holde seg til en carb-cutting regime. Du kan følge en lignende diett gjennom personlige valg av mat og måltid planlegging.

Substitutter

Noen av de grunnleggende begrenset vareutvalg i en lav karbohydrat diett er listet nedenfor.

Hvitt mel
Sukker
Pasta
Brød
Korn
Søtsaker
Stivelsesholdige frukt og grønnsaker (for eksempel poteter, datoer og pastinakk)

For å oppnå en balansert diett, krever kroppen din de næringsstoffene at noen av disse elementene inneholder. Substitute elementer med færre karbohydrater når du forbereder måltider. I stedet for spaghetti nudler, bruker zucchini bånd. I stedet for sukker, bruke en lav-carb sukker erstatning. Når en oppskrift krever brød eller ris, velger hele hvete alternativer enn de hvite, raffinerte gater for å redusere karbohydrater. Carb tellere kan kjøpes eller tilgang til online gratis for å bistå i overvåking av matvarer 'carb innholdet.

Fordeler

Metning er en fordel for en lav-karbo diett. Fett og proteiner gjør magen føler fyldigere, lengre, fordi de tar mer tid for kroppen å fordøye. Tap av vann vekt er en annen fordel, og det er en grunn til low-carb dieters ofte se raske resultater. Forbruket av færre kalorier logisk følger kutting av karbohydrater fordi ca 50% av den gjennomsnittlige daglige kosthold er kaloriverdi kommer fra matvarer som er begrenset på low-carb planer.

Advarsler

Om å kjøpe alle de anbefalte næringsstoffer og vitaminer fra maten, er et balansert kosthold er nødvendig. Fullstendig fjerning av enkle karbohydrater truer en diett stabilitet. Selv om vekttap er ønsket, har positiv bivirkning langvarig carb-cutting vært knyttet til yo-yo slanking, muskel tap, samlet senket metabolisme og fibermangel.

I motsetning til å eliminere karbohydrater fra måltider helt, overvåke og kontrollere dem som en langsiktig, tryggere hjelp av vekttap.

Hvordan få Fiber hvis du ikke kan ha havre eller hvete Foods

Hvordan få Fiber hvis du ikke kan ha havre eller hvete Foods


Fiber er en nødvendig næringsstoff for å opprettholde helse og fordøyelses har også blitt funnet å hjelpe i hjertesykdommer og redusere risikoen for andre sykdommer slik som hjertesykdom, kreft og diabetes. The Institute of Medicine anbefaler at menn spiser 38 gram og kvinner spiser 25 gram fiber hver dag. De fleste vet at hele hvete og havregryn er gode kilder til fiber --- men mange mennesker lider av allergi eller intoleranse når det gjelder hvete eller havre. Så hva annet kan du spise for å få fylle fiber?

Hvordan få Fiber hvis du ikke kan ha havre eller hvete Foods

Hvordan få Fiber hvis du ikke kan ha havre eller hvete Foods

•  Spis frukt og grønnsaker

De fleste frukter og grønnsaker inneholder 2 til 5 gram fiber per servering. Bringebær er en av de høyeste kilder til fiber, med 8 gram per kopp. Matlaging kan redusere mengden av fiber litt, men hermetisert frukt og grønnsaker er fortsatt gode kilder. Dietary Guidelines for amerikanerne anbefaler minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Ved å inkludere en frukt eller grønnsak til hvert måltid og ha dem som snacks, er det lett å få din daglige fem.

Prøv andre korn

Corn er faktisk et korn. Så er brun ris, linfrø, bygg, quinoa og couscous. Alle disse korn er gode kilder til fiber. En halv kopp brun ris har like mye fiber som en halv kopp havregryn. Disse korn smaker godt i supper eller gryteretter. Du kan finne mange av dem i mel midtgangen eller ris midtgangen på din lokale matbutikk.

Spis bønner og belgfrukter

De fleste bønner og belgfrukter er høyere i fiber enn korn. Visste du at en halv kopp kidneybønner har tre ganger --- og en halv kopp linser har fire ganger --- så mye fiber som en skive grovbrød? Kidneybønner, svarte bønner, linser og andre bønner og belgfrukter er rike på fiber. De inneholder alt fra 6 til 8 gram fiber per halv kopp. Inkludert disse matvarene flere ganger i uken vil sikkert hjelpe deg å få den anbefalte mengden fiber daglig.

Spør legen din om Fiber Supplements

Det finnes ulike kosttilskudd tilgjengelig hvis du fortsatt er bekymret for å få nok fiber. Men det er viktig å huske at fiberrike matvarer inneholder også andre næringsstoffer, noe som gjør dem til et sunnere valg. Sjekk med din helse-omsorg leverandøren om å ta kosttilskudd.

Hint

 • Sjekk alltid med din helse-omsorg leverandøren før du tar noen kosttilskudd.

Hva er noen bivirkninger av Steel Libido?

Hva er noen bivirkninger av Steel Libido?


Irwin Naturals produserer Steel-Libido, en seksuell-ekstrautstyr produkt for begge kjønn. Den hensikt å øke erektil funksjon og sexlyst hos menn og orgasme intensitet og sexlyst hos kvinner.

Ingredienser

Steel-Libido inneholder urter, aminosyrer og dimetylglycin. Den aktive ingrediensen er Yohimbe, en urt som kommer fra Vest-Afrika.

Vanlige bivirkninger

Yohimbe mest vanlige bivirkningene er kvalme, oppkast, rask puls (takykardi), høyt blodtrykk, svimmelhet, angst og søvnløshet.

Sjeldne bivirkninger

Bivirkninger som har sjeldnere blitt rapportert inkluderer anfall og nyresvikt.

Kontra

Pre-eksisterende forhold kan gjøre Yohimbe farlig for en pasient. Disse omfatter hjerte, nyre eller leversykdom. Gravide og ammende kvinner bør også unngå Steel-Libido og andre Yohimbe holdige legemidler. Pasienter med psykiske lidelser bør rådføre seg med lege før inntak av Yohimbe.

Advarsler

Effekten av visse antidepressiva kan økes ved Yohimbe, noe som kan øke bivirkningene. Yohimbe holdige produkter bør tas under legetilsyn.