Digidexo.com

High Protein Ideer

High Protein Ideer


Protein utfører kroppsfunksjoner, og er en komponent i begge muskler og ben. Det hjelper kroppen med utvikling og bidrar til å bekjempe infeksjoner. Å spise protein er ideell for vekttap, ifølge American Journal of Clinical Nutrition, som sier folk inntar færre kalorier på en dag ved å spise en diett høy på protein fordi det gjør enkeltpersoner føler fyldigere. The Institute of Health Dietary Reference Intake anbefaler at 10 til 35 prosent av kaloriene bør komme fra protein.

Kjøtt

Mange kjøtt er høy i protein. Tre oz. av kjøttdeig har 24 g protein, mens 3 oz. skinke har 31 g protein. Indrefilet av svin har 24 g protein, mens 3 oz. kyllingbryst topper ut på 26 g protein. Tyrkia har 23 til 26 g protein. Mens kjøtt er høy i protein, er det også høy i natrium, kalorier og mettet fett som bidrar til høyt kolesterol.

Fisk

Fisk er også høy i protein. Tre oz. av torsk inneholder 19 g protein, har hummer 17 g, laks har 22 g, har reker 18 g og tunfisk har 22 g protein. Fisk er et godt alternativ for folk som ikke spiser kjøtt produkter og er også betydelig mindre i kalorier og natrium.

Beans

Vegetarianere blir ofte fortalt at siden de ikke spiser kjøtt de ikke får nok protein. Dette er en feilaktig krav, siden bønner er full av protein. Svarte bønner inneholder 7 g protein i en halv kopp, mens pinto bønner har 7 g og refried bønner har 8 g. Bønner er lavere i kalorier enn kjøtt. Du kan bruke bønner i stedet for kjøtt i tacos, quesadillas, chili eller suppe.

Nøtter

Nøtter er en god matbit i mellom måltidene og har rikelig med protein. En tredje kopp mandler har 5 g protein, mens 1/3 kopp cashew har 7 g protein. Muttere fyller, men høy i kalorier, så inntaket bør begrenses til en porsjon størrelse, som er 1/3 kopp om gangen.