Digidexo.com

Hvordan å minske Sodium fra din Diet

Hvordan å minske Sodium fra din Diet


Den mengde natrium som amerikanere forbruker er nå tre ganger anbefalt mengde. Ifølge American Heart Association, er 1500 mg natrium grensen --- den gjennomsnittlige amerikaner bruker nær 3500 mg. Forbruker for mye av dette mineralet bidrar direkte til høyt blodtrykk, noe som fører til hjerte-problemer som hjertesykdom og slag. Det finnes hovedsakelig i prosessert mat, som bidrar til fedme-epidemien landet står overfor.

Hvordan å minske Sodium fra din Diet

•  Reduser natrium gradvis. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, mesteparten av natrium i det amerikanske kostholdet er i form av bordsalt. Bruk litt mindre bordsalt med hvert måltid.

Sjekk ernæring etiketter når innkjøp av mat. Etiketter på mange matbutikk produkter kan bedra. De fleste matvarer merket som lav-fett eller fett-fri kan ha redusert fettinnhold, men fortsatt inneholder mye natrium. For eksempel, lav-fett cottage cheese, en diett stift for noen, inneholder over 900 mg natrium per kopp. Når du kjøper prepackaged mat, sørg for at natrium beløpet ikke overstiger 300 mg per porsjon. Hvis mulig, kjøpe matvarer merket lite salt eller natrium-free.

Cook hjemme når det er mulig. Cooking hjemme i stedet for på restauranter er en måte å redusere inntak av natrium, siden mange restaurant deler er ikke bare store, men lastet med overflødig salt. Ved å kontrollere hvordan måltider tilberedes hjemme, natrium innhold --- samt fett og bearbeidet tilsetningsstoffer --- er sterkt redusert. Hvis spise hjemme er ikke et alternativ, be om at restaurant måltider tilberedes uten salt. Siden de fleste salatdressinger inneholder mye natrium, bestille salater med dressing på siden også.

Hold saltbøsse ute av syne. Det er forskjellige saltfrie urter og krydder som kan brukes til å legge smak. Hvitløk, pepper, rosmarin, basilikum og persille er sunn valg for å erstatte salt. Sitron og kalk kan også forbedre smaken av visse måltider.